FAQ i programit Affiliate

Si mund të bëhem një partner?

Çdokush mund të bashkohet me programin - të gjitha që ju nevojitet është një ftesë ose një llogari speciale. Thjesht merrni lidhjet dhe kodet tuaja personale në një seksion të përshtatshëm. Pastaj filloni të fitoni!

Cilat lidhje marrin pjesë në program?

Nuk ka rëndësi nëse ju ftoni miqtë tuaj nëpërmjet rrjeteve sociale ose të nisni një faqe interneti me një kod për chat. Çdo lidhje personale e marrë nëpërmjet aplikacionit merr pjesë në program.

Si të tërheqim përdoruesit?

Ju mund të përdorni forume, rrjete shoqërore, reklama faqe - çdo burim me trafikun e synuar është i mirëseardhur. Përdorni materialet tona promovuese për të krijuar pankarta tërheqëse.

Gjithashtu, nëse keni një faqe interneti popullore e cila i përshtatet temës postoni kod atje. Është unike kështu që blerjet e të gjithë përdoruesve do të jenë fitimprurëse.

Cilin trafik vendi mund të përdor?

Ju mund të angazhoni përdoruesit nga çdo vend. Për të zgjeruar mundësitë tuaja, aplikacioni përkthehet në 16 gjuhë:

 • anglisht

 • Spanjisht

 • frëngjisht

 • gjermanisht

 • norvegjez

 • çek

 • grek

 • turk

 • rusisht

 • korean

 • japonez

 • Hindi

 • hebraik

 • arab

 • kurd

 • Urdu

 • Farsi

Si mund të tërheq para?

Së pari çdo gjë shkon në llogarinë partnere si monedha, atëherë ju mund t'i shisni ato me kursin e këmbimit prej 6000 monedha për $ 1.

Ku mund t'a tërheq atë?

Në momentin që marrim kërkesa për tërheqje nga Bitcoin dhe Yandex Wallet.

Vini re se në momentin Yandex nuk mban transferimin në Ukrainë!

Cila është shuma minimale e tërheqjes dhe sa shpesh mund të dërgoj kërkesa?

Shuma minimale është vetëm 10 dollarë, ju mund të dërgoni kërkesa në çdo kohë.

Sa kohë merr një tërheqje?

Zakonisht paratë grumbullohen brenda 1-2 ditëve. Nëse ju nuk keni marrë ndonjë gjë që e shkelni periudhën prej 5 ditësh, shkruani tek ekipi ynë i mbështetjes së teknologjisë: support@flirtymania.plus

Si mund të krijoj një portofol Bitcoin?

Për të krijuar një portofol dhe për të tërhequr para, regjistrohuni në një nga këto vende:

wirexapp.comcoinsbank.combitpay.com

Për çfarë përfitoj?

Do të merrni një komision 30% në të gjitha monedhat e blera nga përdoruesit e lidhur dhe 10% të të ardhurave të krijuara nga transmetuesit dhe partnerët e lidhur