Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan jelentkezhetek műsorszolgáltatóként?

Annak érdekében, hogy a csevegőszobáinkban pénzt szerezzen, nincs szükség külön számlára. Csak kezdje a műsorszórást, a nézők gyűjtését és az érmék fogadását.

Hogyan regisztrálhatok ügynökségként?

Hozzon létre fiókot minden műsorszolgáltató számára, és hagyja, hogy szokásos felhasználóként sugározzák.

Hány fiókot kaphatok?

Csak egy. A felhasználó több fiókja nem engedélyezett. Kérjük, győződjön meg róla, hogy csak egy fiókot használ az összes eszközön, hogy ne jelezze a több fiókot.

Szükséges-e profi műsorszolgáltatónak lenni?

A modellezési tapasztalatok nem szükségesek a velünk való sugárzáshoz és pénzkereséshez. Barátság és magabiztosság az egyetlen követelmény.

Ki kell vennem a ruháimat?

Nem, a videocsevegő szolgáltatásunkat 12 éves vagy annál idősebb közönség számára terveztük. Kölcsönhatásba léphet a nézőkkel, és adhat nekik show-t erotikus subtext nélkül. Ha népszerű a Flirtymania chat rulettben, és sok pénzt keres, csak csevegjen a nézőivel, és ne hagyja sokáig a felvételt.

Vannak-e szabályok vagy korlátozások a patakok számára?

A nézők kedves megjelenéseket kedvelnek a jó megvilágítással. A Flirtymania.live nézők 12 évesek lehetnek, ezért kérjük, tartsa a ruháit a fényképezőgépen.

Csevegjen a nézőkkel, és barátságos legyen.

Az nyilvános csevegőszobákban tilos az erotikus patakok. Az adatfolyamot át lehet vinni a felnőtt szakaszra vagy blokkolni lehet.

Szigorúan tilos a szex, a szexuális cselekmények (durva BDSM, zoophilia, pedofília), az öngyilkosság és a kábítószer-használat propaganda. Ezen szabályok megsértése az adminisztráció azonnali blokkolást okoz.

A műsorszolgáltatóknak legalább 18 évesnek kell lenniük. A nézőknek legalább 12 évesnek kell lenniük.

Milyen nyelven beszéljek?

Ez az azonnali nézőponttól függ. Indítsa el angolul; felhasználóink között ez a leggyakoribb nyelv. Később megpróbálhatná valakinek az ön nyelvén egy kifejezést vagy kettőt, ha érdekli őket.

Miért látom a „hullám a kezed” jelet? Csinálok valamit rosszul?

Nem csinálsz semmi rosszat. Ragaszkodunk ahhoz, hogy egyedi tartalommal rendelkezzünk, és ez az egyszerű hullám biztosítja, hogy műsorszolgáltatóink nem használnak botokat, visszajátszásokat és más harmadik fél felvételeit.

Mi van, ha betiltanám?

Lépjen kapcsolatba a műszaki támogató csapatunkkal. Arra lehet kérni, hogy pontosabban határozza meg, hogy mit jelent a sugárzás, vagy hogy igazolja az életkorát az azonosító elküldésével.

A műsorszolgáltatók kéréseit átviszik a VIP szolgáltatásba, és a lehető leggyorsabban megválaszolják. A kérelmeket a beérkezésük sorrendjében kezelik, de késések fordulhatnak elő a nagy hívásmennyiség idején.

Lépjen kapcsolatba a Flirtymania támogatásával

Csak élő módban tudok működni?

Jegyezze fel saját műsorait, hogy pénzt készítsen akkor is, ha nem a csevegőszobában van. Kapcsolja be a felvételt a főmenüben. A rögzített adások a csevegőszobájában találhatók.

Hogyan vonzhatom a nézőket az adatfolyamomhoz?

Próbálj ki valami újat, mutasd meg a tehetségedet, és ami a legfontosabb, beszélj a nézőiddel. Leírást is adhat a streamhez, és meghívhatja a felhasználókat egy nyilvános csevegőszobába. Az összes népszerű adatfolyam automatikusan magasabbra kerül, és több nézőt vonz.

Szétosztani a linket az adatfolyamra a közösségi média, a webhelyek, a fórumok segítségével, hogy többet keresjen.

Hogyan kezdhetek pénzt keresni?

Ha elegendő nézőt gyűjt (100 vagy annál több), a fizetett adás funkció automatikusan bekapcsol. Először az összes adás ingyenes a nézők számára, de érmeket továbbra is kap, és a nézők további ajándékokat küldhetnek Önnek.

A műsorszolgáltatók nem engedélyezettek harmadik felek forrásainak reklámozásában, a felhasználók meghívásában és a harmadik felek fizetési módjainak használatában a fizetett adások során.

Mennyit tudok keresni?

Minél többet néznek a műsorszórók, annál többet kapsz. Vonzza az új nézőket, hogy több pénzt szerezzen!

Fizetnek-e magánhívásokat?

Igen! Ahogy egyre több nézőt kapsz, többet kapsz a műsorok és a privát hívásokért. Nincsenek korlátozások vagy rejtett díjak.

Mik az érmék? Mit érnek?

Az érme a weboldal belső pénzneme. A felhasználók megvásárolják őket, hogy fizessenek, vásároljanak ajándékokat, és fizessenek kedveseket. Az érmék rögzített 1–600 dolláros érme. A pénznem érmékben jelenik meg.

Hol láthatom az érme egyenlegemet?

A fiókban lévő érmék száma megjelenik a főmenü felett. A tevékenység teljes története megtalálható a chat szobában.

Mi a minimális visszavonási összeg?

Jelenleg a minimális kifizetési összeg 30 USD.

Milyen gyakran vonhatok vissza pénzeszközöket?

Nincs korlátozásunk arra vonatkozóan, hogy milyen gyakran tudsz pénzt felvenni. Bármikor kérheti a fizetést, ha eléri a minimális 30 USD-t.

Melyek a visszavonási módszerek?

Jelenleg Bitcoin Wallet vagy Yandex.Money használható.

Mennyi időbe telik a pénz visszavonása?

Az átadás általában 2-3 napon belül érkezik meg.

Blokkolhatok egy felhasználót?

A felhasználó feketelistára kerülhet, hogy megakadályozza őket. A felhasználók bármikor letilthatók.

Megakadályozhatom, hogy egy bizonyos országból származó személyek megtekinthessék az adatfolyamomat?

Igen. Egy vagy több ország letiltása a beállításokban.

A felhasználó hozzáadhat engem a kedvencekhez?

Természetesen. Miután a felhasználó feliratkozott az Ön számára, értesítést kapnak, amikor az Ön közvetítése megtörténik. Minden előfizető egy különleges menüben látja kedvenc műsorait.

Lehet-e egy mobiltelefonról sugározni?

Igen, mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az alkalmazást az Android vagy iOS rendszerre.

Van ingyenes chat? Fizetett?

Alapértelmezés szerint az összes adás ingyenes. Felkérjük a felhasználókat, hogy csak akkor fizetjenek, ha a patak 100 vagy több nézővel rendelkezik.

Mit tegyek, ha a kamera nem működik vagy a csevegés befagyott?

Először indítsa újra a böngészőt vagy az alkalmazást. Ha ez nem segít felvenni a kapcsolatot a műszaki támogatási csoportunkkal, és részletesebben leírni a problémát. Csatlakoztasson képernyőképeket, ha lehetséges.

Lépjen kapcsolatba a Flirtymania támogatásával