Često Postavljana Pitanja

Kako se registrirati kao model?

Da biste zaradili novac u našim razgovorima, ne trebate poseban račun. Samo počnite emitirati prikupljanjem gledatelja i dobivanjem novčića.

Kako se prijaviti kao agencija?

Izradite račune za svaki model i dopustite im da se emitiraju kao redoviti korisnici.

Koliko računa mogu imati?

Samo jedan. Više računa po korisniku nije dopušteno. Provjerite koristite li samo jedan račun na svim uređajima kako biste izbjegli označavanje za više računa.

Trebam li biti profesionalni model?

Iskustvo modeliranja nije neophodno za emitiranje i zarađivanje novca s nama. Biti prijateljski i samouvjereni jedini su zahtjevi.

Moram li se skinuti?

Ne, naša usluga videochata dizajnirana je za publiku 12+. Komunicirajte sa svojim gledateljima i dajte im emisiju bez ikakvog erotskog podteksta. Da biste bili popularni na Flirtymania chat roulette i zaradili mnogo novca, jednostavno komunicirajte sa svojim gledateljima i ne ostavljajte metak dugo.

Postoje li pravila ili ograničenja za tokove?

Naši gledatelji vole lijepe tokove s dobrom rasvjetom. Koketiranje.gledatelji uživo mogu biti 12 godina, stoga držite odjeću na fotoaparatu.

Komunicirajte sa svojim gledateljima i budite prijateljski.

Erotske emisije zabranjene su u javnim razgovorima. Vaš tok može biti premješten u odjeljak za odrasle ili blokiran.

Seks na kameri, devijantni seksualni činovi (teška bdsm, zoofilija, pedofilija), samoubojstvo i promicanje uporabe droga strogo su zabranjeni. Kršenje ovih pravila uzrokuje neposrednu blokadu od strane Uprave.

Modeli bi trebali biti stariji od 18 godina. Gledatelji bi trebali imati najmanje 12 godina.

Koji jezik trebam govoriti?

To ovisi o vašem neposrednom gledatelju. Počnite s engleskog jezika; to je najčešći jezik među našim korisnicima. Kasnije možete pokušati naučiti nekoga frazu ili dva na vašem materinjem jeziku ako su zainteresirani.

Zašto vidim znak"mahni rukom"? Radim li nešto loše?

Još uvijek ć t učiniti ništa loše. Inzistiramo na jedinstvenom sadržaju, a ovaj jednostavan val osigurava da naši modeli ne koriste botove, ponavljanja i druge zapise treće strane.

Što ako mi se ne da?

Obratite se našoj tehničkoj podršci. Od vas će se možda tražiti da jasnije odredite što je vaše emitiranje ili dokazati svoju dob slanjem ID-a.

Svi zahtjevi modela prenose se na VIP uslugu i smatraju se što je brže moguće. Zahtjevi se obrađuju redoslijedom kojim su primljeni, ali kašnjenja se mogu pojaviti tijekom velikog broja poziva.

Obratite Se Podršci Za Videopoziv

Mogu li raditi samo u live modu?

Snimite vlastitu emisiju kako biste zaradili novac čak i ako niste u razgovoru. Uključite unos u glavnom izborniku. Snimljene emisije mogu se naći u vašem chatu.

Kako privući gledatelje na moj stream?

Isprobajte nešto novo, Pokažite svoje talente i, najvažnije, razgovarajte sa svojim gledateljima. Također možete dodati opis na svoj stream i pozvati korisnike na zajednički chat. Svi popularni streamovi automatski se rangiraju i privlače više gledatelja.

Proširite vezu na svoj stream putem društvenih medija, web stranica, foruma kako biste zaradili više.

Kako početi zarađivati novac?

Prilikom prikupljanja dovoljnog broja gledatelja (100 ili više), funkcija plaćenog emitiranja automatski se uključuje. Sve emisije u početku su besplatne za gledatelje, ali ćete i dalje dobiti novčiće, a gledatelji vam mogu poslati dodatne darove.

Modeli ne mogu oglašavati resurse treće strane, pozvati korisnike ili koristiti načine plaćanja treće strane tijekom plaćenih emisija.

Koliko mogu zaraditi?

Što više gledatelja emitiraju, više ćete biti plaćeni. Privući nove gledatelje da zaradite više novca!

Jesu li privatni pozivi plaćeni?

Da! Kako se broj gledatelja povećava, dobit ćete više za emitiranje i privatne pozive. Nema ograničenja ili skrivenih naknada.

Kakve su to kovanice? Koliko koštaju?

Kovanice-je valuta u zemlja. Korisnici ih kupuju kako bi vam platili, kupili darove i dali plaćene Huskies. Kovanice imaju fiksnu okladu od $ 1 do 7000 kovanica. Valuta u kovanicama.

Gdje mogu vidjeti moj novac bilanca?

Broj kovanica na računu prikazuje se iznad glavnog izbornika. Cijela povijest aktivnosti može se naći u chatu.

Što je minimalni iznos povlačenja?

Trenutno je minimalni iznos povlačenja $ 20.

Koliko često mogu povući sredstva?

Nemamo ograničenja koliko često možete povući novac. Možete zatražiti plaćanje u bilo kojem trenutku nakon što dosegnete minimalni saldo od $ 20.

Koje su metode povlačenja?

U ovom trenutku, možete koristiti Bitcoin novčanik ili Yandex.Novac.

Koliko dugo je potrebno da se povuče novac?

Prijevod obično dolazi u roku od 2-3 dana.

Mogu li blokirati korisnika?

Možete staviti korisnika na crnu listu tako da vas ne smetaju. Također možete otključati korisnike u bilo kojem trenutku.

Mogu li zabraniti ljudima iz određene zemlje da pregledaju moj tok?

Da. Isključite jednu ili više zemalja u postavkama.

Može li me korisnik dodati u favorite?

Naravno. Nakon što se korisnik prijavi za vas, dobit će obavijest kada vaš prijenos ide uživo. Svi pretplatnici vide svoje omiljene emisije na posebnom izborniku.

Je li moguće emitiranje s mobilnog telefona?

Da, sve što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju na Android ili iOS.

Imate besplatan chat? Je li to plaćeno?

Prema zadanim postavkama, sve emisije su besplatne. Tražimo od korisnika da plaćaju samo nakon što je tok ima 100 gledatelja ili više.

Što ako fotoaparat ne radi ili je chat zamrznut?

Najprije Ponovo pokrenite preglednik ili aplikaciju. Ako to ne pomogne, obratite se našoj tehničkoj podršci i detaljno opišite problem. Snimite snimke zaslona, ako je moguće.

Obratite Se Podršci Za Videopoziv