Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να γραφτώ ως μοντέλο;

Για να κερδίσετε χρήματα στα chat rooms μας, δεν χρειάζεστε ειδικό λογαριασμό. Απλά άρχισε να εκπέμπεις, να μαζεύεις τηλεθεατές και να παίρνεις νομίσματα.

Πώς μπορώ να εγγραφώ ως υπηρεσία;

Δημιουργήστε λογαριασμούς για κάθε μοντέλο και αφήστε τους να μεταδίδουν ως τακτικοί χρήστες.

Πόσους λογαριασμούς μπορώ να έχω;

Μόνο ένα. Δεν επιτρέπονται Πολλαπλοί λογαριασμοί ανά χρήστη. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο έναν λογαριασμό σε όλες τις συσκευές σας για να αποφύγετε να επισημαίνονται για πολλούς λογαριασμούς.

Είναι απαραίτητο να είναι ένα επαγγελματικό μοντέλο;

Η εμπειρία μοντελοποίησης isn & rsquo; t απαραίτητο για να μεταδώσει και να κερδίσουν χρήματα μαζί μας. Είναι φιλικό και αυτοπεποίθηση είναι οι μόνες απαιτήσεις.

Πρέπει να βγάλω τα ρούχα μου;

Όχι, η υπηρεσία βιντεο-συνομιλίας έχει σχεδιαστεί για κοινό 12+. Αλληλεπιδρούν με τους θεατές σας και να τους δώσει μια παράσταση χωρίς ερωτικό υπονοούμενο. Για να είναι δημοφιλής σε Flirtymania chat ρουλέτα και να κάνει πολλά χρήματα απλά να συνομιλήσετε με τους θεατές σας και don & rsquo?

Υπάρχουν κανόνες ή περιορισμοί στα ρεύματα;

Οι θεατές μας προτιμούν όμορφα ρεύματα με καλό φωτισμό. Flirtymania.live θεατές μπορεί να είναι 12 ετών, γι ' αυτό παρακαλώ να κρατήσει τα ρούχα σας σε ενώ στην κάμερα.

Συζητήστε με τους θεατές σας και να είναι φιλικό.

Ερωτικά ρεύματα απαγορεύονται σε δημόσια chat rooms. Το ρεύμα σας θα μπορούσε να μετακινηθεί στο τμήμα ενηλίκων ή να αποκλειστεί.

Το σεξ στην κάμερα, οι αποκλίνουσες σεξουαλικές πράξεις (σκληρό BDSM, zoophilia, παιδοφιλία), η προπαγάνδα αυτοκτονίας και χρήσης ναρκωτικών απαγορεύονται αυστηρά. Η παραβίαση αυτών των κανόνων προκαλεί άμεσο αποκλεισμό από τη διοίκηση.

Τα μοντέλα πρέπει να είναι 18 ή μεγαλύτερα. Οι θεατές πρέπει να είναι 12 ή μεγαλύτεροι.

Τι γλώσσα να μιλήσω;

Εξαρτάται από την άμεση οπτική σας. Ξεκινήστε με τα αγγλικά είναι η πιο κοινή γλώσσα μεταξύ των χρηστών μας. Θα μπορούσατε αργότερα να προσπαθήσετε να διδάξετε σε κάποιον μια φράση ή δύο στη μητρική σας γλώσσα, αν ενδιαφέρονται.

Γιατί βλέπω το «? κύμα χέρι σας & raquo; Κάνω κάτι λάθος;

Δεν κάνεις τίποτα κακό. Επιμένουμε να έχουν μοναδικό περιεχόμενο και αυτό το απλό κύμα εξασφαλίζει ότι τα μοντέλα μας δεν χρησιμοποιούν bots, replays, και άλλες ηχογραφήσεις 3ο κόμμα.

Κι αν μου απαγορευόταν;

Επικοινωνήστε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Μπορεί να σας ζητηθεί να ορίσετε πιο καθαρά τι εκπομπή σας είναι περίπου ή να αποδείξει την ηλικία σας με την αποστολή ID.

Όλα τα αιτήματα από τα μοντέλα μεταφέρονται στην υπηρεσία VIP και απευθύνονται το συντομότερο δυνατόν. Οι αιτήσεις διεκπεραιώνονται με τη σειρά που λαμβάνονται, αλλά οι καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των χρόνων της υψηλής έντασης κλήσης.

Επικοινωνία Flirtymania Υποστήριξη

Μπορώ να δουλέψω μόνο σε ζωντανή λειτουργία;

Καταγράψτε τη δική σας εκπομπή να κάνει τα χρήματα, ακόμη και όταν δεν είστε στο chat room. Ενεργοποιήστε την εγγραφή στο κύριο μενού. Ηχογραφημένες μεταδόσεις μπορούν να βρεθούν στο chat room σας.

