Fito duke sjellë përdoruesit në chatroulette ose thjesht shtoni në faqen tuaj!

Flirtymania është një video interaktive chat

Fto shikuesit dhe vajzat që duan të fitojnë nëpërmjet transmetimit. Ne do t'ju ndihmojmë që të përfitoni maksimumin nga çdo plumb - duke motivuar nga përmbajtja, ankandet dhe postimet.

Flirtymania punon në shfletues në të dy PC dhe pajisje të lëvizshme. Përdorni cilindo lloj trafiku që dëshironi për promovim.

7 vjet

e punës në treg

3000

përdoruesit e përditshëm

$ 10

të ardhurat mesatare nga 1 çojë

nga 200 dollarë

në muaj nga një webmaster ose transmetues i angazhuar

Paguaj funksional

Ka shumë lumë të lirë në videokasetatën tonë. Megjithatë, përmbajtja më e nxehtë është në dispozicion vetëm pas pagesës.

Thirrjet private dhe të zakonshme

Thirrjet private dhe bisedat video paguhen për minutë.

interaktiv

Përdoruesit paguajnë për aktivitete në mënyrë që ata të mund t'i kërkojnë vajzës që të derdhet me ujë ose të kërcejë.

Rrjedhjet dhe përmbajtja

Ju paguani për shikimin e rrjedhave popullore, fotografive dhe videove.

Si për të fituar para këtu

Partnerët tanë fitojnë nga çdo blerje e bërë nga përdoruesit e filialeve të tyre. Gjithashtu ju do të paguani për wembaster dhe filialë bashkëpunëtorë.

Lehtë për të filluar

Shpërndani lidhjen tënde filiale personale ose vendosni videokasetën tonë në faqen tuaj për të filluar fitimin.

30%

nga pagesat e përdoruesve të shoqërive, nuk ka afate kohore

10%

nga pagesa e transmetuesve të filialeve dhe të webmasterave

Lehtë për t'u tërhequr

Ne mbledhim përqindjen nga çmimi i shërbimit në dollarë të shkëmbyera me monedha. $ 1 = 6000 monedha.

Për të tërhequr regjistrin e parave në ePayments, krijoni një portofol të Bitcoin ose Yandex dhe merrni pagesa sa herë që dëshironi.

Ju mund të shpenzoni paratë e fituara në një video chat.

Nxitja e videoklipit tuaj në një treg të njohur

12 gjuhë

Partnerët tanë kanë një zgjedhje të gjerë vendesh për promovim. Aplikacioni përkthehet në të gjitha gjuhët popullore, duke përfshirë edhe ato të Lindjes së Mesme.

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çekisht, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht.

Përkthyes i integruar

Autotranslatimi i mesazheve në gjuhën e marrësit lejon kombinimin e trafikut nga vende të ndryshme pa ndonjë problem në të kuptuarit.

Launch your own webcam site

Ju mund ta ndërtoni chatin tonë në faqen tuaj ose ta krijoni atë nga e para; nuk nevojitet emërtimi, zgjidhni vetëm një vlerësim të moshës për përmbajtjen tuaj: 12+, 14+, 16+ ose 18+.

E disponueshme për të gjitha platformat

Flirtymania është një video chat adaptive që punon në çdo shfletues në të gjitha pajisjet. Përziejeni trafikun nga disa kompjuterë, smartfonë ose tabletë për të provuar oferta të ndryshme.

Lidhja Google Analytics

Shto kundër Google Analytics faqet që vizitohet nga referimi për të marrë informacion rreth konvertimeve dhe blerjeve.

Fitoni duke shqyrtuar

Ne bashkëpunojmë me pronarët e faqeve të cilat shpallin reklama dhe lidhje me aplikacionin tonë. Ne mund të ofrojmë kushte fitimprurëse edhe për një burim të vogël me audiencë të gjallë dhe aktive.

Na shkruani në: support@flirtymania.com

Ne kemi përgatitur të gjitha materialet promo për ju që të filloni me lehtësi. Tani ju nuk duhet të humbni kohë për të krijuar ato vetë. Shkarkoni paketën që ju nevojitet dhe filloni të promovoni!

banners

Screenshots

Krishti

Videos

stickers

Shkarkoni të gjitha

Pyetje të shpeshta

Kush mund t'i bashkohet programit shoqërues?

Kushdo! Ju nuk keni nevojë për një ftesë apo llogari të veçantë për këtë. Vetëm merrni lidhjet dhe kodet tuaja personale në seksionin e duhur.

Sa para mund të fitoj?

Kjo varet vetëm nga ju! Përdorni të gjitha metodat e promovimit - nëpërmjet faqeve, reklamave, forumeve dhe rrjeteve sociale për të rritur rezultatet tuaja.

Sa kohë merr tërheqja?

Zakonisht një kërkesë përpunohet rreth 1-2 ditë. Nëse është më shumë se 5 ditë, kontaktoni me ekipin tonë të mbështetjes së teknologjisë.