Pyetjet e bëra më shpesh

Si mund të regjistrohem si transmetues?

Për të fituar para në dhomat tona të chat-it, nuk keni nevojë për një llogari të veçantë. Thjesht nisni transmetimin, mbledhni shikuesit dhe merrni monedha.

Si mund të regjistrohem si agjenci?

Krijoni llogari për secilin transmetues dhe lërini të transmetojnë si përdorues të rregullt.

Sa llogari mund të kem?

Vetem nje. Llogaritë e shumëfishta për përdoruesit nuk lejohen. Sigurohu që të përdorësh vetëm një llogari në të gjitha pajisjet e tua për të mos u flamur për llogari të shumëfishta.

A është e nevojshme të jesh transmetues profesionist?

Përvoja e modelimit nuk është e nevojshme për të transmetuar dhe fituar para me ne. Të jesh miqësor dhe vetëbesues janë kërkesat e vetme.

A duhet të heq rrobat?

Jo, shërbimi ynë video chat është krijuar për një audiencë prej 12+. Ndërveproni me shikuesit tuaj dhe jepjani atyre një shfaqje pa ndonjë nëntekst erotik. Të jesh i popullarizuar në ruletën e bisedave Flirtymania dhe të fitosh shumë para thjesht bisedo me shikuesit dhe mos e lësh qëllimin për një kohë të gjatë.

A ka ndonjë rregull apo kufizim në rrjedhat?

Shikuesit tanë preferojnë përrenj të bukur me ndriçim të mirë. Shikuesit e Flirtymania.live mund të jenë 12 vjeç, kështu që ju lutemi të mbani rrobat tuaja ndërsa jeni në kamera.

Bisedoni me shikuesit tuaj dhe jini miqësor.

Rrjedhat erotike janë të ndaluara në dhomat e bisedave publike. Transmetimi yt mund të zhvendoset në seksionin e të rriturve ose të bllokohet.

Sex on camera, aktet seksuale të devijuara (BDSM e ashpër, zoofilia, pedofilia), vetëvrasja dhe propaganda e përdorimit të drogës janë rreptësisht të ndaluara. Shkelja e këtyre rregullave shkakton bllokim të menjëhershëm nga administrata.

Transmetuesit duhet të jenë 18 vjeç ose më të vjetër. Shikuesit duhet të jenë 12 vjeç ose më të vjetër.

Çfarë gjuhe duhet të flas?

Kjo varet nga shikueshmëria juaj e menjëhershme. Filloni me anglisht; kjo është gjuha më e zakonshme në mesin e përdoruesve tanë. Mund të provoni më vonë të mësoni dikë një frazë ose dy në gjuhën tuaj amtare nëse janë të interesuar.

Pse e shoh shenjën "valë dorën tënde"? A po bëj diçka të gabuar?

Ju nuk po bëni asgjë të gabuar. Ne këmbëngulim të kemi një përmbajtje unike dhe kjo valë e thjeshtë siguron që transmetuesit tanë të mos përdorin botime, ribotime dhe regjistrime të tjera të palëve të treta.

Po sikur të isha i ndaluar?

Kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes teknike. Mund të kërkohet që të përcaktohet më qartë se çfarë po transmeton transmetimi ose të provojë moshën tuaj duke dërguar ID.

Të gjitha kërkesat nga transmetuesit transferohen në shërbimin VIP dhe adresohen sa më shpejt që të jetë e mundur. Kërkesat trajtohen sipas radhës së pranimit por vonesat mund të ndodhin gjatë kohës së vëllimit të thirrjeve të larta.

Kontaktoni me Flirtymania Support

A mund të punoj vetëm në mënyrë të drejtpërdrejtë?

Regjistro transmetimin tënd për të fituar para edhe kur nuk je në dhomën e bisedës. Ndizni regjistrimin në menunë kryesore. Transmetimet e regjistruara mund të gjenden në dhomën tuaj të bisedës.

Si mund ta tërheq shikuesit në rrjedhën time?

