Dapatkan dengan membawa pengguna ke chatroulette atau tambahnya di laman web anda!

Flirtymania adalah sembang video interaktif

Jemput penonton dan anak perempuan yang ingin mendapatkan melalui streaming. Kami akan membantu anda untuk mendapat manfaat maksimum dari setiap lead - motivating oleh kandungan, lelongan dan mel.

Flirtymania berfungsi dalam pelayar pada kedua-dua PC dan peranti mudah alih. Gunakan mana-mana jenis lalu lintas yang anda mahu promosi.

7 tahun

kerja di pasaran

3000

pengguna setiap hari

$ 10

pendapatan purata dari 1 pendahuluan

dari $ 200

sebulan dari webmaster atau model yang terlibat

Bayar berfungsi

Terdapat banyak aliran percuma dalam sembang video kami. Walau bagaimanapun, kandungan paling hangat hanya tersedia selepas pembayaran.

Panggilan peribadi dan biasa

Panggilan peribadi dan sembang video dibayar setiap minit.

Interaktif

Pengguna membayar untuk aktiviti supaya mereka dapat meminta gadis itu untuk menuangkan dirinya dengan air atau melompat.

Aliran dan kandungan

Anda membayar untuk menonton aliran, foto dan video yang popular.

Bagaimana untuk mendapatkan wang di sini

Rakan kongsi kami mendapat dari setiap pembelian yang dibuat oleh pengguna gabungan mereka. Juga anda akan dibayar untuk wembasters dan model afiliasi.

Mudah dimulakan

Mengedarkan pautan afiliasi peribadi anda atau membenamkan sembang video kami ke laman web anda untuk mula memperoleh pendapatan.

30%

daripada bayaran pengguna sekutu, tiada had masa

10%

dari pembayaran model afiliasi 'dan webmaster'

Mudah untuk menarik balik

Kami mengumpul peratus daripada harga perkhidmatan dalam dolar ditukar kepada syiling. $ 1 = 6000 syiling.

Untuk menarik balik daftar wang di ePayments, buat dompet Bitcoin atau Yandex dan terima bayaran bila-bila masa yang anda mahukan.

Anda boleh menghabiskan wang yang diperoleh dalam sembang video.

Menggalakkan sembang video anda di pasaran yang biasa

12 bahasa

Rakan kongsi kami mempunyai pelbagai pilihan negara untuk promosi. Aplikasi ini diterjemahkan ke dalam semua bahasa yang popular, termasuk orang Timur Tengah.

Bahasa yang disokong:

Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, Czech, Rusia, Turki, Jepun, Ibrani, Arab.

Penterjemah terbina dalam

Autotranslating mesej ke dalam bahasa penerima membolehkan untuk menggabungkan trafik dari negara-negara yang berbeza tanpa masalah dalam memahami.

Lancarkan tapak webcam anda sendiri

Anda boleh membina sembang video kami ke dalam laman web anda atau membuatnya dari awal; tiada penjenamaan yang diperlukan, hanya pilih rating umur untuk kandungan anda: 12+, 14+, 16+ atau 18+.

Tersedia untuk semua platform

Flirtymania adalah sembang video adaptif yang berfungsi di mana-mana pelayar pada semua peranti. Campurkan lalu lintas dari beberapa komputer, telefon pintar atau tablet untuk mencuba pelbagai tawaran.

Sambungan Google Analytics

Tambah kaunter Google Analitis ke halaman yang dilawati oleh rujukan untuk mendapatkan info mengenai penukaran dan pembelian.

Dapatkan dengan mengkaji semula

Kami bekerjasama dengan pemilik tapak yang menyiarkan iklan dan pautan ke aplikasi kami. Kami boleh menawarkan istilah yang menguntungkan walaupun untuk sumber kecil dengan penonton yang aktif dan aktif.

Tulis kami di: support@flirtymania.com

Kami telah menyediakan semua bahan promosi untuk anda bermula dengan mudah. Sekarang anda tidak perlu membuang masa untuk membuatnya sendiri. Muat turun pakej yang anda perlukan dan mula mempromosikan!

Banner

Tangkapan skrin

Logo

Video

Pelekat

Muat turun semua

Soalan yang kerap ditanya

Siapakah yang boleh menyertai program affiliate?

Sesiapa! Anda tidak memerlukan jemputan atau akaun khas untuk itu. Hanya menerima pautan dan kod peribadi anda di bahagian yang sesuai.

Berapa banyak wang yang boleh saya peroleh?

Itu hanya bergantung kepada anda! Gunakan semua kaedah promosi - melalui laman web, iklan, forum dan jaring sosial untuk meningkatkan hasil anda.

Berapa banyak masa pengeluaran diambil?

Biasanya permintaan diproses sekitar 1-2 hari. Sekiranya lebih daripada 5 hari, hubungi pasukan sokongan teknikal kami.