Πώς προσελκύω τηλεθεατές στο ρυάκι μου;

Δοκιμάστε κάτι ολοκαίνουργιο, δείχνουν τα ταλέντα σας και, το πιο σημαντικό, να συνομιλήσετε με τους θεατές σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια περιγραφή στο stream σας και να προσκαλέσετε τους χρήστες σε ένα δημόσιο chat room. Όλα τα δημοφιλή ρεύματα κατατάσσονται υψηλότερα αυτόματα και να προσελκύσει περισσότερους θεατές.

Διανείμετε τη σύνδεση με το ρεύμα σας μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ιστοσελίδες, φόρουμ για να κερδίσουν περισσότερα.

Πώς μπορώ να αρχίσω να κερδίζω χρήματα;

Όταν συλλέγετε αρκετούς τηλεθεατές (100 ή περισσότερους), ενεργοποιείται αυτόματα η λειτουργία πληρωμένης εκπομπής. Στην αρχή, όλες οι εκπομπές είναι δωρεάν για τους θεατές, αλλά θα εξακολουθούν να λαμβάνουν κέρματα και οι θεατές μπορούν να σας στείλουν additonal δώρα.

Τα μοντέλα δεν επιτρέπεται να διαφημίζουν πόρους τρίτων, να προσκαλούν χρήστες ή να χρησιμοποιούν μεθόδους πληρωμής τρίτων κατά τη διάρκεια των πληρωμένων εκπομπών.

Πόσα μπορώ να κερδίσω;

Όσο περισσότεροι τηλεθεατές έχει η εκπομπή σου, τόσο περισσότερο πληρώνεσαι. Προσέλκυση νέων τηλεθεατών για να βγάλουν περισσότερα χρήματα!

Πληρώνονται οι ιδιωτικές κλήσεις;

Ναι! Καθώς κερδίζετε περισσότερους τηλεθεατές θα λάβετε περισσότερα για εκπομπές και ιδιωτικές κλήσεις. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή κρυφές χρεώσεις.

Τι είναι τα νομίσματα; Πόσο αξίζουν;

Κέρμα είναι το εσωτερικό νόμισμα της ιστοσελίδας. Οι χρήστες τα αγοράζουν για να σας πληρώσει, να αγοράσουν δώρα, και να δώσει πληρωμένες συμπαθεί. Κέρματα έχουν ένα σταθερό ποσοστό των $ 1 έως 7000 νομίσματα. Το νόμισμα εμφανίζεται σε νομίσματα.

Πού μπορώ να δω το υπόλοιπο του νομίσματος μου;

Ο αριθμός των κερμάτων στο λογαριασμό σας εμφανίζεται πάνω από το κύριο μενού. Ένα πλήρες ιστορικό δραστηριότητας μπορεί να βρεθεί στο chat room σας.

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό ανάληψης;

Επί του παρόντος, $20 είναι το ελάχιστο ποσό ανάληψης.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω ανάληψη κεφαλαίων;

Δεν έχουμε κανένα περιορισμό για το πόσο συχνά μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων. Μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή ανά πάσα στιγμή, μόλις φτάσετε ένα ελάχιστο υπόλοιπο των $20.

Ποιες είναι οι μέθοδοι απόσυρσης;

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Bitcoin πορτοφόλι ή Yandex.Χρήμα.

Πόσο καιρό παίρνει για να αποσύρει τα χρήματα;

Η μεταφορά συνήθως φτάνει μέσα σε 2-3 ημέρες.

Μπορώ να αποκλείσω έναν χρήστη;

Μπορείτε να μαύρη λίστα ένα χρήστη για να τους αποτρέψει από το να σας ενοχλεί. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τον αποκλεισμό των χρηστών ανά πάσα στιγμή.

Μπορώ να εμποδίσω τους ανθρώπους από μια συγκεκριμένη χώρα να βλέπουν το ρεύμα μου;

Ναι. Απενεργοποιήστε μία ή πολλές χώρες στις ρυθμίσεις.

Μπορεί ένας χρήστης να Με προσθέσει στα αγαπημένα τους;

Φυσικά. Μόλις ένας χρήστης εγγραφεί σε σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση όταν η εκπομπή σας πηγαίνει ζωντανά. Όλοι οι συνδρομητές βλέπουν τις αγαπημένες τους εκπομπές σε ένα ειδικό μενού.

Είναι δυνατόν να μεταδοθεί από ένα κινητό τηλέφωνο;

Ναι, Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το app για το Android ή iOS.

Υπάρχει δωρεάν συνομιλία; Είναι πληρωμένο;

Από προεπιλογή όλες οι εκπομπές είναι δωρεάν. Ζητάμε από τους χρήστες να πληρώσουν μόνο όταν το ρεύμα έχει 100 θεατές ή περισσότερο.

Τι πρέπει να κάνω αν η κάμερα δεν λειτουργεί ή η συνομιλία έχει παγώσει;

Ξεκινήστε πάλι το πρόγραμμα περιήγησης ή την εφαρμογή πρώτα. Εάν αυτό does & rsquo? t βοηθήσει επικοινωνήστε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας και να περιγράψει το θέμα λεπτομερώς. Επισυνάψτε screenshots, αν είναι δυνατόν.

Επικοινωνία Flirtymania Υποστήριξη