Γίνετε ένα μοντέλο κάμερα Flirtymania

Κερδίστε από $ 500 την εβδομάδα. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε

Flirtymania είναι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα κάμερα.Τα μοντέλα λαμβάνουν όλες τις πληρωμές, δεν υπηρεσίες ή μεσάζοντες που απαιτούνται.

Δεν βιογραφικά ή συνεντεύξεις-μπορείτε να ελέγξετε το εισόδημά σας τον εαυτό σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 17 γλώσσες σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών. Ρεύμα μέσω iOS, Android ή το laptop σας. Το γδύσιμο για τους θεατές δεν είναι καθόλου απαραίτητο.

$500–$5000

Εισόδημα ενός επιτυχημένου μοντέλου ανά εβδομάδα

Κερδίστε χρήματα σε απευθείας σύνδεση

Κερδίζετε χρήματα την πρώτη στιγμή που ξεκινάτε streaming. Όσο πιο ενεργό είναι το κοινό σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το τελικό σας εισόδημα.

Συνομιλία

Οι θεατές πληρώνουν για κάθε μήνυμα, έτσι ώστε να λαμβάνετε κέρματα για κάθε σχόλιο.

Κλήσεις βίντεο

Ιδιωτική κλήση είναι περισσότερα χρήματα κάθε λεπτό

Δώρα από τους θεατές

Για να σας ευχαριστήσω, οι θεατές μπορούν να σας στείλουν νομίσματα σε 1 κλικ.

Εργασίες από θεατές

Επιλέξτε τις εργασίες που είστε έτοιμοι να εκτελέσετε και οι θεατές θα σας στείλει νομίσματα για να δείτε την παράσταση

Ακόμα και χωρίς σύνδεση

Το προφίλ σου είναι πηγή παθητικού εισοδήματος. Δημοσίευση φωτογραφίες και βίντεο, Προσθέστε ζουμερά περιγραφές και να συλλέγουν απόψεις.

Φωτογραφίες και βίντεο

Κάθε 100 προβολές πληρώνονται από την υπηρεσία Flirtymania.

Συμμετοχή χρηστών

Μοιραστείτε Flirtymania σύνδεση σε κοινωνικά δίκτυα, να το δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας ή να το στείλετε στους φίλους σας ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο θα λάβετε ενδιαφέρον από τις αγορές των συμμετεχόντων τηλεθεατών.

Επιλέξτε ένα θέμα για το stream σας

Flirtymania επιτρέπει θεματικές ροές χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργική του. Δεν υπάρχει πλέον ανησυχία Τι πρέπει να κάνουμε μπροστά από την κάμερα! Επιλέξτε ένα θέμα και τις δραστηριότητες που είστε έτοιμοι να εκτελέσετε για τα κέρματα. Δημιουργήστε μια στολή σύμφωνα με τον κώδικα φόρεμα και να κερδίσουν χρήματα κουβεντιάζοντας με τους οπαδούς σας. Αφήστε τους θεατές να σκηνοθετήσουν την εκπομπή σας.

Εκγύμναση

Δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση τακτικά; Δοκιμάστε να κερδίζουν κέρματα, ενώ κάνει γιόγκα ή πιλάτες!

Ριάλιτι σόου

Αποκαλύψτε την καθημερινή σας ζωή, αλλά να είναι πιο αστείο για να ψυχαγωγήσει τους οπαδούς σας-εκτελέστε τις εργασίες που ζητούν οι τηλεθεατές σας!

Σνακ

Έχεις ένα γλυκό δόντι; Κερδίστε κέρματα με τη θεραπεία τον εαυτό σας με κέικ και μπισκότα! Δείξτε στους θεατές πόσο αγαπάτε τους υδατάνθρακες!

Συνομιλία άνετα

Στο Flirtymania ένα ρεύμα μπορεί να ξεκινήσει με δύο κλικ. Προσπαθήστε να δείτε πόσο εύκολο είναι!

Ενσωματωμένος αυτόματος-Μεταφραστής

Γράψτε ξένοι στη μητρική σας γλώσσα και το ενσωματωμένο μεταφραστή θα κάνει τα υπόλοιπα.

Συνδυασμός υπηρεσιών webcam

Εργασία και να κερδίσουν σε διάφορες τοποθεσίες και συσκευές ταυτόχρονα. Είναι απολύτως ασφαλές.

Εύκολη απόσυρση

Μπορείτε να ανταλλάξετε κάθε 7000 νομίσματα για $1. Το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι $ 20.

Απλά εγγραφείτε σε ePayments, να δημιουργήσετε το δικό σας Bitcoin ή Yandex.Πορτοφόλι και να ζητήσει πληρωμές όποτε θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να αποσύρει καθημερινά.

Πληρώνουμε χωρίς χρέωση. Πάρτε το 100% του εισοδήματος, Flirtymania αναλαμβάνει τις επιστροφές.

Ασφαλής και ανώνυμη

Η ανωνυμία είναι πολύ σημαντική για πολλά κορίτσια. Με Flirtymania μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο ανωνυμίας που είστε πιο άνετα με. Απλά χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις απορρήτου για να αποκλείσετε ορισμένους χρήστες και μαύρη λίστα συγκεκριμένες χώρες.

Προσθέστε τις τελευταίες πινελιές για να σας μεταμφίεση – επιλέξτε ένα ασυνήθιστο ψευδώνυμο (που θα κρύψει την ταυτότητά σας) και μια τέλεια κομψή μάσκα.

Δεν το πιστεύω ότι είναι τόσο εύκολο; < br>Ελέγξτε έξω και να αρχίσετε να κερδίζετε σήμερα!

Υποθ.

Πώς μπορώ να εγγραφώ ως μοντέλο κάμερας;

Για να αρχίσετε να εργάζεστε δεν χρειάζεστε έναν ειδικό λογαριασμό. Απλά ανοίξτε το app και να αρχίσει η μετάδοση. Μόνο οι γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω είναι σε θέση να εργαστούν σε συνομιλίες βίντεο. Παρακαλώ να είστε έτοιμοι να αποδείξετε την ηλικία σας με την κατάλληλη αναγνώριση.

Θα πρέπει να είμαι ένα επαγγελματικό μοντέλο κάμερα;

Οι τηλεθεατές μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίσουν όλα τα εύκολα και ωραία κορίτσια. Δεν χρειάζεστε επαγγελματικά εργαλεία για να εργαστείτε σε μια βιντεοκλήση.

Είναι απαραίτητο να είσαι γυμνός;

Με τίποτα! Η ιστοσελίδα μας επιτρέπει στους τηλεθεατές ηλικίας 12 ετών και μέχρι έτσι ερωτικές εκπομπές δεν επιτρέπονται.