Provoni diçka të re, tregoni talentin tuaj dhe, ç'është më e rëndësishmja, bisedoni me shikuesit tuaj. Ju gjithashtu mund të shtoni një përshkrim në transmetimin tuaj dhe të ftoni përdoruesin në një dhomë të biseduar publikisht. Të gjitha rrjedhat e popullarizuara renditen automatikisht më lart dhe tërheqin më shumë shikues.

Shpërndani lidhjen në transmetimin tuaj nëpërmjet medias sociale, faqeve të internetit, forumeve për të fituar më shumë.

Si mund të filloj të fitoj para?

Kur mbledhni shikues të mjaftueshëm (100 ose më shumë), funksioni i transmetimit të paguar ndizet automatikisht. Në fillim, të gjitha transmetimet janë falas për shikuesit, por ju prapë do të merrni monedha dhe shikuesit mund t'ju dërgojnë dhurata shtesë.

Transmetuesve nuk u lejohet të reklamojnë burime të palëve të treta, të ftojnë përdoruesit ose të përdorin mënyra të pagesës së palëve të treta gjatë transmetimeve me pagesë.

Sa mund të fitoj?

Sa më shumë shikues të kenë transmetimin tuaj, aq më shumë paguhen. Tërheq shikuesit e rinj për të fituar më shumë para!

A paguhen telefonata private?

Po! Ndërsa fitoni më shumë shikues do të merrni më shumë për transmetime dhe thirrje private. Nuk ka kufizime apo pagesa të fshehura.

Cilat janë monedhat? Cilat janë ato me vlerë?

Monedha është monedha e brendshme e internetit. Përdoruesit i blejnë ato për t'ju paguar, për të blerë dhurata dhe për të dhënë pëlqime të paguara. Monedhat kanë një normë fikse prej $ 1 deri në 6000 monedha. Monedha shfaqet në monedha.

Ku mund ta shoh bilancin tim të monedhës?

Numri i monedhave në llogarinë tuaj shfaqet mbi menunë kryesore. Një histori e plotë e aktivitetit mund të gjendet në dhomën tuaj të bisedës.

Cila është shuma minimale e tërheqjes?

Aktualisht, 30 dollarë është shuma minimale e tërheqjes.

Sa shpesh mund të tërheq fonde?

Ne nuk kemi ndonjë kufizim se sa shpesh ju mund të tërheqni para. Mund të kërkoni pagesa në çdo kohë, pasi të keni arritur një bilanc minimal prej 30 $.

Cilat janë metodat e tërheqjes?

Për momentin, ju mund të përdorni Bitcoin Wallet ose Yandex.Money.

Sa kohë duhet për të tërhequr paratë?

Transferimi zakonisht arrin brenda 2-3 ditëve.

Mund të bllokoj një përdorues?

Ju mund të listoni një liste të zezë për një përdorues që të mos ju pengojë. Ju gjithashtu mund të zhbllokoni përdoruesit në çdo kohë.

A mund t'i parandaloj njerëzit nga një vend i caktuar që të shikojnë transmetimin tim?

Po. Çaktivizoni një ose disa vende në cilësimet.

A mund të më shtojë një përdorues tek të preferuarit e tyre?

Sigurisht. Sapo një përdorues të pajtohet me ju, ata do të marrin një njoftim kur transmetimi juaj të shkojë drejtpërdrejt. Të gjithë abonentët shohin transmetimet e tyre të preferuara në një meny të veçantë.

A është e mundur të transmetosh nga një telefon celular?

Po, të gjithë ju duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin për Android ose iOS.

A ka një bisedë falas? A paguhet?

Si parazgjedhje, të gjitha transmetimet janë falas. Ne i kërkojmë përdoruesve të paguajnë vetëm pasi transmetimi të ketë 100 shikues ose më shumë.

Çfarë duhet të bëj nëse kamera nuk funksionon ose chat ngrihet?

Rivendosni së pari shfletuesin ose aplikacionin. Nëse kjo nuk ju ndihmon të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës teknike dhe përshkruani çështjen në detaje. Bashkangjit pamjet e ekranit nëse është e mundur.

Kontaktoni me Flirtymania Support