Veel Gestelde Vragen

Hoe schrijf ik me in als model?

Om geld te verdienen in onze chatrooms, heeft u geen speciale account nodig. Begin met uitzenden, kijkers verzamelen en munten ontvangen.

Hoe registreer ik me als agentschap?

Maak accounts voor elk model en laat ze uitzenden als reguliere gebruikers.

Hoeveel accounts kan ik hebben?

Eentje maar. Meerdere accounts per gebruiker zijn niet toegestaan. Zorg ervoor dat u slechts één account gebruikt op al uw apparaten om te voorkomen dat u gemarkeerd wordt voor meerdere accounts.

Is het nodig om een professioneel model te zijn?

Modellering ervaring is’t noodzakelijk om uit te zenden en geld verdienen met ons. Vriendelijk en zelfverzekerd zijn de enige vereisten.

Moet ik me uitkleden?

Nee, onze video chat service is ontworpen voor een publiek van 12+. Communiceer met je kijkers en geef ze een show zonder erotische subtekst. Om populair te zijn op Flirtymania chat roulette en veel geld verdienen gewoon chatten met uw kijkers en don’t laat de foto voor lang.

Zijn er regels of beperkingen voor stromen?

Onze kijkers hebben liever mooie beekjes met goede verlichting. Flirtymania.live kijkers kunnen 12 jaar oud zijn, dus hou je kleren aan terwijl je op de camera staat.

Praat met je kijkers en wees vriendelijk.

Erotische beken zijn verboden in openbare chatrooms. Uw stroom kan worden verplaatst naar de volwassen sectie of geblokkeerd.

Sex on camera, afwijkende sex acts (hardhandig BDSM, zoophilia, pedofilie), zelfmoord-en drugspropaganda zijn strikt verboden. Overtreding van deze regels veroorzaakt onmiddellijke blokkering door de overheid.

Modellen moeten 18 of ouder zijn. Kijkers moeten 12 of ouder zijn.

Welke taal moet ik spreken?

Het hangt af van uw directe kijker. Begin met het Engels; het is de meest voorkomende taal onder onze gebruikers. Je kunt later proberen om iemand een zin of twee te leren in je moedertaal als ze geïnteresseerd zijn.

Waarom zie ik het «wave your hand» sign? Doe ik iets verkeerd?

Je bent’t doen iets verkeerd. We dringen aan op het hebben van unieke inhoud en deze eenvoudige golf zorgt ervoor dat onze modellen geen gebruik maken van bots, replays, en andere derde partij opnames.

Wat als ik verbannen werd?

Neem contact op met ons technisch support team. U kunt worden gevraagd om duidelijker te definiëren waar uw uitzending over gaat of om uw leeftijd te bewijzen door het verzenden van ID.

Alle verzoeken van modellen worden overgebracht naar de VIP-service en worden zo snel mogelijk behandeld. Verzoeken worden behandeld in de volgorde waarin ze ontvangen worden, maar vertragingen kunnen optreden in tijden van hoge oproepvolumes.

Contact Opnemen Met Flirtymania Ondersteuning

Kan ik alleen in live modus werken?

Neem je eigen uitzending op om geld te verdienen, zelfs als je niet in de chatroom bent. Zet de opname in het hoofdmenu aan. Opgenomen uitzendingen zijn te vinden in uw chatroom.

Hoe trek ik kijkers naar mijn stream?

Probeer iets nieuws, toon je talenten en, het belangrijkste, praat met je kijkers. U kunt ook een beschrijving aan uw stream toevoegen en gebruikers uitnodigen voor een openbare chatroom. Alle populaire streams worden automatisch hoger gerangschikt en trekken meer kijkers aan.

Verspreid de link naar uw stroom via sociale media, websites, forums om meer te verdienen.

Hoe begin ik geld te verdienen?

Wanneer u voldoende kijkers (100 of meer) verzamelt, gaat de betaalde uitzendfunctie automatisch aan. In het begin zijn alle uitzendingen gratis voor de kijkers, maar u zult nog steeds munten ontvangen en de kijkers kunnen u extra geschenken sturen.

Modellen mogen geen reclame maken voor middelen van derden, gebruikers uitnodigen of betaalmethoden van derden gebruiken tijdens betaalde uitzendingen.

Hoeveel kan ik verdienen?

Hoe meer kijkers je uitzending heeft, hoe meer je betaald krijgt. Nieuwe kijkers aantrekken om meer geld te verdienen!

Worden privé gesprekken betaald?

Ja! Als je meer kijkers krijgt zul je meer ontvangen voor uitzendingen en privé gesprekken. Er zijn geen beperkingen of verborgen Vergoedingen.

Wat zijn de munten? Wat zijn ze waard?

Munt is de interne munt van de website. Gebruikers kopen ze om u te betalen, kopen geschenken, en geven betaalde likes. Munten hebben een vaste rente van $1 tot 7000 munten. Munt wordt weergegeven in Munten.

Waar Kan ik mijn muntbalans zien?

Het aantal munten in uw account wordt boven het hoofdmenu weergegeven. Een volledige geschiedenis van activiteit is te vinden in uw chatroom.

Wat is de minimale opname?

Op dit moment is $ 20 de minimum opname bedrag.

Hoe vaak kan ik geld opnemen?

We hebben geen beperkingen op hoe vaak u geld kunt opnemen. U kunt op elk moment betaling aanvragen, zodra u een minimum saldo van $20 bereikt.

Wat zijn de methoden voor het uit de markt nemen?

Op dit moment kunt u Bitcoin Wallet of Yandex gebruiken.Geld.

Hoe lang duurt het om geld op te nemen?

De transfer komt meestal binnen 2-3 dagen.

Kan ik een gebruiker blokkeren?

U kunt een gebruiker op een zwarte lijst zetten om te voorkomen dat hij u lastigvalt. U kunt ook deblokkeren gebruikers op elk moment.

Kan ik voorkomen dat mensen uit een bepaald land mijn Beek bekijken?

Bevestigend. Schakel een of meerdere landen in de instellingen uit.

Kan een gebruiker mij toevoegen aan hun favorieten?

Natuurlijk. Zodra een gebruiker zich op u abonneert, zullen zij een bericht ontvangen wanneer uw uitzending live gaat. Alle abonnees zien hun favoriete uitzendingen in een speciaal menu.

Is het mogelijk om uit te zenden vanaf een mobiele telefoon?

Ja, het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden voor Android of iOS.

Is er een gratis gesprek? Is het betaald?

Standaard zijn alle uitzendingen gratis. We vragen gebruikers om slechts te betalen als de stream 100 kijkers of meer heeft.

Wat moet ik doen als de camera niet werkt of de chat bevroren is?

Herstart eerst de browser of de app. Als dat niet’t helpen contact op te nemen met ons technisch support team en beschrijven de kwestie in detail. Indien mogelijk schermafdrukken bijvoegen.

Contact Opnemen Met Flirtymania Ondersteuning