Često Postavljena Pitanja

Kako se mogu prijaviti kao emiter?

Da biste zaradili novac u našim chat sobama, ne trebate poseban račun. Počnite sa emitovanjem, sakupljanjem gledalaca i primanjem novčića.

Kako da se registrujem kao agencija?

Kreirajte račune za sve emitere i pustite ih da emituju kao redovne korisnike.

Koliko računa mogu imati?

Samo jedan. Više korisničkih računa nije dozvoljeno. Provjerite koristite li samo jedan račun na svim svojim uređajima kako biste izbjegli označavanje za više računa.

Da li je potrebno biti profesionalni emiter?

Iskustvo s modeliranjem nije potrebno da biste emitirali i zarađivali kod nas. Prijateljstvo i samopouzdanje jedini su zahtjevi.

Moram li se skinuti?

Ne, naša je usluga video chatova dizajnirana za publiku od 12 i više godina. Komunicirajte sa svojim gledateljima i priredite im emisiju bez ikakvog erotskog podteksta. Da biste bili popularni na flert chat chat ruletni i zarađivali puno novca, samo razgovarajte sa svojim gledaocima i ne ostavljajte snimak dugo.

Da li postoje pravila ili ograničenja za tokove?

Naši gledaoci više vole prijatne tokove sa dobrim osvetljenjem. Gledaoci Flirtymania.live mogu imati 12 godina, pa vas molim da držite svoju odjeću dok ste na kameri.

Razgovarajte sa svojim gledateljima i budite prijateljski raspoloženi.

Erotske struje su zabranjene u javnim chat sobama. Vaš tok može biti premješten u odjeljak za odrasle ili blokiran.

Seks na kameri, devijantni seksualni činovi (grubi BDSM, zoofilija, pedofilija), samoubistva i propaganda upotrebe droga strogo su zabranjeni. Kršenje ovih pravila uzrokuje trenutnu blokadu uprave.

Emiteri moraju biti stariji od 18 godina. Gledatelji moraju biti stariji od 12 godina.

Na kom jeziku govorim?

Zavisi od vaše neposredne gledanosti. Počnite sa engleskim; to je najčešći jezik među našim korisnicima. Kasnije možete pokušati nekoga naučiti frazom ili dvoje na maternjem jeziku ako su zainteresirani.

Zašto vidim znak "mahni rukom"? Radim li nešto pogrešno?

Ne radite ništa loše. Inzistiramo na tome da imamo jedinstveni sadržaj i ovaj jednostavan val osigurava da naši emiteri ne koriste botove, reprize i druge snimke trećih strana.

Šta ako sam ja zabranjen?

Kontaktirajte naš tim za tehničku podršku. Od vas će možda biti zatraženo da jasnije definišete o čemu se radi ili da potvrdite svoje godine slanjem ID-a.

Svi zahtjevi emitera prenose se na VIP uslugu i rješavaju se što je brže moguće. Zahtjevi se obrađuju redoslijedom kojim su primljeni, ali može doći do kašnjenja u vrijeme velike jačine poziva.

Kontaktirajte Flirtymania podršku

Mogu li raditi samo u živom modu?

Snimite svoju emisiju kako biste zaradili novac čak i kada niste u sobi za razgovor. Uključite snimanje u glavnom meniju. Snimljene emisije mogu se naći u vašoj sobi za razgovor.

Kako da privučem gledaoce u svoj stream?

Probajte nešto novo, pokažite svoje talente i, što je najvažnije, razgovarajte sa svojim gledateljima. Također možete dodati opis svom streamu i pozvati korisnike u javnu sobu za chat. Sve popularne struje automatski su rangirane i privlače više gledalaca.

Distribuirajte link na svoj tok putem društvenih medija, web stranica, foruma da biste zaradili više.

Kako da počnem da zarađujem novac?

Kad prikupite dovoljno gledatelja (100 ili više), funkcija plaćenog emitovanja automatski se uključuje. U početku su sve emisije za gledatelje besplatne, no vi ćete i dalje dobiti novčiće i gledatelji vam mogu poslati dodatne poklone.

Emiterima nije dopušteno da reklamiraju resurse trećih strana, pozivaju korisnike ili koriste načine plaćanja treće strane za vrijeme plaćenih emisija.

Koliko mogu zaraditi?

Što više gledalaca ima vašu emisiju, više ćete biti plaćeni. Privucite nove gledaoce da zaradite više novca!

Plaćaju li se privatni pozivi?

Da! Kako dobijate više gledalaca, više ćete dobiti za emisije i privatne pozive. Nema ograničenja ili skrivenih naknada.

Šta su novčići? Koliko vrede?

Kovanica je interna valuta sajta. Korisnici ih kupuju kako bi vam platili, kupili poklone i dali plaćene uplate. Kovanice imaju fiksnu stopu od 1 do 6000 kovanica. Valuta se prikazuje u kovanicama.

Gdje mogu vidjeti svoj novac?

Broj kovanica na vašem računu prikazan je iznad glavnog menija. Potpuna istorija aktivnosti može se naći u vašoj sobi za razgovor.

Koji je minimalni iznos povlačenja?

Trenutno je 30 dolara minimalni iznos povlačenja.

Koliko često mogu povlačiti sredstva?

Nemamo ograničenja u tome koliko često možete povući novac. Možete zatražiti plaćanje u bilo kojem trenutku, nakon što postignete minimalni saldo od 30 USD.

Koje su metode povlačenja?

Trenutno možete koristiti Bitcoin novčanik ili Yandex.Money.

Koliko je vremena potrebno za podizanje novca?

Prenos obično stiže u roku od 2-3 dana.

Mogu li blokirati korisnika?

Možete blokirati korisnika kako biste spriječili da vas muče. Možete i deblokirati korisnike u bilo koje vrijeme.

Mogu li spriječiti osobe iz određene zemlje da gledaju moj stream?

Da. Onemogućite jednu ili više zemalja u postavkama.

Može li me korisnik dodati u svoje favorite?

Naravno. Kada se korisnik pretplaćuje na vas, oni će primiti obavijest kada vaš prijenos emituje uživo. Svi pretplatnici vide svoje omiljene emisije u posebnom meniju.

Da li je moguće emitovati sa mobilnog telefona?

Da, sve što treba da uradite je da preuzmete aplikaciju za Android ili iOS.

Da li postoji besplatan razgovor? Da li se plaća?

Po emitiranju su sve emisije besplatne. Molimo korisnike da plate samo kad stream ima 100 gledatelja ili više.

Šta da radim ako kamera ne radi ili ako je chat zamrznut?

Prvo pokrenite preglednik ili aplikaciju. Ako to ne pomaže kontaktirajte naš tim za tehničku podršku i detaljno opišite problem. Ako je moguće, priložite snimke zaslona.

Kontaktirajte Flirtymania podršku