Gyakori Kérdések

Hogyan jelentkezhetek modellnek?

Annak érdekében, hogy pénzt keresni a chat szobákban, akkor nem kell egy speciális számla. Csak kezdj el közvetíteni, összegyűjteni a nézőket, és pénzt fogadni.

Hogyan regisztrálhatok ügynökként?

Hozzon létre fiókokat minden modellhez, és hagyja, hogy rendszeres felhasználóként sugározzanak.

Hány számlám lehet?

Csak egy. Felhasználónként több fiók nem engedélyezett. Kérjük, győződjön meg arról, hogy csak egy fiókot használ az összes eszközén, hogy elkerülje a több fiók megjelölését.

Szükséges professzionális modellnek lenni?

A modellkedés nem szükséges ahhoz, hogy pénzt keressünk. A barátság és az önbizalom az egyetlen követelmény.

Le kell vetkőznöm?

Nem, a video chat szolgáltatás célja a közönség 12+. Lépjen kapcsolatba a nézőkkel, és adjon nekik egy műsort erotikus sorok nélkül. Hogy népszerű legyen a Flirtymania chat roulette, hogy sok pénzt csak beszélgetni a nézők, don & rsquo;t hagyja a lövés sokáig.

Vannak szabályok vagy korlátozások a patakok?

A nézők jobban szeretik a jó fényű patakokat. Flirtymania.az élő nézők lehetnek 12 évesek, szóval kérem, ne vegyék le a ruháikat a kamera előtt.

Beszélgess a nézőkkel, és légy barátságos.

Erotikus patakok tilos nyilvános chatszobákban. A patak lehet mozgatni a felnőtt szakasz vagy blokkolja.

A szex a kamera előtt, a deviáns szexuális cselekmények (durva BDSM, zoofília, pedofília), az öngyilkosság és a kábítószer-használat propagandája szigorúan tilos. E szabályok megszegése a közigazgatás azonnali blokkolását okozza.

A modellek legalább 18 évesek. A nézők legalább 12 évesek.

Milyen nyelven beszéljek?

Attól függ, hogy mi a véleménye. Kezdje az angol; ez a leggyakoribb nyelv a felhasználók között. Később megpróbálhat tanítani valakit egy-két kifejezést az anyanyelvén, ha érdekli őket.

Miért látom a «hullám a kezét & raquo; jel? Valami rosszat tettem?

Nem csinálsz semmi rosszat. Ragaszkodunk az egyedi tartalomhoz, és ez az egyszerű hullám biztosítja, hogy modelleink ne használjanak botokat, visszajátszásokat vagy más 3.fél által készített felvételeket.

Mi van, ha kitiltanak?

Lépjen kapcsolatba a Technikai Ügyfélszolgálattal. Előfordulhat, hogy a készülék megkéri Önt, hogy pontosítsa, miről szól a műsora, vagy azonosítóval bizonyítsa a korát.

A modellek minden kérése a VIP szolgáltatásba kerül, a lehető leggyorsabban. A kéréseket a beérkezésük sorrendjében kezeljük, de a nagy hívásmennyiség esetén késések jelentkezhetnek.

Kapcsolat Flirtymania Támogatás

Csak élő módban dolgozhatok?

Rögzítse a saját broadcast, hogy pénzt, akkor is, ha nem a chat szobában. Kapcsolja be a felvételt a főmenüben. A rögzített adások a csevegőszobában találhatók.

Hogy vonzom a nézőket a patakhoz?

Próbáljon ki valami újat, mutassa meg a tehetségét, és ami a legfontosabb, beszélgessen a nézőkkel. Az adatfolyamhoz leírást is hozzáadhatunk, a felhasználókat pedig meghívhatjuk egy nyilvános csevegőszobába. Minden népszerű stream automatikusan magasabb rangsorba kerül, több nézőt vonz.

Terjessze a linket a stream keresztül közösségi média, weboldalak, fórumok keresni többet.

Hogyan kezdjek el pénzt keresni?

Ha elegendő nézőt gyűjt (100 vagy több), a fizetett adás funkció automatikusan bekapcsol. Először is, minden adás ingyenes a nézők számára, de akkor is kap érméket, és a nézők küldhetnek Önnek additonális ajándékokat.

A modellek nem hirdethetnek harmadik féltől származó forrásokat, nem hívhatnak meg felhasználókat, illetve nem használhatnak harmadik féltől származó fizetési módszereket fizetett műsorok során.

Mennyit kereshetek?

Minél több nézője van az adásának, annál többet kap. Vonzzák az új nézők, hogy több pénzt!

A magánhívásokat fizetik?

Igen! Ahogy egyre több nézőt nyer, egyre többet fog kapni az adások és a magánhívások miatt. Nincsenek korlátozások vagy rejtett díjak.

Mik azok az érmék? Mennyit érnek?

Az érme a weboldal belső pénzneme. A felhasználók azért vásárolják őket, hogy fizessenek, ajándékot vegyenek, és fizessenek. Érmék rögzített aránya $1-7000 érmék. Pénznem jelenik meg érmék.

Hol láthatom az érmém egyensúlyát?

A számláján lévő érmék száma a főmenü felett jelenik meg. A csevegőszobában teljes tevékenységtörténet található.

Mi a minimális kifizetési összeg?

Jelenleg 20 dollár a minimális összeg.

Milyen gyakran tudok pénzt felvenni?

Nincs semmilyen korlátozás, hogy milyen gyakran lehet pénzt felvenni. Bármikor kérhet fizetést, ha eléri a minimum 20 $ - os egyenleget.

Mik az elvonási módszerek?

Jelenleg használhatja a Bitcoin pénztárcát vagy a Yandexet.Pénz.

Mennyi ideig tart felvenni a pénzt?

Az átutalás általában 2-3 napon belül érkezik.

Blokkolhatok egy felhasználót?

Feketelistára tehet egy felhasználót, hogy megakadályozza, hogy zavarják Önt. A felhasználók blokkolását is bármikor feloldhatja.

Meg tudom akadályozni, hogy az emberek egy bizonyos országból megnézzék a patakomat?

Igen. Tiltsa le egy vagy több ország a beállításokat.

Egy felhasználó hozzá tud adni a kedvenceihez?

Persze. Miután a felhasználó előfizetett Önre, értesítést kap, amikor a műsora élőben megy. Minden előfizető a kedvenc adásokat egy speciális menüben.

Lehetséges mobiltelefonról sugározni?

Igen, mindössze annyit kell tennie, hogy töltse le az alkalmazást Android vagy iOS.

Van ingyen beszélgetés? Ki van fizetve?

Alapértelmezés szerint minden adás ingyenes. Kérjük a felhasználókat, hogy csak akkor fizessenek, ha a stream legalább 100 nézővel rendelkezik.

Mit tegyek, ha a kamera nem működik, vagy a beszélgetés lefagyott?

Először indítsa újra a böngészőt vagy az alkalmazást. Ha ez nem segít felvenni a kapcsolatot a technikai ügyfélszolgálatunkkal, és részletesen ismertetni a problémát. Képernyőképek csatolása, ha lehetséges.

Kapcsolat Flirtymania Támogatás