Često postavljana pitanja

Kako se mogu prijaviti kao emitera?

Da biste zaradili novac u našim chat sobama, ne trebate poseban račun. Počnite emitirati, skupljati gledatelje i primati novčiće.

Kako se mogu registrirati kao agencija?

Stvorite račune za sve emitere i pustite ih da emituju kao redoviti korisnici.

Koliko računa mogu imati?

Samo jedan. Više korisnika po korisniku nije dopušteno. Provjerite koristite li samo jedan račun na svim svojim uređajima kako biste izbjegli označavanje za više računa.

Da li je potrebno biti profesionalni televizijski voditelj?

Iskustvo s modeliranjem nije potrebno da bi se emitirali i zarađivali kod nas. Jedini uvjeti su prijateljski i samopouzdani.

Moram li se skinuti?

Ne, naša je usluga video chat namijenjena publici od 12 i više godina. Komunicirajte sa svojim gledateljima i prikažite im emisiju bez ikakvog erotskog podteksta. Da biste bili popularni u flert chat chat ruletni i zarađivali puno novca, samo razgovarajte sa svojim gledateljima i ne ostavljajte snimke dugo.

Postoje li pravila ili ograničenja za potoke?

Naši gledatelji preferiraju lijepe struje s dobrim osvjetljenjem. Gledatelji Flirtymania.live mogu imati 12 godina, pa vas molimo da se držite odjeće dok ste na fotoaparatu.

Razgovarajte sa svojim gledateljima i budite prijateljski raspoloženi.

Erotske struje su zabranjene u javnim chat sobama. Vaš bi se tok mogao premjestiti u odjeljak za odrasle ili blokirati.

Seks na kameri, devijantni seksualni činovi (grubi BDSM, zoofilija, pedofilija), samoubojstvo i propaganda upotrebe droga strogo su zabranjeni. Kršenje ovih pravila uzrokuje trenutnu blokadu uprave.

Emiteri moraju biti stariji od 18 godina. Gledatelji moraju biti stariji od 12 godina.

Koji jezik trebam govoriti?

To ovisi o vašem neposrednom gledanju. Počnite s engleskim; to je najčešći jezik među našim korisnicima. Kasnije možete pokušati nekoga naučiti frazom ili dvoje na vašem materinjem jeziku ako su zainteresirani.

Zašto vidim znak "mahni rukom"? Radim li nešto krivo?

Ne radiš ništa loše. Inzistiramo na tome da imamo jedinstveni sadržaj, a ovaj jednostavan val osigurava da naši emiteri ne koriste botove, reprize i druge snimke trećih strana.

Što ako sam ja zabranjen?

Kontaktirajte naš tim za tehničku podršku. Od vas će se možda tražiti da jasnije definirate o čemu se radi, ili da potvrdite svoje godine slanjem ID-a.

Svi zahtjevi emitera prenose se na VIP uslugu i rješavaju se što je brže moguće. Zahtjevi se rješavaju redoslijedom kojim su primljeni, ali može doći do kašnjenja tijekom vremena velike glasnoće poziva.

Kontaktirajte Flirtymania podršku

Mogu li raditi samo u živom načinu rada?

Snimite svoj prijenos kako biste zaradili novac čak i kada niste u chat sobi. Uključite snimanje u glavnom izborniku. Snimljene emisije mogu se naći u vašoj sobi za razgovor.

Kako privući gledatelje u svoj stream?

Pokušajte nešto novo, pokažite svoje talente i, što je najvažnije, razgovarajte sa svojim gledateljima. Također možete dodati opis svom streamu i pozvati korisnike u javnu sobu za chat. Sve popularne struje automatski su rangirane i privlače više gledatelja.

Distribuirajte vezu na svoj tok putem društvenih medija, web-lokacija, foruma da biste zaradili više.

Kako mogu početi zarađivati novac?

Kad prikupite dovoljno gledatelja (100 ili više), funkcija plaćenog emitiranja automatski se uključuje. U početku su sve emisije za gledatelje besplatne, no vi ćete i dalje primati novčiće i gledatelji vam mogu slati dodatne poklone.

RTV postajama nije dopušteno oglašavanje resursa treće strane, pozivanje korisnika ili korištenje metoda plaćanja treće strane za vrijeme plaćenih emisija.

Koliko mogu zaraditi?

Što više gledatelja ima vaše emitiranje, to ćete više biti plaćeni. Privucite nove gledatelje da zaradite više novca!

Plaćaju li se privatni pozivi?

Da! Kada dobijete više gledatelja, dobit ćete više za emisije i privatne pozive. Nema ograničenja ili skrivenih naknada.

Što su novčići? Koliko su vrijedni?

Novac je unutarnja valuta web-lokacije. Korisnici ih kupuju kako bi vam platili, kupili poklone i dali plaćene usluge. Kovanice imaju fiksnu stopu od 1 do 6000 kovanica. Valuta se prikazuje u kovanicama.

Gdje mogu vidjeti svoju kovanicu?

Broj kovanica na računu prikazan je iznad glavnog izbornika. Potpuna povijest aktivnosti može se naći u vašoj sobi za razgovor.

Koliki je minimalni iznos povlačenja?

Trenutno je 10 USD najmanji iznos za povlačenje.

Koliko često mogu povlačiti sredstva?

Nemamo ograničenja u tome koliko često možete povući novac. Možete zatražiti plaćanje u bilo kojem trenutku, nakon što postignete minimalni saldo od 10 USD.

Koje su metode povlačenja?

Trenutno možete koristiti Bitcoin novčanik ili Yandex.Money.

Koliko je vremena potrebno za podizanje novca?

Prijenos obično dolazi u roku od 2-3 dana.

Mogu li blokirati korisnika?

Korisnika možete na crnu listu spriječiti da vas muči. Možete i deblokirati korisnike u bilo kojem trenutku.

Mogu li spriječiti osobe iz određene zemlje da gledaju moj stream?

Da. Onemogućite jednu ili više zemalja u postavkama.

Može li me korisnik dodati u svoje favorite?

Naravno. Kada se korisnik pretplaćuje na vas, primit će obavijest kada vaš prijenos emitira. Svi pretplatnici svoje omiljene emisije vide u posebnom izborniku.

Je li moguće emitirati s mobilnog telefona?

Da, sve što trebate učiniti je preuzeti aplikaciju za Android ili iOS.

Postoji li besplatan chat? Je li plaćeno?

Po emitiranju su sve emisije besplatne. Molimo korisnike da plate samo kad stream ima 100 gledatelja ili više.

Što trebam učiniti ako fotoaparat ne radi ili je chat zaustavljen?

Prvo pokrenite preglednik ili aplikaciju. Ako to ne pomaže kontaktirajte naš tim za tehničku podršku i detaljno opišite problem. Ako je moguće, priložite snimke zaslona.

Kontaktirajte Flirtymania podršku