Usein Esitetyt Kysymykset

Miten ilmoittaudun malliksi?

Et tarvitse tiliä ansaitaksesi rahaa chattihuoneissamme. Ala lähettää, kerätä katsojia ja vastaanottaa kolikoita.

Miten ilmoittaudun virastoksi?

Luo tilejä kullekin mallille ja anna niiden lähettää tavallisina käyttäjinä.

Montako tiliä minulla on?

Vain yksi. Useita tilejä käyttäjää kohti ei sallita. Varmista, että käytät vain yksi huomioon kaikki laitteet, jotta vältyttäisiin merkitty useita tilejä.

Onko oltava ammattimalli?

Mallikokemus on välttämätöntä, jotta voimme lähettää ja ansaita rahaa kanssamme. Ystävällisyys ja itsevarmuus ovat ainoat vaatimukset.

Pitääkö minun riisuutua?

Videochattipalvelumme on suunniteltu yli 12-vuotiaille. Ole vuorovaikutuksessa katsojiesi kanssa ja anna heille ohjelma ilman eroottisia tekstejä. Olla suosittu Flirtymanian chat-ruletissa ja tienata paljon rahaa-vain jutella katsojien ja don & rsquon kanssa.

Onko virtoja koskevia sääntöjä tai rajoituksia?

Katsojamme pitävät kauniista puroista, joissa on hyvä valaistus. Flirtymania.elävät katsojat voivat olla 12-vuotiaita, joten pitäkää vaatteet päällä kameran edessä.

Juttele katsojiesi kanssa ja ole ystävällinen.

Eroottiset purot ovat kiellettyjä julkisissa chateissa. Virta voidaan siirtää aikuisosastolle tai tukkia.

Seksiä kameran edessä, poikkeava seksiä (ankara BDSM, zoofilia, pedofilia), itsemurha ja huumeiden käyttö propaganda on ehdottomasti kielletty. Sääntöjen rikkominen estää välittömästi hallintoa toimimasta.

Mallien on oltava vähintään 18-vuotiaita. Katsojat ovat 12-vuotiaita tai vanhempia.

Mitä kieltä minun pitäisi puhua?

Se riippuu välittömästä katsojaluvustanne. Se on käyttäjiemme yleisin kieli. Voit myöhemmin yrittää opettaa jollekin lauseen tai pari äidinkielelläsi, jos hän on kiinnostunut.

Miksi näen « - merkin? Teenkö jotain väärin?

Sinä et tee mitään väärää. Vaadimme ainutlaatuista sisältöä, ja tämä yksinkertainen aalto varmistaa, etteivät mallimme käytä botteja, uusintoja ja muita kolmannen osapuolen äänitteitä.

Entä jos minut kiellettäisiin?

Ota yhteys teknisen tuen tiimiimme. Sinua voidaan pyytää määrittelemään selvemmin, mistä lähetyksessä on kyse, tai todistamaan ikäsi lähettämällä henkilötodistus.

Kaikki mallien pyynnöt siirretään VIP-palveluun, ja ne käsitellään mahdollisimman nopeasti. Pyyntöjä käsitellään siinä järjestyksessä kuin ne on vastaanotettu, mutta viivästyksiä voi esiintyä silloin, kun puhelujen määrä on suuri.

Contact Flirtymania-Tuki

Voinko työskennellä vain live-tilassa?

Nauhoita oma lähetyksesi tienataksesi rahaa, vaikka et olisikaan chatissa. Laita nauhoitus päälle päävalikosta. Nauhoitettuja lähetyksiä on chatissanne.

Miten houkuttelen katsojia purooni?

Kokeilkaa jotain uutta, näyttäkää taitonne-ja mikä tärkeintä, jutelkaa katsojienne kanssa. Voit myös lisätä kuvauksen virtaasi ja kutsua käyttäjiä julkiseen chat-huoneeseen. Kaikki suositut virrat ovat automaattisesti korkeampia ja houkuttelevat lisää katsojia.

Levittäkää linkki verkkoonne sosiaalisen median, verkkosivujen ja foorumien kautta ansaitaksenne enemmän.

Miten alan ansaita rahaa?

Kun kerätään riittävästi katsojia (100 tai enemmän), maksullinen lähetystoiminto käynnistyy automaattisesti. Aluksi kaikki lähetykset ovat maksuttomia katsojille, mutta saatte silti kolikoita ja katsojat voivat lähettää teille ylimääräisiä lahjoja.

Mallit eivät saa mainostaa kolmansien osapuolten resursseja, kutsua käyttäjiä tai käyttää kolmansien osapuolten maksutapoja maksettujen lähetysten aikana.

Paljonko voin ansaita?

Mitä enemmän katsojia lähetykselläsi on, sitä enemmän saat palkkaa. Houkuttele uusia katsojia tekemään lisää rahaa!

Maksetaanko yksityispuhelut?

Kyllä! Kun saat lisää katsojia, saat enemmän lähetyksiä ja yksityisiä puheluita. Mitään rajoituksia tai piilomaksuja ei ole.

Mitä kolikot ovat? Minkä arvoisia ne ovat?

Kolikko on internetsivuston sisäinen valuutta. Käyttäjät ostavat niitä maksaakseen, ostaakseen lahjoja ja antaakseen maksettuja tykkäyksiä. Kolikoiden kiinteä korko on 1-7000 dollaria. Valuutta on esillä kolikoissa.

Missä voin nähdä kolikkotasapainoni?

Tililläsi olevien kolikoiden määrä näkyy päävalikon yläpuolella. Chattihuoneestasi löytyy paljon toimintaa.

Mikä on pienin mahdollinen nostomäärä?

Tällä hetkellä 20 dollaria on pienin nostomäärä.

Kuinka usein voin nostaa varoja?

Meillä ei ole mitään rajoituksia sille, kuinka usein voitte nostaa rahaa. Voit pyytää maksua milloin tahansa, kunhan olet saavuttanut vähintään 20 dollarin saldon.

Mitkä ovat vetäytymismenetelmät?

Tällä hetkellä voit käyttää Bitcoin-lompakkoa tai Yandexia.Rahaa.

Kauanko rahojen nostaminen kestää?

Siirto saapuu yleensä 2-3 päivän sisällä.

Voinko estää käyttäjää?

Voit laittaa käyttäjän mustalle listalle estääksesi heitä häiritsemästä sinua. Voit myös milloin tahansa vapauttaa käyttäjiä.

Voinko estää tietystä maasta tulevia ihmisiä katsomasta puroani?

Kyllä. Poista käytöstä yksi tai useampi maa asetuksissa.

Voiko käyttäjä lisätä minut suosikkeihinsa?

Totta kai. Kun käyttäjä tilaa sinut, hän saa ilmoituksen lähetyksestäsi. Kaikki tilaajat näkevät lempilähetyksensä erikoislistalla.

Onko mahdollista lähettää matkapuhelimella?

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus Androidille tai iOS: lle.

Voimmeko jutella? Onko se maksettu?

Kaikki lähetykset ovat oletusarvoisesti ilmaisia. Pyydämme käyttäjiä maksamaan vain, kun joella on 100 katsojaa tai enemmän.

Mitä teen, jos kamera ei toimi tai keskustelu on jähmettynyt?

Käynnistä selain tai sovellus uudelleen ensin. Jos tämä ei auta ottamaan yhteyttä teknisen tuen työryhmään ja kuvaamaan asiaa yksityiskohtaisesti. Liittäkää kuvakaappaukset, jos mahdollista.

Contact Flirtymania-Tuki