Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan regisztrálhatok modellként?

Annak érdekében, hogy a csevegőszobáinkban pénzt szerezzen, nincs szükség külön számlára. Csak kezdje a műsorszórást, a nézők gyűjtését és az érmék fogadását.

Hogyan regisztrálhatok ügynökségként?

Hozzon létre fiókokat minden modellhez, és hagyja, hogy rendszeres felhasználóként sugározzák őket.

Hány fiókot kaphatok?

Csak egy. A felhasználó több fiókja nem engedélyezett. Kérjük, győződjön meg róla, hogy csak egy fiókot használ az összes eszközön, hogy ne jelezze a több fiókot.

Szükséges-e szakmai modellnek lenni?

A modellezési tapasztalat nem szükséges ahhoz, hogy velünk adjon pénzt. A barátságos és magabiztosak az egyetlen követelmény.

Ki kell vennem a ruháimat?

Nem, videocsevegési szolgáltatásunk 12+ közönség számára készült. Kapcsolódjon a nézőkhöz, és adjon nekik egy show-t anélkül, hogy erotikus subtext lenne. Ahhoz, hogy népszerű legyen a Flirtymania beszélgetési rulettén, és sok pénzt szerezzen csak beszélgetni a nézőkkel, és ne hagyja sokáig a lövést.

Vannak-e szabályok vagy korlátozások a patakok számára?

A nézők kedves megjelenéseket kedvelnek a jó megvilágítással. A Flirtymania.live nézők 12 évesek lehetnek, ezért kérjük, tartsa a ruháit a fényképezőgépen.

Csevegjen a nézőkkel, és barátságos legyen.

Az nyilvános csevegőszobákban tilos az erotikus patakok. Az adatfolyamot át lehet vinni a felnőtt szakaszra vagy blokkolni lehet.

Szigorúan tilos a szex, a szexuális cselekmények (durva BDSM, zoophilia, pedofília), az öngyilkosság és a kábítószer-használat propaganda. Ezen szabályok megsértése az adminisztráció azonnali blokkolást okoz.

A modelleknek 18 vagy annál idősebbnek kell lenniük. A nézőknek 12 vagy annál idősebbnek kell lenniük.

Milyen nyelven beszéljek?

Ez az azonnali nézőponttól függ. Indítsa el angolul; felhasználóink között ez a leggyakoribb nyelv. Később megpróbálhatná valakinek az ön nyelvén egy kifejezést vagy kettőt, ha érdekli őket.

Miért látom a "hullám a kezed" jelet? Valami rosszat csinálok?

Nem csinálsz semmit rosszul. Ragaszkodunk ahhoz, hogy egyedi tartalommal rendelkezzünk, és ez az egyszerű hullám biztosítja, hogy modelljeink nem botokat, visszajátszásokat és más harmadik fél által készített felvételeket használnak.

Mi van, ha betiltanám?

Lépjen kapcsolatba a műszaki támogató csapatunkkal. Arra lehet kérni, hogy pontosabban határozza meg, hogy mit jelent a sugárzás, vagy hogy igazolja az életkorát az azonosító elküldésével.

A modellek minden kérése átkerül a VIP szolgáltatásra, és a lehető leggyorsabban foglalkozik. A kéréseket a beérkezett sorrendben kezelik, de a késedelmek magas hívásmennyiség idején fordulhatnak elő.

Lépjen kapcsolatba a Flirtymania támogatásával

Csak élő módban tudok működni?

Jegyezze fel saját műsorait, hogy pénzt készítsen akkor is, ha nem a csevegőszobában van. Kapcsolja be a felvételt a főmenüben. A rögzített adások a csevegőszobájában találhatók.

Hogyan vonzhatom a nézőket az adatfolyamomhoz?

Próbálj ki valami újat, mutasd meg a tehetségedet, és ami a legfontosabb, beszélj a nézőiddel. Leírást is adhat a streamhez, és meghívhatja a felhasználókat egy nyilvános csevegőszobába. Az összes népszerű adatfolyam automatikusan magasabbra kerül, és több nézőt vonz.

Szétosztani a linket az adatfolyamra a közösségi média, a webhelyek, a fórumok segítségével, hogy többet keresjen.

Hogyan kezdhetek pénzt keresni?

Amikor elég nézőt gyűjt (100 vagy több), a fizetett sugárzási funkció automatikusan bekapcsol. Először az összes műsorszórás ingyenes a nézők számára, de még mindig érméket fog kapni, és a nézők további ajándékokat küldhetnek.

A modellek nem engedélyezhetik harmadik fél erőforrásainak reklámozását, felhasználók meghívását, vagy harmadik fél fizetési módjainak használatát fizetett adások során.

Mennyit tudok keresni?

Minél többet néznek a műsorszórók, annál többet kapsz. Vonzza az új nézőket, hogy több pénzt szerezzen!

Fizetnek-e magánhívásokat?

Igen! Ahogy egyre több nézőt kapsz, többet kapsz a műsorok és a privát hívásokért. Nincsenek korlátozások vagy rejtett díjak.

Mik az érmék? Mit érnek?

Az érme a weboldal belső pénzneme. A felhasználók megvásárolják őket, hogy fizessenek, vásároljanak ajándékokat, és fizessenek kedveseket. Az érmék rögzített 1–600 dolláros érme. A pénznem érmékben jelenik meg.

Hol láthatom az érme egyenlegemet?

A fiókban lévő érmék száma megjelenik a főmenü felett. A tevékenység teljes története megtalálható a chat szobában.

Mi a minimális visszavonási összeg?

Jelenleg 20 dollár a minimális visszavonási összeg.

Milyen gyakran vonhatok vissza pénzeszközöket?

Nincs korlátozásunk arra, hogy milyen gyakran tud pénzt venni. Bármikor kérheti a befizetést, miután elérte a minimális 20 dolláros egyenleget.

Melyek a visszavonási módszerek?

Jelenleg Bitcoin Wallet vagy Yandex.Money használható.

Mennyi időbe telik a pénz visszavonása?

Az átadás általában 2-3 napon belül érkezik meg.

Blokkolhatok egy felhasználót?

A felhasználó feketelistára kerülhet, hogy megakadályozza őket. A felhasználók bármikor letilthatók.

Megakadályozhatom, hogy egy bizonyos országból származó személyek megtekinthessék az adatfolyamomat?

Igen. Egy vagy több ország letiltása a beállításokban.

A felhasználó hozzáadhat engem a kedvencekhez?

Természetesen. Miután a felhasználó feliratkozott az Ön számára, értesítést kapnak, amikor az Ön közvetítése megtörténik. Minden előfizető egy különleges menüben látja kedvenc műsorait.

Lehet-e egy mobiltelefonról sugározni?

Igen, mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az alkalmazást az Android vagy iOS rendszerre.

Van ingyenes chat? Fizetett?

Alapértelmezés szerint minden adás ingyenes. Megkérjük a felhasználókat, hogy fizessenek csak akkor, ha a stream 100 vagy annál több nézőt tartalmaz.

Mit tegyek, ha a kamera nem működik vagy a csevegés befagyott?

Indítsa újra a böngészőt vagy az alkalmazást. Ha ez nem segít, forduljon a technikai támogató csapathoz, és részletesen ismertesse a problémát. Ha lehetséges, csatolja a képernyőképeket.

Lépjen kapcsolatba a Flirtymania támogatásával