Често постављана питања

Како да се пријавим као модел?

Да бисте зарадили новац у нашим цхат собама, не требате посебан рачун. Почните са емитовањем, сакупљањем гледалаца и примањем новчића.

Како да се региструјем као агенција?

Креирајте рачуне за сваки модел и дозволите им да се емитују као редовни корисници.

Колико рачуна могу имати?

Само један. Више корисничких рачуна није дозвољено. Уверите се да користите само један рачун на свим уређајима да бисте избегли означавање за више налога.

Да ли је потребно бити професионални модел?

Искуство моделирања није потребно емитовати и зарађивати новац са нама. Бити пријатељски и самоувјерени су једини захтјеви.

Морам ли се скинути?

Не, наш видео цхат сервис је дизајниран за публику од 12+. Интеракција са гледаоцима и приказивање без еротског подтекста. Да бисте били популарни на Флиртиманиа цхат рулету и зарадили много новца, само разговарајте са својим гледаоцима и не остављајте снимак дуго.

Да ли постоје правила или ограничења за токове?

Наши гледаоци више воле пријатне токове са добрим осветљењем. Гледаоци Флиртиманиа.ливе могу имати 12 година, па вас молимо да се држите на себи док сте на фотоапарату.

Разговарајте са својим гледаоцима и будите пријатељски расположени.

Еротске струје су забрањене у јавним собама за ћаскање. Ваш ток може бити премјештен у одјељак за одрасле или блокиран.

Секс на камери, девијантни сексуални чинови (груби БДСМ, зоофилија, педофилија), самоубиства и пропаганда употребе дрога строго су забрањени. Кршење ових правила узрокује тренутну блокаду управе.

Модели морају бити старији од 18 година. Гледаоци морају бити старији од 12 година.

На ком језику говорим?

Зависи од ваше непосредне гледаности. Почните са енглеским; то је најчешћи језик међу нашим корисницима. Касније можете покушати некога научити фразом или двоје на матерњем језику ако су заинтересовани.

Зашто видим знак "махање руком"? Радим ли нешто погрешно?

Не радите ништа лоше. Ми инсистирамо на јединственом садржају и овај једноставан талас осигурава да наши модели не користе роботе, поновљене снимке и друге снимке треће стране.

Шта ако сам ја забрањен?

Контактирајте наш тим за техничку подршку. Од вас ће можда бити затражено да јасније дефинишете о чему се ради или да потврдите своје године слањем ИД-а.

Сви захтеви од модела се преносе на ВИП услугу и адресирају се што је брже могуће. Захтеви се обрађују у редоследу којим су примљени, али се могу појавити кашњења у вријеме високе гласноће позива.

Контактирајте Флиртиманиа Суппорт

Могу ли да радим само у режиму уживо?

Снимите сопствену емисију да зарадите новац чак и када нисте у соби за ћаскање. Укључите снимање у главном менију. Снимљене емисије могу се наћи у вашој соби за разговор.

Како да привучем гледаоце у свој стреам?

Пробајте нешто ново, покажите своје таленте и, што је најважније, разговарајте са својим гледатељима. Такође можете да додате опис свом стриму и позовете кориснике у јавну собу за ћаскање. Све популарне струје аутоматски су рангиране и привлаче више гледалаца.

Дистрибуирајте линк на свој ток путем друштвених медија, сајтова, форума да бисте зарадили више.

Како да почнем да зарађујем новац?

Када сакупите довољно гледалаца (100 или више), функција плаћеног емитовања се аутоматски укључује. У почетку, све емисије су бесплатне за гледаоце, али ћете и даље примати новчиће, а гледаоци вам могу слати додатне дарове.

Модели не смију оглашавати ресурсе трећих страна, позивати кориснике или користити методе плаћања трећих страна тијеком плаћених емисија.

Колико могу зарадити?

Што више гледалаца има вашу емисију, више ћете бити плаћени. Привуците нове гледаоце да зарадите више новца!

Плаћају ли се приватни позиви?

Да! Како добијате више гледалаца, више ћете добити за емисије и приватне позиве. Нема ограничења или скривених накнада.

Шта су новчићи? Колико вреде?

Кованица је интерна валута сајта. Корисници их купују како би вам платили, купили поклоне и дали плаћене уплате. Кованице имају фиксну стопу од 1 до 6000 кованица. Валута се приказује у кованицама.

Где могу да видим своју кованицу?

Број кованица на рачуну приказан је изнад главног менија. Потпуна историја активности може се наћи у вашој соби за ћаскање.

Који је минимални износ повлачења?

Тренутно, $ 20 је минимални износ повлачења.

Колико често могу повлачити средства?

Ми немамо никаква ограничења колико често можете повући новац. Можете затражити плаћање у било ком тренутку, када достигнете минимални салдо од 20 УСД.

Које су методе повлачења?

Тренутно можете користити Битцоин новчаник или Иандек.Монеи.

Колико је потребно да се повуче новац?

Пренос обично стиже за 2-3 дана.

Могу ли блокирати корисника?

Можете на црну листу ставити корисника како бисте их спречили да вас муче. Можете и деблокирати кориснике у било ком тренутку.

Могу ли спријечити особе из одређене земље да гледају мој стреам?

Да. Онемогућите једну или више земаља у поставкама.

Може ли ме корисник додати у своје фаворите?

Наравно. Када се корисник претплаћује на вас, они ће примити обавештење када ваш пренос буде активан. Сви претплатници виде своје омиљене емисије у посебном менију.

Да ли је могуће емитовање са мобилног телефона?

Да, све што треба да урадите је да преузмете апликацију за Андроид или иОС.

Да ли постоји бесплатан разговор? Да ли се плаћа?

Подразумевано су сви програми бесплатни. Молимо кориснике да плаћају само једном када стреам има 100 гледалаца или више.

Шта да радим ако камера не ради или ако је цхат замрзнут?

Поново покрените прегледач или апликацију. Ако то не помогне контактирати наш тим за техничку подршку и детаљно описати проблем. Ако је могуће, приложите снимке екрана.

Контактирајте Флиртиманиа Суппорт