Станете радиодифузер за веб-камера на Флертиманија

Заработувајте од 500 долари неделно. Во секое време, каде било.

Флертиманија е независен проект за веб-камера. Радиодифузерите ги примаат сите исплати, не се потребни агенции или посредници.

Без CV или интервјуа - вие сами ги контролирате приходите. Апликацијата е достапна на 17 јазици на сите популарни платформи, вклучувајќи ги и мобилните. Тек преку iOS, Android или вашиот лаптоп. Соблекувањето за гледачите воопшто не е потребно.

$500–$5000

Приход на успешен радиодифузер неделно

Заработете пари на Интернет

Заработувате пари првата секунда кога започнувате со стриминг. Колку е поактивна вашата публика, толку е поголем вашиот краен приход.

chat with a webcam broadcaster

Платени претплати

Претворете ги своите гледачи во обожаватели и добијте 100% од претплатата.

Видео повици

Приватниот повик е повеќе пари секоја минута.

Подароци од гледачите

Да ви се заблагодарам, гледачите можат да ви испратат монети со 1 клик.

Задачи од гледачите

Изберете ги задачите што сте подготвени да ги извршите и гледачите ќе ви испратат монети за да ја видите претставата.

Ексклузивни термини за талентирани творци

Willе удвоиме сè што заработувате на Flirtymania и ќе ви обезбедиме поддршка од нашите развивачи - во случај да имате повеќе од 5000 претплатници на Twitch, YouTube, Facebook или друга услуга.

Само испратете ни ја врската до вашата страница и ID на Flirtymania: hello@flirtymania.com

online chat room

Приход во минута

Willе бидете платени за секој посетител, дури и во бесплатен поток.

Мулти стриминг

Комбинирајте стриминг на Flirtymania со други услуги.

Соберете донации без посредници

Ние дозволуваме да објавувате врски до услуги за донации и е-паричници за да добиваат донации право од корисниците.

Нема забрани за содржина

Ние не забрануваме игри и топла содржина во струи. Едноставно создаваме земја и старосна граница за одредени работни места.

Дури и офлајн

Вашиот профил е извор на пасивни приходи. Објавувајте фотографии и видеа, додајте сочни описи и собирајте погледи.

Фотографии и видеа

Корисникот плаќа за секој преглед на вашата фотографија или видео; на секои 50 прегледи се плаќа услугата Flirtymania.

Ангажирање на корисници

Споделете ја врската на Flirtymania во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете ја на вашите пријатели поединечно. На овој начин ќе добиете интерес од набавки на ангажирани гледачи.

install flirtymania plus on ios

Изберете тема за вашиот поток

Flirtymania овозможува тематски текови благодарение на вградената функционална функција. Повеќе не се грижи што да се направи пред камерата! Изберете тема и активности што сте подготвени да ги извршувате за монети. Создадете облека според кодексот на облекување и заработувајте пари со муабети со вашите навивачи. Оставете ги гледачите да ја режираат вашата емисија.

онлайн видеочат flirtymania com

Вежба

Нема време за тренинг редовно? Обидете се да заработите монети додека правите јога или пилатес!

Реално шоу

Откријте го вашиот секојдневен живот, но направете го потешко да ги забавувате вашите обожаватели - извршувајте задачи што ги бараат вашите гледачи!

Закуска

Имате сладок заб? Заработи парички третирајќи се со колачи и колачиња! Покажете им на гледачите колку сакате јаглехидрати!

Разговарајте удобно

Во Флертиманија може да се започне струја со два клика. Обидете се и видете колку е лесно!

Вграден авто-преведувач

Пишете им на странците на вашиот мајчин јазик, а вградениот авто-преведувач ќе го направи остатокот.

Комбинирање на услуги за веб-камера

Работете и заработувајте на неколку страници и уреди истовремено. Сосема е безбедно.

Лесно повлекување

Минималната сума за повлекување е 30 американски долари. Користете услуги VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Плаќање без наплата. Добијте 100% од приходот, Флертиманија презема поврат на средствата.

Безбеден и анонимен

Престојувањето анонимно е исклучително важно за многу девојки. Со Flirtymania можете да изберете ниво на анонимност со кој сте најудобно. Само користете ги поставките за приватност за да блокирате одредени корисници и одредени списоци во црната листа.

Додадете ги завршните допири на вашата маска - изберете необичен прекар (кој ќе го скрие вашиот идентитет) и совршена стилска маска.

Не можам да верувам дека е толку лесно?
Проверете го и започнете да заработувате денес!

Како да заработите пари?

Совети за модели на веб-камери

Video Chat Rooms — Flirtymania iOS Social Networking
4.3 ( 9468 ratings )
Free 0