Најчесто поставувани прашања за Affiliate програмата

Како да станам партнер?

Секој може да се приклучи на програмата - се што ви треба е покана или посебна сметка. Едноставно земете ги вашите лични врски и кодови во соодветен дел. Потоа почнете да заработувате!

Кои линкови учествуваат во програмата?

Не е важно дали ги поканувате вашите пријатели преку социјални мрежи или стартувате веб-страница со код за разговор. Секоја лична врска добиена преку апликацијата учествува во програмата.

Како да привлечете корисници?

Можете да користите форуми, социјални мрежи, реклами за сајтови - сите извори со цел сообраќај се добредојдени. Користете ги нашите промотивни материјали за да креирате атрактивни банери.

Исто така, ако имате популарна веб-страница која одговара на темата, објавете го кодот таму. Таа е уникатна, така што купувањата на сите корисници ќе бидат профитабилни.

Кој сообраќај во земјата можам да го користам?

Можете да ангажирате корисници од било која земја. За да ги проширите можностите, апликацијата е преведена на 16 јазици:

 • Англиски

 • Шпански

 • Француски

 • Германски

 • Норвешки

 • Чешка

 • Грчки

 • Турски

 • Руски

 • Корејски

 • Јапонски

 • Хинди

 • Хебрејски

 • Арапски

 • Курдски

 • Урду

 • Фарси

Како да ги повлечам парите?

Прво сè оди на партнерската сметка како монети, а потоа можете да ги продавате по девизниот курс од 6000 монети за 1 $.

Каде можам да го повлечам?

Во моментов добиваме барања за повлекување од Bitcoin и Yandex Wallet.

Имајте на ум дека во моментот Yandex не го задржува трансферот во Украина!

Која е минималната сума за повлекување и колку често можам да испраќам барања?

Минималната сума е само 30 долари, можете да испраќате барања во секое време.

Колку време трае повлекувањето?

Вообичаено парите се натрупани за 1-2 дена. Доколку не сте примиле ништо во период од 5 дена, напишете го нашиот технички тим за поддршка: support@flirtymania.plus

Како да креирам паричник од Биткоин?

За да креирате паричник и да подигнете готовина, регистрирајте се на една од овие страници:

wirexapp.comcoinsbank.combitpay.com

За што добивам корист?

Getе добиете 30% комерција на сите монети купени од здружени корисници и 10% од приходите остварени од здружени радиодифузери и партнери