Chathub

Voleu saber quina plataforma de xat en línia és millor? Compareu Chathub i Flirtymania i comproveu per què necessiteu canviar a FlirtyMania avui mateix.

Gran base d'usuaris

Els serveis de xat de Chathub no són tan interessants en comparació amb Flirtymania. Flirtymania té un gran nombre d’usuaris perquè pugueu connectar-vos amb gent de tot el món.

Afegiu-ne més al xat

Des de sales de xat públiques fins a sessions de càmeres web en viu segures, obtindreu tot a Flirtymania. Tot i això, no es pot dir el mateix sobre Chathub. Els seus serveis no són tan expansius en comparació amb Flirtymania.

Es garanteix la seguretat del xat de vídeo

Els xats de vídeo en línia poden semblar una mica insegurs si parleu amb persones a través de llocs web poc fiables. No obstant això, Flirtymania creu en la seguretat i privadesa de tots els nostres usuaris.

Centre de xat

Xerrant amb adhesius. Flirtymania té un gran nombre d’adhesius per xatejar que podeu utilitzar per fer les vostres converses més divertides i més animades. Chathub, en canvi, utilitza serveis de xat obsolets que poden ser una mica massa avorrits. Podeu comprar adhesius Flirtymania amb l’ajut de monedes o guanyar-los amb vots transparents.

Hub de càmera

Tots els serveis de forma totalment gratuïta. Tot i que Chathub afirma ser un servei gratuït, les funcions que ofereixen no són satisfactòries. Flirtymania és una gran alternativa a aquesta plataforma, ja que tenim algunes de les millors funcions en línia i totes estan disponibles per al vostre servei de forma gratuïta.

Càmera de Chathub

Xateja en vídeo amb gent de qualsevol lloc del món amb la funció de càmera web en viu de Flirtymania. Aquesta funció garanteix la vostra seguretat i us permet mantenir el vostre nom o cara sense revelar fins que vulgueu que la gent ho sàpiga.

Guanyeu uns quants diners amb Flirtymania

Les sessions de càmeres web i el xat en línia també us poden fer guanyar diners. Aquestes converses no han de ser eròtiques.