Bëhuni një transmetues i kamerave të Flirtymania

Fito nga $ 500 në javë. Çdoherë, kudo

Flirtymania është një projekt i pavarur me kamera. Transmetuesit marrin të gjitha pagesa, nuk kanë nevojë për agjenci apo ndërmjetës.

Asnjë CV apo intervista - ju kontrolloni të ardhurat tuaja vetë. Aplikacioni është i disponueshëm në 17 gjuhë në të gjitha platformat e njohura, duke përfshirë ato mobile. Rrjedhni përmes iOS, Android ose laptopit tuaj. Zhdukja për shikuesit nuk është fare e nevojshme.

$500–$5000

Të ardhurat e një transmetuesi të suksesshëm në javë

Fito para online

Ju fitoni para sekondën e parë që filloni të transmetoni. Sa më aktiv të jetë audienca juaj, aq më i lartë do të keni të ardhurat përfundimtare.

Chat bisedë

Shikuesit paguajnë për çdo mesazh, kështu që ju merrni monedha për çdo koment.

Video thirrje

Thirrja private është më shumë para çdo minutë.

Dhurata nga shikuesit

Për t'ju falënderuar, shikuesit mund t'ju dërgojnë monedha në një klik.

Detyra nga shikuesit

Zgjidhni detyrat që jeni gati për të kryer dhe shikuesit do t'ju dërgojnë monedha për të parë shfaqjen.

{{stream_m1_headline}}

{{stream_m1_paragraph}}

{{stream_m12_paragraph}}: hello@flirtymania.com

{{stream_m1f1_headline}}

{{stream_m1f1_paragraph}}

{{stream_m1f2_headline}}

{{stream_m1f2_paragraph}}

{{stream_m1f3_headline}}

{{stream_m1f3_paragraph}}

{{stream_m1f4_headline}}

{{stream_m1f4_paragraph}}

Edhe jashtë linje

Profili juaj është burim i të ardhurave pasive. Shkruani fotot dhe videot, shtoni përshkrime me lëng dhe mbledhni pikëpamjet.

Fotografitë dhe videot

Përdoruesi paguan për secilën pamje të fotografisë ose videos suaj; secila 50 shikime paguhet nga shërbimi Flirtymania.

Angazhimi i përdoruesve

Shpërndaje lidhjen e Flirtymania në rrjetet shoqërore, postoje në faqen tënde ose dërgojeni tek miqtë tuaj individualisht. Në këtë mënyrë ju do të merrni interes nga blerjet e shikuesve të angazhuar.

Zgjidh një temë për transmetimin tënd

Flirtymania lejon rrjedhat tematike falë funksionalitetit të tij të integruar. Jo më shqetësuese se çfarë duhet bërë para kamerës! Zgjidhni një temë dhe aktivitete që jeni gati për të kryer për monedha. Krijo një veshje sipas kodit të veshjes dhe fitoni para duke biseduar me tifozët tuaj. Le të shohin shikuesit drejtimin tënd.

stërvitje

Nuk ka kohë për të stërvitur rregullisht? Provoni të fitoni monedha duke bërë yoga ose pilates!

Shfaqja e realitetit

Zbuloni jetën tuaj të përditshme, por e bëni më të vështirë për të argëtuar tifozët tuaj - kryejnë detyrat që kërkojnë shikuesit tuaj!

snack

Keni një dhëmb të ëmbël? Fitoni monedha duke trajtuar veten me ëmbëlsira dhe biskota! Trego shikuesve se sa shumë e doni carbs!

Bisedoni të qetë

Në Flirtymania një lumë mund të fillojë me dy klikime. Provoni dhe shikoni sa e lehtë është!

Ndërtuar auto-përkthyes

Shkruajuni të huajve në gjuhën tuaj amtare dhe autokompletuesi i ndërtuar do të bëjë pjesën tjetër.

Kombinimi i shërbimeve të Webcam

Puna dhe fitoni në disa vende dhe pajisje në të njëjtën kohë. Është krejtësisht e sigurt.

Tërheqje e lehtë

Ju mund të shkëmbeni secilën 6000 monedha për 1 $. Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë.

Thjesht regjistrohuni në ePayments, krijoni Bitcoin tuaj ose Yandex.Wallet dhe kërkoni pagesat sa herë që dëshironi. Ju mund të tërhiqeni çdo ditë.

Pagesa pa refuzime. Merrni 100% të të ardhurave, Flirtymania merr rimbursimet.

I sigurt dhe anonim

Qëndrimi anonim është jashtëzakonisht i rëndësishëm për shumë vajza. Me Flirtymania ju mund të zgjidhni nivelin e anonimitetit me të cilin jeni më i kënaqur. Vetëm përdorni cilësimet e privatësisë për të bllokuar disa përdorues dhe vende të caktuara të listës së zezë.

Shtoni prekjet e mbarimit në maskimin tuaj - zgjidhni një pseudonim të pazakontë (që do të fshehë identitetin tuaj) dhe një maskë perfekte me stil.

Nuk mund të besoj se është kaq e lehtë?
Kontrolloni dhe filloni të fitoni sot!

Pyetje të zakonshme

Si mund të regjistrohem si një transmetues i kamerave në internet?

Për të filluar punën ju nuk keni nevojë për një llogari të veçantë. Thjesht hapni aplikacionin dhe fillo transmetimin. Vetëm gratë e moshës 18 vjeç e lart janë në gjendje të punojnë në biseda video. Ju lutemi të jeni gati për të vërtetuar moshën tuaj me identifikimin e duhur.

A duhet të jem një transmetues profesional i kamerave në internet?

Shikuesit tanë janë të lumtur të takohen me të gjitha vajzat e thjeshta dhe të bukura. Ju nuk keni nevojë për mjete profesionale për të punuar në një video chat.

A është e nevojshme të zhveshesh?

Absolutisht jo! Faqja jonë u lejon shikuesve moshën 12 vjeçare dhe kështu që transmetimet erotike nuk lejohen.