Преземете видео разговор бесплатно

Следете го овој водич за да преземете и инсталирате Flirtymania за Android, Iphone или компјутер

Преземи за Андроид 

Отворете ја нашата веб-страница во еден од поддржаните веб-прелистувачи. Препорачуваме да користите Chrome. Може да инсталирате прелистувачи од Google Play. Ако сте корисник на Samsung или Xiaomi, отворете ја нашата веб-страница во стандарден прелистувач

Ажурирајте го вашиот веб прелистувач до најновата верзија за да обезбедите подобро искуство со апликацијата.

За ажурирање, пронајдете го прелистувачот во Google Play и допрете го копчето «Ажурирај».

Преземи за iPhone 

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Safari. Допрете го копчето «Сподели» на долната лента за навигација.

download flirtymania com for ios for free

Во паѓачката листа изберете «Додај на почетниот екран». Потоа, допрете го копчето Додади на прозорецот што се појавува.

how to download flirtymania com for ios

После тоа, апликацијата ќе се појави на почетниот екран на вашиот уред.

Преземи за Windows 

Отворете ја оваа страница во прелистувачот Chrome.

download flirtymania com for windows

Кликнете на знакот плус во горниот десен агол и потврдете ја инсталацијата.

Веднаш по вашата потврда, апликацијата ќе се отвори во нов прозорец. Lookе изгледа исто како веб-страница. За да го отворите повторно, користете ја иконата за работна површина.