Deveni un model de webcam Flirtymania

Câștigă de la 500 de dolari pe săptămână. Oricând, oriunde

Flirtymania este un proiect independent de webcam.Modelele primesc toate plățile, nu sunt necesare agenții sau intermediari.

Fără CV - uri sau interviuri - îți controlezi singur venitul. Aplicația este disponibilă în 17 limbi pe toate platformele populare, inclusiv pe cele mobile. Flux prin iOS, Android sau laptop-ul. Dezbrăcarea pentru telespectatori nu este necesară deloc.

$500–$5000

Venitul unui model de succes pe săptămână

Câștiga bani on-line

Câștigi bani în prima secundă când începi să faci streaming. Cu cât publicul este mai activ, cu atât venitul final este mai mare.

Conversație Chat

Telespectatorii plătesc pentru fiecare mesaj, astfel încât să primiți monede pentru fiecare comentariu.

Apeluri Video

Apel privat este mai mulți bani în fiecare minut

Cadouri de la telespectatori

Pentru a vă mulțumi, telespectatorii vă pot trimite monede într-un singur clic.

Sarcini de la telespectatori

Alegeți sarcinile pe care sunteți gata să le îndepliniți și telespectatorii vă vor trimite monede pentru a vedea spectacolul

Chiar offline

Profilul tău este o sursă de venit pasiv. Postați fotografii și clipuri video, adăugați descrieri suculente și să colecteze vizualizări.

Fotografii și filme

Utilizatorul plătește pentru fiecare vedere de fotografie sau video; fiecare 100 de vizualizări sunt plătite de serviciul Flirtymania.

Implicarea utilizatorilor

Share Flirtymania link în rețele sociale, postați-l la site-ul dvs. sau trimite-l la prietenii tăi în mod individual. În acest fel veți primi dobândă de la achizițiile telespectatorilor angajați.

Alegeți o temă pentru fluxul dvs.

Flirtimania permite fluxuri tematice Datorită built-in funcțional. Nu-ți mai face griji ce să faci în fața camerei! Alegeți o temă și activități pe care sunteți gata să le faceți pentru monede. Creați un costum în conformitate cu codul vestimentar și de a câștiga bani chat cu fanii. Lasă telespectatorii să-ți regizeze emisiunea.

Antrenament

N-ai timp să te antrenezi regulat? Încearcă să câștigi monede în timp ce faci yoga sau pilates!

Reality show

Dezveliți viața de zi cu zi, dar face mai amuzant pentru a distra fanii – efectua sarcini pe care telespectatorii solicită!

Snack

Îți plac dulciurile? Câștigați monede tratându-vă cu prăjituri și prăjituri! Arată-le telespectatorilor cât de mult îți plac carbohidrații!

Chat confortabil

În Flirtymania un flux poate fi pornit în două clicuri. Încearcă să vezi cât de ușor este!

Built-in auto-translator

Scrie străinilor în limba ta maternă și auto-traducătorul încorporat va face restul.

Combinarea serviciilor webcam

Munca și de a câștiga la mai multe site-uri și dispozitive, în același timp. Este complet sigur.

Retragere ușoară

Puteți schimba fiecare 7000 de monede pentru 1$. Suma minimă de retragere este de 20$.

Pur și simplu vă înscrieți pe ePayments, creați propriul Bitcoin sau Yandex.Portofelul și cererea de plată oricând doriți. Poți chiar să te retragi zilnic.

Plata fără chargebacks. Obține 100% din venit, Flirtimania preia restituirile.

Sigur și anonim

Să rămâi anonim e extrem de important pentru multe fete. Cu Flirtymania poți alege nivelul anonimatului cu care te simți cel mai bine. Folosiți setările de confidențialitate pentru a bloca anumiți utilizatori și anumite țări de pe lista neagră.

Adăugați ultimele retușuri la deghizarea dumneavoastră-alegeți o poreclă neobișnuită (care vă va ascunde identitatea) și o mască perfectă cu stil.

Nu pot să cred că e atât de ușor?
verificați-l și începe să câștige astăzi!

Întrebări frecvente

Cum mă înscriu ca model de cameră web?

Pentru a începe munca nu ai nevoie de un cont special. Doar deschide aplicația și începe difuzarea. Numai femeile cu vârsta de 18 ani și în sus sunt capabile să lucreze în chat-uri video. Vă rugăm să fiți gata pentru a dovedi vârsta ta cu o identificare corectă.

Ar trebui să fiu un model de webcam profesionist?

Telespectatorii noștri sunt fericiți să întâlnească toate fetele ușoare și drăguțe. Nu aveți nevoie de instrumente profesionale pentru a lucra într-un video chat.

Este necesar să fii dezbrăcat?

Categoric nu! Site-ul nostru permite telespectatorilor de 12 ani și în sus atât de emisiuni erotice nu sunt permise.