Најчесто поставувани прашања

Како се регистрирам како радиодифузер?

За да заработите пари во нашите виртуелни простории за разговор, не ви е потребна посебна сметка. Само започнете со емитување, собирање на гледачи и примање монети.

Како да се регистрирам како агенција?

Направете сметки за секој радиодифузер и оставете ги да се емитуваат како редовни корисници.

Колку сметки можам да ги имам?

Само еден. Повеќекратни сметки по корисник не се дозволени. Ве молиме проверете дали користите само една сметка на сите ваши уреди за да избегнете да бидете обележани за повеќе сметки.

Дали е потребно да се биде професионален радиодифузер?

Искуството за моделирање не е неопходно за да се емитува и заработува пари со нас. Да се биде пријателски и самоуверен се единствените барања.

Дали треба да си ги однесам облеките?

Не, нашата услуга за видео разговор е дизајнирана за публика од 12+. Интеракција со вашите гледачи и дајте им шоу без еротски подтекст. Да се биде популарен на рулет за разговори со Флертиманија и да заработи многу пари само разговарај со своите гледачи и не го оставај шутот долго.

Дали постојат правила или ограничувања на струи?

Нашите гледачи претпочитаат убави потоци со добро осветлување. Прегледувачите на Flirtymania.live може да бидат 12 години, затоа ве молиме да ги чувате облеките додека сте на камерата.

Разговарајте со вашите гледачи и бидете пријателски.

Еротски потоци се забранети во јавни состаноци за разговор. Вашиот проток може да се премести во делот за возрасни или да биде блокиран.

Сексот на камерата, девијантни сексуални дела (груби БДСМ, зоофилија, педофилија), самоубиство и пропаганда за употреба на дрога се строго забранети. Повредата на овие правила предизвикува итна администрација.

Радиодифузерите мора да бидат помлади од 18 години. Гледачите мора да бидат постари од 12 години.

На кој јазик треба да зборувам?

Тоа зависи од вашето непосредно гледање. Започнете со англиски; тоа е најчестиот јазик кај нашите корисници. Подоцна можете да се обидете да научите некој фраза или две на вашиот мајчин јазик, ако тие се заинтересирани.

Зошто го гледам знакот „ја бранува твојата рака“? Дали правам нешто погрешно?

Вие не правите ништо лошо. Ние инсистираме да имаме единствена содржина и овој едноставен бран гарантира дека нашите радиодифузери не користат ботови, реплики и други снимки од трети страни.

Што ако сум забранет?

Контактирајте го нашиот тим за техничка поддршка. Од вас би можело да биде побарано појасно да дефинирате што е вашето емитување или да ја докажете вашата возраст со испраќање на лична карта.

Сите барања од радиодифузерите се префрлаат на ВИП услугата и се адресираат што е можно побрзо. Барањата се постапуваат според редоследот на приемот, но може да се појават одложувања за време на голем волумен.

Контактирајте ја Флиртерманската поддршка

Може ли да работам само во режим на живеење?

Снимете го своето емитување за да заработите пари дури и кога не сте во собата за разговор. Вклучете го снимањето во главното мени. Снимените емитувања може да се најдат во вашата соба за разговор.

Како да привлечам гледачи во мојот проток?

Пробајте нешто сосема ново, покажете ги вашите таленти и што е најважно, разговарајте со вашите гледачи. Можете исто така да додадете опис на вашиот проток и да поканите корисници во јавна соба за разговор. Сите популарни потоци се рангираат повисоко автоматски и привлекуваат повеќе гледачи.

Дистрибуирајте ја врската кон вашиот проток преку социјални медиуми, веб-страници, форуми за да заработите повеќе.

Како да почнам да заработувам пари?

Кога соберете доволно гледачи (100 или повеќе), функцијата за платено емитување автоматски се вклучува. На почетокот, сите преноси се бесплатни за гледачите, но сепак ќе добиете парички, а гледачите можат да ви испратат дополнителни подароци.

На радиодифузерите не им е дозволено да рекламираат ресурси од трети страни, да ги покануваат корисниците или да користат начини на плаќање на трети лица за време на платените емитувања.

Колку можам да заработам?

Колку повеќе гледачи имаат емитување, толку повеќе ќе ви платат. Привлечете нови гледачи да заработат повеќе пари!

Дали се платени приватни повици?

Да! Додека стекнете повеќе гледачи, ќе добивате повеќе за емитувања и приватни разговори. Нема ограничувања или скриени трошоци.

Кои се монетите? Кои се тие вредни?

Монета е внатрешната валута на веб-страницата. Корисниците ги купуваат со цел да ви платат, да купат подароци и да дадат платени сака. Монетите имаат фиксна стапка од 1 до 6000 монети. Валутата е прикажана во монети.

Каде можам да го видам мојот биланс на монети?

Бројот на монети во вашата сметка се прикажува над главното мени. Целосна историја на активност може да се најде во вашата соба за разговор.

Колкав е минималниот износ за повлекување?

Во моментов, 30 американски долари се минималниот износ на повлекување.

Колку често можам да ги повлечам средствата?

Немаме никакви ограничувања колку често можете да повлечете пари. Може да побарате плаќање во секое време, откако ќе достигнете минимален биланс од 30 американски долари.

Кои се методите на повлекување?

Во моментов, можете да го користите Биткоин Паричник или Yandex.Money.

Колку време е потребно за да се повлечат пари?

Преносот обично доаѓа во рок од 2-3 дена.

Може ли да го блокирам корисникот?

Можете да црната листа на корисникот за да ги спречи да ве мачат. Можете исто така да ги деблокирате корисниците во секое време.

Може ли да ги спречам луѓето од одредена земја да гледаат поток?

Да. Оневозможи една или повеќе земји во поставките.

Може ли корисникот да ме додаде во нивните омилени?

Секако. Откако корисникот ќе се претплати на вас, тие ќе добијат известување кога вашата емитување ќе се одвива во живо. Сите претплатници ги гледаат нивните омилени емисии во посебно мени.

Дали е можно да се емитува од мобилен телефон?

Да, сè што треба да направите е да ја преземете апликацијата за Android или iOS.

Има ли бесплатен разговор? Дали е платена?

Стандардно, сите преноси се бесплатни. Бараме корисниците да платат само откако потокот има 100 гледачи или повеќе.

Што треба да направам ако камерата не работи или разговорот е замрзнат?

Прво, рестартирајте го прелистувачот или апликацијата. Доколку тоа не помогне, контактирајте го нашиот тим за техничка поддршка и детално опишете го проблемот. Прикачете слики од екранот ако е можно.

Контактирајте ја Флиртерманската поддршка