Întrebări Frecvente

Cum mă înscriu ca model?

Pentru a câștiga bani în camerele noastre de chat, nu aveți nevoie de un cont special. Doar începe difuzarea, colectarea de telespectatori, și primirea de monede.

Cum mă înregistrez ca agenție?

Creați conturi pentru fiecare model și lăsați-le să difuzeze ca utilizatori regulați.

Câte conturi pot avea?

Doar una. Nu sunt permise conturi Multiple per utilizator. Vă rugăm să vă asigurați că utilizați doar un cont pe toate dispozitivele pentru a evita să fie marcat pentru mai multe conturi.

Este necesar să fie un model profesionist?

Experiența Modeling isn’ t necesar pentru a difuza și de a câștiga bani cu noi. Fiind prietenos și de încredere în sine sunt singurele cerințe.

Trebuie să mă dezbrac?

Nu, serviciul nostru de chat video este proiectat pentru o audiență de 12+. Interacționează cu telespectatorii tăi și dă-le un spectacol fără subtext erotic. Pentru a fi popular pe Flirtmania chat roulette și de a face o mulțime de bani doar chat cu telespectatorii și don’t lăsa împușcat pentru mult timp.

Există reguli sau restricții pe fluxuri?

Telespectatorii noștri preferă fluxuri frumoase cu lumină bună. Flirtmania.telespectatorii pot avea 12 ani, așa că vă rugăm să păstrați hainele pe timp ce pe aparat de fotografiat.

Vorbește cu telespectatorii tăi și fii prietenos.

Fluxurile erotice sunt interzise în camerele de chat publice. Fluxul tău ar putea fi mutat în secțiunea adulților sau blocat.

Sexul pe cameră, actele sexuale deviante (harsh BDSM, zoofilia, pedofilia), sinuciderea și consumul de droguri propaganda sunt strict interzise. Încălcarea acestor reguli cauzează blocarea imediată de către Administrație.

Modelele trebuie să aibă 18 ani sau mai mult. Telespectatorii trebuie să fie de 12 sau mai în vârstă.

Ce limbă să vorbesc?

Depinde de audiența ta imediată. Începe cu limba engleză; este cea mai comună limbă dintre utilizatorii noștri. Ai putea încerca mai târziu să învețe pe cineva o frază sau două în limba maternă, dacă acestea sunt interesate.

De ce văd the «wave your hand» sign? Fac ceva greșit?

Nu faci nimic greșit. Insistăm să avem un conținut unic și acest val simplu ne asigură că modelele noastre nu folosesc roboti, replieri și alte înregistrări ale terților.

Ce se întâmplă dacă am fost interzis?

Contactați echipa de suport tehnic. S-ar putea să vi se ceară să definiți mai clar ceea ce difuzarea este despre sau pentru a dovedi vârsta prin trimiterea ID-ului.

Toate cererile de la modele sunt transferate la Serviciul VIP și sunt abordate cât mai repede posibil. Cererile sunt tratate în ordinea în care sunt primite, dar pot apărea întârzieri în perioade de volum mare de apeluri.

Contact Flirtmania Sprijin

Pot lucra doar în modul live?

Înregistrează propria emisiune pentru a face bani chiar și atunci când nu sunt în camera de chat. Pornește înregistrarea în meniul principal. Transmisiile înregistrate pot fi găsite în camera de chat.

Cum atrag telespectatorii în fluxul meu?

Încearcă ceva nou, arată-ți talentele și, cel mai important, discută cu telespectatorii tăi. Puteți adăuga, de asemenea, o descriere a fluxului și invita utilizatorii la o cameră de chat publice. Toate fluxurile populare sunt clasate mai sus în mod automat și atrage mai mulți telespectatori.

Distribuiți link-ul la fluxul dvs. prin intermediul social media, site-uri web, forumuri pentru a câștiga mai mult.

Cum încep să câștig bani?

Când colectați suficienți telespectatori (100 sau mai mult), funcția de difuzare plătită se pornește automat. La început, toate emisiunile sunt gratuite pentru telespectatori, dar veți primi în continuare monede și telespectatorii vă pot trimite cadouri additonale.

Modelele nu au voie să facă publicitate resurselor terților, să invite utilizatorii sau să utilizeze metode de plată ale terților în timpul emisiunilor plătite.

Cât pot câștiga?

Cu cât ai mai mulți telespectatori, cu atât ești plătit mai mult. Atrage noi telespectatori pentru a face mai mulți bani!

Sunt plătite apeluri private?

Da! Pe măsură ce veți câștiga mai mulți telespectatori, veți primi mai mult pentru emisiuni și apeluri private. Nu există restricții sau taxe ascunse.

Care sunt monedele? Cât valorează?

Moneda este moneda internă a site-ului. Utilizatorii le cumpără pentru a vă plăti, cumpăra cadouri, și să dea place plătite. Monedele au o rată fixă de la 1 la 7000 de monede. Moneda este afișată în monede.

Unde-mi pot vedea echilibrul?

Numărul de monede din contul dvs. este afișat deasupra meniului principal. O istorie completă de activitate poate fi găsit în camera de chat.

Care este suma minimă de retragere?

În prezent, 20 dolari este suma minimă de retragere.

Cât de des pot retrage fonduri?

Nu avem nici o restricție cu privire la cât de des puteți retrage bani. Puteți solicita plata în orice moment, odată ce ați ajunge la un sold minim de 20$.

Care sunt metodele de retragere?

În acest moment, puteți folosi portofelul Bitcoin sau Yandex.Bani.

Cât timp este nevoie pentru a retrage bani?

Transferul ajunge de obicei în 2-3 zile.

Pot bloca un utilizator?

Poți pune pe lista neagră un utilizator pentru a-i împiedica să te deranjeze. De asemenea, puteți debloca utilizatorii în orice moment.

Pot împiedica oamenii dintr-o anumită țară să-mi vadă fluxul?

Da. Dezactivează una sau mai multe țări în Setări.

Poate un utilizator să mă adauge la preferatele lor?

Desigur. Odată ce un utilizator se abonează la tine, ei vor primi o notificare atunci când difuzarea ta merge în direct. Toți abonații își văd emisiunile preferate într-un meniu special.

Este posibil să se difuzeze de la un telefon mobil?

Da, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pentru Android sau iOS.

Există o discuție liberă? E plătit?

În mod implicit, toate emisiunile sunt gratuite. Cerem utilizatorilor să plătească doar o dată fluxul are 100 de telespectatori sau mai mult.

Ce ar trebui să fac în cazul în care camera nu funcționează sau chat-ul este înghețat?

Reporniți browser-ul sau aplicația mai întâi. În cazul în care does’t ajuta la contact echipa noastră de asistență tehnică și descrie problema în detaliu. Atașați capturi de ecran, dacă este posibil.

Contact Flirtmania Sprijin