Станете радиодифузер за веб-камера на Флертиманија

Заработете од 500 долари неделно. Во секое време, насекаде

Флертиманија е независен проект за веб-камера. Радиодифузерите ги примаат сите исплати, не се потребни агенции или посредници.

Нема биографии или интервјуа - сами го контролирате вашиот приход. Апликацијата е достапна на 17 јазици на сите популарни платформи, вклучувајќи мобилни. Поток преку iOS, Android или вашиот лаптоп. Воопшто не е неопходно за гледање за гледачите.

$500–$5000

Приход на успешен радиодифузер неделно

Заработете пари онлајн

Да заработите пари првата секунда ќе започнете со стриминг. Колку поактивна вашата публика, толку е поголем вашиот финален приход.

Разговор за разговор

Гледачите плаќаат за секоја порака, па добивате монети за секој коментар.

Видео повици

Приватен повик е повеќе пари секоја минута.

Подароци од гледачи

Да ви се заблагодарам, гледачите може да ви испратат монети во 1 клик.

Задачи од гледачи

Изберете ги задачите што сте подготвени да ги изведувате и гледачите ќе ви испратат монети за да го видите шоуто.

{{stream_m1_headline}}

{{stream_m1_paragraph}}

{{stream_m12_paragraph}}: hello@flirtymania.com

{{stream_m1f1_headline}}

{{stream_m1f1_paragraph}}

{{stream_m1f2_headline}}

{{stream_m1f2_paragraph}}

{{stream_m1f3_headline}}

{{stream_m1f3_paragraph}}

{{stream_m1f4_headline}}

{{stream_m1f4_paragraph}}

Дури и офлајн

Вашиот профил е извор на пасивен приход. Објавете фотографии и видеа, додадете сочни описи и собирајте прегледи.

Фотографии и видеа

Корисникот плаќа за секој преглед на вашата фотографија или видео; на секои 50 прегледи се плаќа услугата Flirtymania.

Вклучување на корисници

Споделете ја линкот Flirtymania во социјалните мрежи, објавувајте го на вашата веб-страница или испратете го на вашите пријатели поединечно. На овој начин ќе добиете интерес од купувањата на ангажираните гледачи.

Изберете тема за вашиот проток

Flirtymania им овозможува на тематски струи благодарение на вградената функционалност. Нема повеќе загрижувачки што да правам пред камерата! Изберете тема и активности кои сте подготвени да ги изведувате за монети. Направете облека според кодексот за облекување и заработите пари во разговор со вашите обожаватели. Нека гледачите го насочуваат вашето шоу.

Вежба

Нема време за редовно тренингот? Обидете се да заработите монети додека правите јога или пилатес!

Реално шоу

Разоткријте го секојдневниот живот, но направете го забавно да ги забавувате вашите навивачи - вршите задачи што ги бараат вашите гледачи!

Снек

Имаш слатко? Заработете пари со третирање со колачи и колачиња! Покажете ги гледачите колку ги сакате јаглехидратите!

Разговарајте удобно

Во Flirtymania поток може да се стартува со два клика. Обидете се да видите колку е лесно!

Вграден авто-преведувач

Напиши за странците на вашиот мајчин јазик и вградениот авто-преведувач ќе го стори останатото.

Комбинирање на услуги на веб камера

Работајте и заработете на неколку локации и уреди во исто време. Тоа е сосема безбеден.

Лесно повлекување

Можете да разменувате секоја 6000 монети за 1 УСД. Минималната сума за повлекување е 10 долари.

Едноставно пријавете се на ePayments, креирајте сопствен Bitcoin или Yandex.Wallet и побарајте исплата во секое време. Можете дури и да се повлечете секојдневно.

Плаќање без налози. Добијте 100% од приходот, Flirtymania ги презема наплатата.

Безбедно и анонимно

Оставањето анонимен е исклучително важно за многу девојки. Со Flirtymania можете да изберете ниво на анонимност со која најмногу ви одговара. Едноставно користете ги поставките за приватност за да блокирате одредени корисници и црна листа на одредени земји.

Додајте ги завршните детали за вашата маска - одберете невообичаен прекар (кој ќе го скрие вашиот идентитет) и совршена стилска маска.

Не можам да верувам дека е толку лесно?
Проверете и почнете да заработувате денес!

Заеднички прашања

Како се пријавувам како радиодифузер за веб-камера?

За да започнете со работа, не ви треба посебна сметка. Едноставно отворете ја апликацијата и започнете со емитување. Само жени на возраст од 18 и повеќе се способни да работат во видео разговори. Ве молиме бидете подготвени да ја докажете вашата возраст со соодветна идентификација.

Дали треба да бидам професионален радиодифузер за веб-камера?

Нашите гледачи се среќни да ги запознаат сите лесни и убави девојки. Не ви се потребни професионални алатки за да работите во видео разговор.

Дали е потребна гол?

Апсолутно не! Нашето место им овозможува на гледачите возраст од 12 и повеќе, па така еротски преноси не се дозволени.