Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka ilmoittautuu lähetystoiminnan harjoittajaksi?

Jotta voit ansaita rahaa chat-huoneissamme, et tarvitse erityistä tiliä. Aloita lähetykset, katsojien kerääminen ja kolikoiden vastaanottaminen.

Miten voin rekisteröityä virastona?

Luo tili jokaiselle lähetystoiminnan harjoittajalle ja anna heidän lähettää tavallisina käyttäjinä.

Kuinka monta tiliä minulla voi olla?

Vain yksi. Useaa tiliä käyttäjää kohti ei sallita. Varmista, että käytät vain yhtä tiliä kaikissa laitteissasi, jotta vältät useita tilejä.

Onko välttämätöntä olla ammattimainen lähetystoiminnan harjoittaja?

Mallinnuskokemusta ei tarvitse lähettää ja ansaita rahaa kanssamme. Ystävällisyys ja itseluottamus ovat ainoat vaatimukset.

Pitääkö minun ottaa pois vaatteeni?

Ei, videokeskustelupalvelumme on suunniteltu vähintään 12-vuotiaille. Ole vuorovaikutuksessa katsojiesi kanssa ja anna heille show ilman eroottisia alatekstejä. Ollaksesi suosittu Flirtymanian chat-ruletissa ja ansaitaksesi paljon rahaa, keskustele vain katsojiesi kanssa ja älä jätä kuvaa kauan.

Onko virtoja koskevia sääntöjä tai rajoituksia?

Katsojemme mieluummin miellyttävät virrat, joilla on hyvä valaistus. Flirtymania.live katsojat voivat olla 12-vuotiaita, joten pidä vaatteesi kameran päällä.

Keskustele katsojien kanssa ja ole ystävällinen.

Eroottiset virrat ovat kiellettyjä julkisissa chat-huoneissa. Virtaasi voidaan siirtää aikuisille tai estää.

Sukupuoli, poikkeavat sukupuolitoimet (ankara BDSM, zoophilia, pedofilia), itsemurha ja huumeidenkäytön propaganda ovat ehdottomasti kiellettyjä. Näiden sääntöjen rikkominen aiheuttaa hallinnon välittömän eston.

Lähettäjien on oltava vähintään 18-vuotiaita. Katsojien on oltava vähintään 12-vuotiaita.

Mitä kieltä minun pitäisi puhua?

Se riippuu välittömästä katsojistasi. Aloita englanniksi; se on yleisin kieli käyttäjien keskuudessa. Voisit myöhemmin yrittää opettaa jollekin lauseelle tai kahdelle äidinkielelläsi, jos he ovat kiinnostuneita.

Miksi näen ”aaltoile kättäsi” -merkin? Teenko jotain väärin?

Et tee mitään väärin. Vaadimme ainutlaatuista sisältöä ja tämä yksinkertainen aalto varmistaa, että lähetystoiminnan harjoittajat eivät käytä robotteja, toistoja ja muita kolmansien osapuolien nauhoituksia.

Entä jos olisin kielletty?

Ota yhteyttä tekniseen tukitiimiin. Sinua saatetaan pyytää määrittämään selkeämmin, mitä lähetyksesi on, tai todistaa ikäsi lähettämällä tunnus.

Kaikki lähetystoiminnan harjoittajien pyynnöt siirretään VIP-palveluun ja osoitetaan mahdollisimman nopeasti. Pyynnöt käsitellään niiden vastaanottamisjärjestyksessä, mutta viiveitä voi tapahtua korkean puhelumäärän aikana.

Ota yhteyttä Flirtymania-tukeen

Voinko toimia vain live-tilassa?

Tallenna oma lähetys, jotta voit tehdä rahaa, vaikka et ole chat-huoneessa. Kytke tallennus päälle päävalikossa. Tallennetut lähetykset löytyvät chat-huoneestasi.

Miten houkutella katsojia streamiin?

