Veel Gestelde Vragen

Hoe meld ik me aan als een model?

Om geld te verdienen in onze chatrooms, hebt u geen speciaal account nodig. Begin gewoon met uitzenden, kijkers verzamelen en munten ontvangen.

Hoe registreer ik me als een bureau?

Maak accounts voor elk model en laat ze uitzenden als gewone gebruikers.

Hoeveel accounts kan ik hebben?

Eentje maar. Meerdere accounts per gebruiker zijn niet toegestaan. Zorg ervoor dat u slechts één account gebruikt op al uw apparaten om te voorkomen dat u wordt gemarkeerd voor meerdere accounts.

Is het nodig om een professioneel model te zijn?

Modelleerervaring is niet nodig om met ons uit te zenden en geld te verdienen. Vriendelijk en zelfverzekerd zijn de enige vereisten.

Moet ik mijn kleren uitdoen?

Nee, onze videochat-service is ontworpen voor een publiek van 12+. Communiceer met je kijkers en geef ze een show zonder erotische subtekst. Om populair te zijn op Flirtymania chat roulette en veel geld te verdienen, chat je gewoon met je kijkers en laat je niet te lang achter.

Zijn er regels of beperkingen voor streams?

Onze kijkers geven de voorkeur aan mooie streams met goede verlichting. Flirtymania.live kijkers kunnen 12 jaar oud zijn, dus houd je kleding aan terwijl je op camera zit.

Chat met je kijkers en wees vriendelijk.

Erotische streams zijn verboden in openbare chatrooms. Je stream kan naar het gedeelte voor volwassenen worden verplaatst of worden geblokkeerd.

Seks voor camera, afwijkende seksuele handelingen (hard BDSM, zoöfilia, pedofilie), zelfmoord en propaganda voor drugsgebruik zijn ten strengste verboden. Overtreding van deze regels veroorzaakt onmiddellijke blokkering door de administratie.

Modellen moeten 18 jaar of ouder zijn. Kijkers moeten 12 jaar of ouder zijn.

Welke taal moet ik spreken?

Het hangt af van je directe kijkerspubliek. Begin met Engels; het is de meest voorkomende taal onder onze gebruikers. U kunt later proberen iemand een of twee zinnen in uw moedertaal te leren als ze geïnteresseerd zijn.

Waarom zie ik het teken "zwaai met je hand"? Doe ik iets verkeerd?

Je doet niets verkeerd. We staan erop om unieke inhoud te hebben en deze eenvoudige golf zorgt ervoor dat onze modellen geen bots, herhalingen en andere opnamen van derden gebruiken.

Wat als ik werd verbannen?

Neem contact op met ons technische ondersteuningsteam. Mogelijk wordt u gevraagd om duidelijker te definiëren waar uw uitzending over gaat of om uw leeftijd te bewijzen door een ID te sturen.

Alle aanvragen van modellen worden overgebracht naar de VIP-service en worden zo snel mogelijk geadresseerd. Verzoeken worden afgehandeld in de volgorde waarin ze worden ontvangen, maar vertragingen kunnen optreden in tijden van hoog belvolume.

Neem contact op met Flirtymania-ondersteuning

Kan ik alleen in de live-modus werken?

Neem je eigen uitzending op om geld te verdienen, zelfs als je niet in de chatroom bent. Schakel de opname in het hoofdmenu in. Opgenomen uitzendingen zijn te vinden in uw chatroom.

Hoe trek ik kijkers naar mijn stream aan?

Probeer iets nieuws, toon je talenten en, belangrijker nog, chat met je kijkers. Je kunt ook een beschrijving aan je stream toevoegen en gebruikers uitnodigen voor een openbare chatroom. Alle populaire streams worden automatisch hoger gerangschikt en trekken meer kijkers aan.

Verspreid de link naar uw stream via sociale media, websites en forums om meer te verdienen.

Hoe begin ik met het verdienen van geld?

Wanneer u voldoende kijkers (100 of meer) verzamelt, wordt de betaalde zendfunctie automatisch ingeschakeld. In eerste instantie zijn alle uitzendingen gratis voor de kijkers, maar je ontvangt nog steeds munten en kijkers kunnen je extra geschenken sturen.

Modellen mogen tijdens betaalde uitzendingen geen reclame maken voor bronnen van derden, gebruikers uitnodigen of betaalmethoden van derden gebruiken.

Hoeveel kan ik verdienen?

Hoe meer kijkers uw uitzending heeft, hoe meer u wordt betaald. Trek nieuwe kijkers aan om meer geld te verdienen!

Worden privé-gesprekken betaald?

Ja! Naarmate u meer kijkers krijgt, ontvangt u meer voor uitzendingen en privé-oproepen. Er zijn geen beperkingen of verborgen kosten.

Wat zijn de munten? Wat zijn ze waard?

Munt is de interne valuta van de website. Gebruikers kopen ze om u te betalen, geschenken te kopen en betaalde likes te geven. Munten hebben een vaste koers van $ 1 tot 6000 munten. Valuta wordt weergegeven in munten.

Waar kan ik mijn muntsaldo zien?

Het aantal munten in uw account wordt boven het hoofdmenu weergegeven. Een volledige geschiedenis van activiteit is te vinden in uw chatroom.

Wat is het minimale opnamebedrag?

Momenteel is $ 10 het minimale opnamebedrag.

Hoe vaak kan ik geld opnemen?

We hebben geen beperkingen voor hoe vaak u geld kunt opnemen. U kunt op elk gewenst moment een betaling aanvragen, zodra u een minimum saldo van $ 10 bereikt.

Wat zijn de opnamemethoden?

Op dit moment kunt u Bitcoin Wallet of Yandex.Money gebruiken.

Hoe lang duurt het om geld op te nemen?

De overdracht komt meestal binnen 2-3 dagen.

Kan ik een gebruiker blokkeren?

U kunt een gebruiker op de zwarte lijst zetten om te voorkomen dat ze u lastig vallen. U kunt ook op elk moment de blokkering van gebruikers opheffen.

Kan ik voorkomen dat mensen uit een bepaald land mijn stream kunnen bekijken?

Ja. Schakel een of meerdere landen in de instellingen uit.

Kan een gebruiker me toevoegen aan zijn favorieten?

Natuurlijk. Zodra een gebruiker zich op u abonneert, ontvangen deze een melding wanneer uw uitzending live wordt. Alle abonnees zien hun favoriete uitzendingen in een speciaal menu.

Is het mogelijk om vanaf een mobiele telefoon uit te zenden?

Ja, het enige dat u hoeft te doen is de app downloaden voor Android of iOS.

Is er een gratis chat? Is het betaald voor?

Standaard zijn alle uitzendingen gratis. We vragen gebruikers om alleen te betalen als de stream 100 kijkers of meer heeft.

Wat moet ik doen als de camera niet werkt of de chat is bevroren?

Start eerst de browser of de app opnieuw. Als dat niet helpt, neemt u contact op met ons technische ondersteuningsteam en beschrijft u het probleem gedetailleerd. Voeg indien mogelijk schermafbeeldingen toe.

Neem contact op met Flirtymania-ondersteuning