Sering Bertanya Soalan-Soalan

Bagaimana aku mendaftar sebagai model?

Dalam usaha untuk mendapatkan wang dalam bilik sembang kami, anda tidak perlu akaun khas. Hanya permulaan penyiaran, mengumpulkan penonton, dan menerima syiling.

Bagaimana aku mendaftar sebagai agensi?

Membuat akaun untuk setiap model dan biarkan mereka siaran seperti biasa pengguna.

Berapa banyak account yang bisa saya miliki?

Hanya satu. Beberapa akaun setiap pengguna tidak dibenarkan. Sila pastikan anda hanya menggunakan satu akaun pada semua alat-alat untuk mengelak daripada ditandai untuk beberapa akaun.

Ia perlu seorang model profesional?

Model pengalaman bukan masih t perlu untuk siaran dan mendapat uang dengan kami. Menjadi ramah dan percaya diri adalah satu-satunya keperluan.

Apakah aku harus mengambil saya pakaian off?

Tidak, kami video chat perkhidmatan direka untuk penonton 12+. Berinteraksi dengan penonton anda dan berikan mereka pertunjukan tanpa apa-apa erotik beres. Akan popular di Flirtymania chat rolet dan membuat banyak uang hanya chat dengan anda penonton dan kau masih t meninggalkan ditembak untuk waktu yang lama.

Apa ada peraturan atau sekatan di sungai?

Penonton memilih yang bagus-cari sungai dengan pencahayaan yang baik. Flirtymania.hidup penonton boleh 12 tahun, jadi tolong menyimpan pakaian anda di samping pada kamera.

Berbual dengan penonton anda dan mesra.

Erotik sungai adalah dilarang di bilik chat. Aliran anda dapat dipindahkan kepada seksyen dewasa atau disekat.

Seks pada kamera, sesat berhubungan sex (keras BDSM, zoophilia, pedofilia), bunuh diri dan dadah menggunakan propaganda adalah dilarang. Melanggar peraturan-peraturan ini menyebabkan segera blok oleh pentadbiran.

Model harus 18 tahun atau lebih tua. Penonton perlu 12 atau lebih tua.

Bahasa apa yang harus saya bicara?

Ia bergantung kepada anda segera penonton. Bermula dengan bahasa inggeris; ia adalah bahasa yang paling biasa di kalangan kami pengguna. Anda dapat kemudian cuba untuk mengajar seseorang frasa atau dua dalam bahasa asli anda jika mereka tertarik.

Mengapa aku melihat «melambai tangan anda» tanda? Saya lakukan sesuatu yang salah?

Kau masih t melakukan apa-apa yang salah. Kita mendesak mempunyai kandungan yang unik dan ini mudah gelombang memastikan bahawa model kami tidak menggunakan bot, ulang tayang, dan lain-lain pihak ke-3 rakaman.

Bagaimana jika saya telah diharamkan?

Hubungi kami pasukan sokongan teknikal. Mungkin kau akan diminta untuk lebih jelas menentukan apa yang anda siaran adalah tentang atau untuk membuktikan usia anda dengan menghantar ID.

Semua permintaan dari model dipindahkan ke VIP perkhidmatan dan ditangani secepat mungkin. Permintaan dikendalikan dalam perintah mereka diterima tetapi kelewatan boleh berlaku semasa kali tinggi jumlah panggilan.

Hubungi Flirtymania Sokongan

Boleh aku hanya bekerja dalam hidup mode?

Rekod anda sendiri siaran untuk membuat uang bahkan ketika anda tidak di chat room. Beralih rakaman di dalam menu utama. Mencatatkan siaran boleh didapati di chat room.

Bagaimana saya menarik penonton untuk saya stream?

Coba sesuatu yang baru, menunjukkan bakat anda dan, yang paling penting, berbual dengan penonton anda. Anda juga boleh menambah penerangan untuk anda stream dan menjemput pengguna ke ruang chat awam. Semua popular sungai kedudukan yang lebih tinggi secara automatik dan menarik banyak penonton.

Mengedarkan link untuk anda aliran melalui media sosial, web, forum untuk mendapatkan lebih.

Bagaimana saya mula mendapat wang?

Ketika anda mengutip cukup penonton (100 atau lebih), dibayar siaran fungsi secara automatik. Pada awalnya, semua siaran bebas untuk penonton, tetapi anda masih akan menerima syiling dan penonton boleh menghantar anda additonal hadiah.

Model tidak dibenarkan untuk mengiklankan sumber-sumber pihak ketiga, menjemput pengguna, atau menggunakan pihak ketiga kaedah pembayaran pada dibayar siaran.

Berapa banyak yang bisa saya mendapatkan anda?

Lebih banyak penonton siaran anda telah, lebih banyak anda mendapatkan dibayar. Menarik penonton baru untuk membuat lebih banyak wang!

Swasta panggilan dibayar?

Ya! Seperti yang anda mendapatkan lebih banyak penonton anda akan menerima lebih banyak untuk siaran dan prajurit panggilan. Tidak ada sekatan atau yuran tersembunyi.

Apakah syiling? Apa yang mereka bernilai?

Duit syiling adalah dalaman wang web. Pengguna membeli mereka dalam usaha untuk membayar anda, membeli hadiah, dan memberikan dibayar suka. Duit syiling yang kadar tetap $1 untuk 7000 syiling. Mata dipaparkan pada koin.

Di mana aku bisa melihat duit syiling saya kira-kira?

Bilangan syiling dalam akaun anda dipaparkan di atas menu utama. Sejarah yang penuh aktiviti boleh didapati di chat room.

Apa adalah jumlah minimum pengeluaran?

Saat ini, $20 adalah jumlah minimum pengeluaran.

Seberapa sering saya boleh mengeluarkan dana?

Kita tidak mempunyai apa-apa sekatan pada seberapa sering kamu bisa mengeluarkan wang. Anda boleh meminta pembayaran pada bila-bila masa, sekali kau mencapai minimum kira-kira $20.

Apakah kaedah pengeluaran?

Pada saat itu, anda boleh menggunakan Kripto Dompet atau Teman.Wang.

Berapa lama waktu yang dibutuhkan untuk mengeluarkan wang?

Pemindahan biasanya tiba dalam 2-3 hari.

Boleh aku blok pengguna?

Anda boleh hitam untuk mencegah mereka dari mengganggu anda. Anda juga boleh menyekat pengguna pada bila-bila masa.

Saya boleh mencegah orang dari negara tertentu dari melihat saya stream?

Ya. Melumpuhkan satu atau beberapa negara-negara dalam tatacara.

Boleh pengguna menambah saya untuk mereka kegemaran?

Tentu saja. Sekali pengguna melanggan kepada anda, mereka akan menerima pemberitahuan ketika siaran anda pergi hidup. Semua pelanggan melihat mereka kegemaran siaran dalam menu istimewa.

Apakah mungkin untuk menyiarkan dari telefon bimbit?

Ya, semua yang perlu anda lakukan adalah memuat turun untuk Android perisian.

Ada sembang? Itu dibayar?

Secara default semua siaran adalah percuma. Kami meminta pengguna untuk membayar hanya sekali aliran mempunyai 100 penonton atau lebih.

Apa yang harus saya lakukan jika kamera tidak berfungsi atau chat adalah beku?

Restart pelayar atau aplikasi yang pertama. Jika itu masih t membantu hubungi kami pasukan sokongan teknikal dan menggambarkan isu secara terperinci. Melampirkan skrin jika mungkin.

Hubungi Flirtymania Sokongan