Câștigați prin aducerea utilizatorilor la chatroulette sau pur și simplu adăugați-o la site-ul dvs.!

Flirtymania este un chat video interactiv

Invitați spectatorii și fetele care doresc să câștige prin streaming. Vă vom ajuta să obțineți beneficii maxime de la fiecare plumb - motivând conținutul, licitațiile și corespondența.

Flirtymania lucrează în browsere atât pe PC, cât și pe dispozitivele mobile. Utilizați oricare tip de trafic doriți pentru promovare.

7 ani

de lucru pe piață

3000

utilizatori zilnic

$ de 10

venit mediu de la 1 plumb

de la 200 $

pe lună de la un webmaster angajat sau un radiodifuzor angajat

Plătiți funcțional

Există o mulțime de fluxuri gratuite în chat-ul nostru video. Cu toate acestea, cel mai tare conținut este disponibil numai după plată.

Apeluri personale și obișnuite

Apelurile private și chat-urile video sunt plătite pe minut.

Interactiv

Utilizatorii plătesc pentru activități, astfel încât să poată cere fetei să se topească cu apă sau să sară.

Conturi și conținut

Plătiți pentru vizionarea fluxurilor populare, a fotografiilor și a videoclipurilor.

Cum să câștigi bani aici

Partenerii noștri câștigă din fiecare achiziție făcută de utilizatorii afiliați. De asemenea, veți fi plătit pentru wembasters și difuzori afiliați.

Ușor de început

Distribuiți link-ul dvs. de afiliere personală sau încorporați chat-ul nostru video pe site-ul dvs. pentru a începe să câștigați bani.

30%

din plățile utilizatorilor afiliați, fără limite de timp

10%

de la plățile afiliaților și ale webmasterilor afiliați

Ușor de retras

Noi acumulăm procentul din prețul serviciului în dolari schimbat la monede. $ 1 = 6000 de monede.

Pentru a retrage registrul de bani la ePayments, creați un portofel Bitcoin sau Yandex și primiți plățile ori de câte ori doriți.

Puteți să cheltuiți banii câștigați într-un chat video.

Promovați-vă chatul video pe o piață cunoscută

12 limbi

Partenerii noștri au o gamă largă de țări pentru promovare. Aplicația este tradusă în toate limbile populare, inclusiv în cele din Orientul Mijlociu.

Limbi suportate:

Engleză, germană, franceză, spaniolă, cehă, rusă, turcă, japoneză, ebraică, arabă.

Traducător încorporat

Autotranslatarea mesajelor în limba receptorului permite combinarea traficului din diferite țări fără probleme în înțelegere.

Lansați propriul dvs. site webcam

Puteți crea chat-ul nostru video pe site-ul dvs. sau îl puteți crea de la zero; nu aveți nevoie de branding, alegeți numai un rating de vârstă pentru conținutul dvs.: 12+, 14+, 16+ sau 18+.

Disponibil pentru toate platformele

Flirtymania este un chat video adaptabil care funcționează în orice browser de pe toate dispozitivele. Mixați traficul de la mai multe computere, smartphone-uri sau tablete pentru a încerca mai multe oferte.

Conexiunea Google Analytics

Adăugați contul Google Analytics la paginile vizitate de către sesizarea pentru a obține informații despre conversii și achiziții.

Câștigați prin revizuire

Colaborăm cu proprietarii de site-uri care publică anunțuri și link-uri către aplicația noastră. Putem oferi termeni profitabili chiar și pentru o mică sursă cu audiență plină de viață și activă.

Scrie-ne la: support@flirtymania.com

Am pregătit toate materialele promoționale pentru a începe cu ușurință. Acum nu trebuie să pierzi timpul pentru a-ți crea singur. Descărcați pachetul de care aveți nevoie și începeți să promovați!

bannere

Imagini

Logos

Videoclipuri

Abțibilduri

Descarca toate

Întrebări frecvente

Cine se poate alătura programului de afiliere?

Oricine! Nu aveți nevoie de o invitație sau un cont special pentru asta. Trebuie doar să primiți legăturile și codurile dvs. personale în secțiunea corespunzătoare.

Câți bani pot câștiga?

Asta depinde numai de tine! Utilizați toate metodele de promovare - prin site-uri, anunțuri, forumuri și rețele sociale pentru a vă mări rezultatele.

Cât timp durează retragerea?

De obicei, o cerere este procesată în aproximativ 1-2 zile. Dacă este mai mult de 5 zile, contactați echipa noastră de asistență tehnică.