Llocs de xat gratuïts 2022

Llocs de xat

No perdis el temps buscant llocs de xat gratuïts. Hem comparat i elaborat la llista dels millors llocs de xat gratuïts.

#1
Flirtymania

Flirty mania és ara un dels xats de càmeres web amb més creixement amb milers de persones en línia cada moment del dia. Tant si voleu conèixer nous amics, trobar una cita, conèixer l'amor de la vostra vida o simplement parlar amb desconeguts, Flirt mania us permet arribar fàcilment.

Més detalls
#2
Periscopi

Periscope és una aplicació de transmissió de vídeo en directe nord-americana per a Android i iOS desenvolupada per Kayvon Beykpour i Joe Bernstein i adquirida per Twitter abans del seu llançament el 2015. Beykpour i Bernstein van tenir la idea de Periscope mentre viatjaven a l’estranger el 2013.

Més detalls
#3
Nirvam

Nirvam és una comunitat amb més de 3 milions de membres a Itàlia, activa des del 2005, un lloc de cites en línia entre persones de tot arreu, unit pel desig comú de buscar amistat, amor, trobades, espais i maneres de diversió. Per tant, és un lloc virtual on els usuaris es poden trobar, fer amics, intercanviar opinions, parlar dels seus interessos i, per què no, trobar una ànima bessona.

Més detalls
{{alt_hispano}}
#4
Xatejar amb Hispano

Chat Hispano és una xarxa oberta Chat Hispano és la xarxa de xat més gran en espanyol i el seu objectiu és posar en contacte a tanta gent com sigui possible. Volem que tothom pugui compartir experiències, idees i projectes. I el que consideri necessari.

Més detalls
#5
Xateja més de 40

Xat de més de 40 anys per Gentildonne e Gentiluomini és un xat italià gratuït sense registre, anònim, gratuït, fàcil d’utilitzar, d’accés ràpid, amb xat en línia.

Més detalls
#6
Czateria

El xat gratuït a INTERIA.PL (CZATeria) funciona a tots els navegadors. Feu nous amics, mantingueu converses anònimes i envieu fotos als vostres interlocutors.

Més detalls

Llocs de xat gratuïts

Compareu els llocs de xat de vídeo i uniu-vos a qualsevol dels nostres milers de sales de xat de vídeo per parlar amb gent de tot el món.

Llocs de xat com omegle

Totes les millors alternatives omegle en un lloc fàcil. Exploreu totes les alternatives omegle disponibles i vegeu-ne els avantatges.