Γίνετε μοντέλο κάμερας Flirtymania

Κερδίστε από $ 500 την εβδομάδα. Οποτεδήποτε οπουδήποτε

Το Flirtymania είναι ένα ανεξάρτητο έργο webcam. Τα μοντέλα λαμβάνουν όλες τις πληρωμές, δεν χρειάζονται πρακτορεία ή μεσάζοντες.

Δεν υπάρχουν βιογραφικά σημειώματα ή συνεντεύξεις - ελέγχετε μόνοι σας το εισόδημά σας. Η εφαρμογή διατίθεται σε 17 γλώσσες σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών. Μεταδώστε ροή μέσω του iOS, του Android ή του φορητού υπολογιστή σας. Δεν είναι απαραίτητη η αναζήτηση για τους θεατές.

$500–$5000

Το εισόδημα ενός επιτυχημένου μοντέλου ανά εβδομάδα

Κερδίστε χρήματα online

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα το πρώτο δευτερόλεπτο που θα ξεκινήσετε τη ροή. Όσο πιο ενεργό το ακροατήριο σας, τόσο υψηλότερο είναι το τελικό εισόδημά σας.

Συνομιλία συνομιλίας

Οι θεατές πληρώνουν για κάθε μήνυμα, ώστε να λαμβάνετε κέρματα για κάθε σχόλιο.

Βιντεοκλήσεις

Η ιδιωτική κλήση είναι περισσότερα χρήματα κάθε λεπτό.

Δώρα από θεατές

Για να σας ευχαριστήσω, οι θεατές μπορούν να σας στείλουν νομίσματα με ένα κλικ.

Εργασίες από θεατές

Επιλέξτε τις εργασίες που είστε έτοιμοι να εκτελέσετε και οι θεατές θα σας στείλουν κέρματα για να δείτε την εκπομπή.

Ακόμη και εκτός σύνδεσης

Το προφίλ σας αποτελεί πηγή παθητικού εισοδήματος. Δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο, προσθήκη ζουμερών περιγραφών και συλλογή απόψεων.

Φωτογραφίες και βίντεο

Ο χρήστης πληρώνει για κάθε προβολή της φωτογραφίας ή του βίντεο. κάθε 100 προβολές καταβάλλονται από την υπηρεσία Flirtymania.

Συμμετοχή χρηστών

Μοιραστείτε τον σύνδεσμο Flirtymania σε κοινωνικά δίκτυα, τοποθετήστε το στον ιστότοπό σας ή στείλτε το στους φίλους σας ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο θα λαμβάνετε ενδιαφέρον από τις αγορές των απασχολημένων θεατών.

Επιλέξτε ένα θέμα για τη ροή σας

Το Flirtymania επιτρέπει τις θεματικές ροές χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία του. Δεν ανησυχείτε περισσότερο τι να κάνετε μπροστά από την κάμερα! Επιλέξτε ένα θέμα και τις δραστηριότητες που είστε έτοιμοι να εκτελέσετε για νομίσματα. Δημιουργήστε μια στολή σύμφωνα με τον κωδικό φόρεμα και κερδίστε χρήματα κουβέντα με τους οπαδούς σας. Αφήστε τους θεατές να κατευθύνουν την εκπομπή σας.

Προπόνηση

Δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση τακτικά; Προσπαθήστε να κερδίζετε νομίσματα ενώ κάνετε γιόγκα ή πιλάτες!

Ριάλιτι

Αποκαλύψτε την καθημερινή σας ζωή, αλλά κάντε πιο αστείο να διασκεδάσετε τους θαυμαστές σας - εκτελέστε εργασίες που ζητούν οι θεατές σας!

Πρόχειρο φαγητό

Έχεις ένα γλυκό δόντι; Κερδίστε νομίσματα φροντίζοντας τον εαυτό σας με κέικ και μπισκότα! Δείξτε στους θεατές πόσο αγαπάτε τους υδατάνθρακες!

Συνομιλήστε άνετα

Στο Flirtymania μπορεί να ξεκινήσει ένα ρεύμα με δύο κλικ. Δοκιμάστε και δείτε πόσο εύκολο είναι!

Ενσωματωμένος αυτόματος μεταφραστής

Γράψτε στους αλλοδαπούς στη μητρική σας γλώσσα και ο ενσωματωμένος αυτόματος μεταφραστής θα κάνει τα υπόλοιπα.

Συνδυασμός υπηρεσιών webcam

Εργαστείτε και κερδίστε πολλούς ιστότοπους και συσκευές την ίδια στιγμή. Είναι απολύτως ασφαλές.

Εύκολη απόσυρση

Μπορείτε να ανταλλάξετε κάθε 6000 νομίσματα για $ 1. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι $ 10.

Απλά εγγραφείτε στο ePayments, δημιουργήστε το δικό σας Bitcoin ή Yandex.Wallet και ζητήστε πληρωμές όποτε θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να αποσυρθείτε καθημερινά.

Πληρώνοντας χωρίς χρεώσεις. Αποκτήστε το 100% του εισοδήματος, η Flirtymania αναλαμβάνει τις επιστροφές χρημάτων.

Ασφαλής και ανώνυμη

Η ανωνυμία είναι εξαιρετικά σημαντική για πολλά κορίτσια. Με το Flirtymania μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο ανωνυμίας με το οποίο είστε πιο άνετοι. Απλά χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις απορρήτου για να αποκλείσετε ορισμένους χρήστες και μαύρη λίστα συγκεκριμένων χωρών.

Προσθέστε τις τελευταίες πινελιές στη μεταμφίεσή σας - επιλέξτε ένα ασυνήθιστο ψευδώνυμο (που θα αποκρύψει την ταυτότητά σας) και μια τέλεια κομψή μάσκα.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο εύκολο;
Ελέγξτε το και ξεκινήστε να κερδίζετε σήμερα!

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να εγγραφώ ως μοντέλο κάμερας webcam;

Για να αρχίσετε να εργάζεστε, δεν χρειάζεστε ειδικό λογαριασμό. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή και ξεκινήστε τη μετάδοση. Μόνο γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να εργαστούν σε βίντεο συζητήσεις. Παρακαλείστε να είστε έτοιμοι να αποδείξετε την ηλικία σας με σωστό προσδιορισμό.

Πρέπει να είμαι επαγγελματίας μοντέλο webcam;

Οι θεατές μας είναι στην ευχάριστη θέση να συναντήσουν όλα τα κορίτσια που είναι ευγενικά και ωραία. Δεν χρειάζεστε επαγγελματικά εργαλεία για να εργαστείτε σε μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Είναι γυμνό απαραίτητο;

Με τίποτα! Ο ιστότοπός μας επιτρέπει στους θεατές ηλικίας 12 ετών και άνω να μην επιτρέπονται ερωτικές εκπομπές.