întrebări frecvente

Cum mă înscriu ca radiodifuzor?

Pentru a câștiga bani în camerele de chat, nu aveți nevoie de un cont special. Doar începeți difuzarea, colectați telespectatorii și primiți monede.

Cum mă înregistrez ca o agenție?

Creați conturi pentru fiecare radiodifuzor și lăsați-le să difuzeze ca utilizatori obișnuiți.

Câte conturi pot avea?

Doar unul. Conturile multiple pe utilizator nu sunt permise. Asigurați-vă că utilizați un singur cont pe toate dispozitivele dvs. pentru a evita semnalizarea pentru mai multe conturi.

Este necesar să fiți un radiodifuzor profesionist?

Experiența de modelare nu este necesară pentru a difuza și câștiga bani cu noi. A fi prietenos și a avea încredere în sine sunt singurele cerințe.

Trebuie să-mi scot hainele?

Nu, serviciul nostru de videochat este conceput pentru o audiență de peste 12 ani. Interacționează cu spectatorii și oferă-le un spectacol fără niciun subtext erotic. Pentru a fi popular în ruleta de chat Flirtymania și a câștiga mulți bani doar discutați cu telespectatorii și nu lăsați fotografia pentru mult timp.

Există reguli sau restricții privind fluxurile?

Spectatorii noștri preferă fluxuri frumoase, cu iluminare bună. Vizitatorii Flirtymania.live pot avea vârsta de 12 ani, așa că vă rugăm să țineți hainele în timp ce sunteți în cameră.

Discutați cu spectatorii și fiți amabili.

Fluxurile erotice sunt interzise în camerele de chat publice. Fluxul dvs. poate fi mutat în secțiunea pentru adulți sau blocat.

Sexul pe camera, actele sexuale deviant (BDSM dur, zoofilie, pedofilia), propaganda de suicid si de consum de droguri sunt strict interzise. Încălcarea acestor reguli cauzează blocarea imediată a administrației.

Radiodifuzorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult. Spectatorii trebuie să aibă 12 ani sau mai mult.

Ce limbă ar trebui să vorbesc?

Depinde de vizionarea dvs. imediată. Începeți cu limba engleză; este cea mai comună limbă printre utilizatorii noștri. Mai târziu, puteți încerca să învățați pe cineva o frază sau două în limba maternă, dacă este interesată.

De ce văd semnul „valează-ți mâna”? Fac ceva greșit?

Nu faci nimic rău. Insistăm să avem un conținut unic și acest val simplu ne asigură că emițătorii noștri nu folosesc roboți, replici și alte înregistrări de la terți.

Dacă aș fi fost interzis?

Contactați echipa noastră de asistență tehnică. S-ar putea să vi se solicite să definiți în mod clar ce este difuzarea dvs. sau să vă dovediți vârsta prin trimiterea ID-ului.

Toate cererile de la radiodifuzori sunt transferate către serviciul VIP și sunt adresate cât mai repede posibil. Cererile sunt gestionate în ordinea în care sunt primite, dar întârzierile pot apărea în perioadele cu un volum mare de apeluri.

Contactați asistența Flirtymania

Pot lucra numai în modul live?

Înregistrați emisiunea proprie pentru a face bani chiar și atunci când nu sunteți în camera de chat. Porniți înregistrarea în meniul principal. Transmisiunile înregistrate pot fi găsite în camera dvs. de chat.

Cum atrag spectatorii în fluxul meu?

Încercați ceva nou nou, arătați talentele și, cel mai important, discutați cu spectatorii. De asemenea, puteți adăuga o descriere fluxului dvs. și puteți invita utilizatorii într-o cameră publică de chat. Toate fluxurile populare sunt clasate automat automat și atrage mai mulți spectatori.

Distribuiți link-ul către fluxul dvs. prin intermediul rețelelor sociale, site-uri web, forumuri pentru a câștiga mai mult.

Cum încep să câștig bani?

Când colectați suficient de mulți spectatori (100 sau mai mulți), funcția de difuzare plătită se activează automat. La început, toate emisiunile sunt gratuite pentru spectatori, dar veți primi în continuare monede, iar telespectatorii vă pot trimite cadouri suplimentare.

Radiodifuzorii nu au voie să facă publicitate resurselor terților, să invite utilizatori sau să utilizeze metode de plată terțe în timpul difuzărilor plătite.

Cât pot câștiga?

Cu cât sunt mai mulți spectatori difuzați de dvs., cu atât veți plăti mai mult. Atrageți spectatorii noi pentru a face mai mulți bani!

Sunt plătite apelurile private?

Da! În timp ce câștigați mai mulți spectatori, veți primi mai mult pentru emisiuni și apeluri private. Nu există restricții sau taxe ascunse.

Care sunt monedele? Ce merită?

Moneda este moneda internă a site-ului web. Utilizatorii le cumpără pentru a vă plăti, pentru a cumpăra cadouri și pentru a oferi plăceri plătite. Monedele au o rată fixă de 1 până la 6000 de monede. Moneda este afișată în monede.

Unde pot vedea soldul monedei mele?

Numărul de monede din contul dvs. este afișat deasupra meniului principal. O istorie completă a activității poate fi găsită în camera dvs. de chat.

Care este suma minimă de retragere?

În prezent, 10 USD este suma minimă de retragere.

Cât de des pot retrage fonduri?

Nu avem nicio restricție cu privire la cât de des puteți retrage bani. Puteți solicita plata în orice moment, după ce atingeți un sold minim de 10 USD.

Care sunt metodele de retragere?

În acest moment, puteți utiliza Bitcoin Wallet sau Yandex.Money.

Cât timp durează retragerea banilor?

Transferul ajunge, de obicei, în 2-3 zile.

Pot bloca un utilizator?

Puteți lista pe un utilizator o listă neagră pentru a împiedica să vă deranjeze. De asemenea, puteți să deblocați utilizatorii în orice moment.

Pot să împiedic oamenii din o anumită țară să vadă fluxul meu?

Da. Dezactivați una sau mai multe țări din setări.

Poate un utilizator să mă mai adauge la preferatele mele?

Desigur. Odată ce un utilizator vă abonamentează, acesta va primi o notificare atunci când difuzarea dvs. va apărea live. Toți abonații văd emisiunile preferate într-un meniu special.

Este posibil să difuzați de pe un telefon mobil?

Da, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru Android sau iOS.

Există o discuție gratuită? Este plătit?

În mod implicit, toate emisiunile sunt gratuite. Solicităm utilizatorilor să plătească doar odată ce fluxul are 100 de spectatori sau mai mult.

Ce ar trebui să fac în cazul în care camera nu funcționează sau chat-ul este înghețat?

Reporniți mai întâi browserul sau aplicația. Dacă acest lucru nu ajută să contactați echipa noastră de asistență tehnică și descrieți problema în detaliu. Atașați capturi de ecran dacă este posibil.

Contactați asistența Flirtymania