Kokeile jotain uutta, näytä kykyjäsi ja ennen kaikkea keskustele katsojiesi kanssa. Voit myös lisätä virtaan kuvauksen ja kutsua käyttäjät julkiseen chat-huoneeseen. Kaikki suositut virrat sijoittuvat korkeammalle automaattisesti ja houkuttelevat lisää katsojia.

Jaa linkki streamiinne sosiaalisen median, verkkosivustojen, foorumeiden avulla ansaita enemmän.

Miten voin alkaa ansaita rahaa?

Kun keräät tarpeeksi katsojaa (vähintään 100), maksettu lähetystoiminto käynnistyy automaattisesti. Aluksi kaikki lähetykset ovat ilmaisia katsojille, mutta saat silti kolikoita, ja katsojat voivat lähettää sinulle lisälahjoja.

Operaattorit eivät saa mainostaa kolmansien osapuolien resursseja, kutsua käyttäjiä tai käyttää kolmansien osapuolien maksutapoja maksettujen lähetysten aikana.

Kuinka paljon voin ansaita?

Mitä enemmän katsojia lähetyksessäsi on, sitä enemmän saat maksun. Houkutella uusia katsojia tekemään enemmän rahaa!

Maksetaanko yksityisiä puheluja?

Joo! Kun lisäät katsojia, saat enemmän lähetyksiä ja yksityisiä puheluja. Rajoituksia tai piilotettuja maksuja ei ole.

Mitkä ovat kolikot? Mitä ne ovat?

Kolikko on verkkosivuston sisäinen valuutta. Käyttäjät ostavat ne maksamaan sinulle, ostamaan lahjoja ja antavat maksettuja tykkejä. Kolikoilla on kiinteä 1–600 euron kolikon määrä. Valuutta näkyy kolikoissa.

Mistä voin nähdä kolikon saldoni?

Tilisi kolikoiden määrä näkyy päävalikon yläpuolella. Täydellinen toiminnan historia löytyy chat-huoneestasi.

Mikä on vähimmäiskorvausmäärä?

Tällä hetkellä 30 dollaria on vähimmäissumman summa.

Kuinka usein voin nostaa varoja?

Meillä ei ole rajoituksia kuinka usein voit nostaa rahaa. Voit pyytää maksua milloin tahansa, kun olet saavuttanut vähintään 30 dollarin saldo.

Mitkä ovat vetäytymistavat?

Tällä hetkellä voit käyttää Bitcoin Lompakko tai Yandex.Money.

Kuinka kauan kestää rahaa?

Siirto saapuu yleensä 2-3 päivän kuluessa.

Voinko estää käyttäjän?

Voit listata käyttäjän mustalle listalle, jotta he eivät häiritse sinua. Voit myös poistaa käyttäjien eston milloin tahansa.

Voinko estää tietyn maan ihmisiä katsomasta streamia?

Joo. Poista yksi tai useampi maa asetuksista.

Voiko käyttäjä lisätä minut suosikkeihinsa?

Tietysti. Kun käyttäjä on tilannut sinut, he saavat ilmoituksen, kun lähetyksenne menee. Kaikki tilaajat näkevät suosikkilähetyksensä erityisessä valikossa.

Onko mahdollista lähettää matkapuhelimesta?

Kyllä, sinun tarvitsee vain ladata Android- tai iOS-sovellus.

Onko vapaa chat? Onko se maksettu?

Oletusarvoisesti kaikki lähetykset ovat ilmaisia. Pyydämme käyttäjiä maksamaan vain, kun streamissä on vähintään 100 katsojaa.

Mitä pitäisi tehdä, jos kamera ei toimi tai chat on jäädytetty?

Käynnistä ensin selain tai sovellus. Jos tämä ei auta ottamaan yhteyttä tekniseen tukitiimiimme ja kuvaamaan ongelma yksityiskohtaisesti. Liitä kuvakaappauksia, jos mahdollista.

Ota yhteyttä Flirtymania-tukeen