Preguntes Freqüents

Com puc inscriure'm com a model?

Per tal de guanyar diners a les nostres sales de xat, no necessiteu un compte especial. Només començar a emetre, recollint els espectadors, i rebre les monedes.

Com puc donar d'alta com una agència?

Crear comptes per a cada model i fer-los difusió com a usuaris habituals.

Quants comptes puc tenir?

Només un. Diversos comptes per l'usuari no seran admesos. Si us plau, assegureu-vos que esteu utilitzant un compte a tots els teus dispositius per evitar ser marcat per diversos comptes.

És necessari ser un professional de model?

Modelatge experiència no’t necessàries per a la difusió i guanyar diners amb nosaltres. Ser amable i confiança són els únics requisits.

He de prendre la meva roba fora?

No, la nostra video xat servei està dissenyat per a un públic de+ de 12. Interactuar amb els espectadors i donar-los un espectacle sense cap eròtic subtext. A ser popular en Flirtymania xat ruleta i fer un munt de diners simplement conversar amb els espectadors i don’t sortir el tret per molt temps.

Hi ha regles ni restriccions en rierols?

Els nostres espectadors prefereixen bonic-a la recerca corrents amb bona il·luminació. Flirtymania.en directe els espectadors poden ser de 12 anys, així que si us plau mantenir la seva roba, mentre que a la càmera.

Xat amb els espectadors i ser amable.

Eròtic rieres estan prohibits a les sales de xat. El tauler d'activitat podria ser mogut a la secció d'adults o bloquejat.

Sexe de la càmera, desviat actes sexuals (dura BDSM, zoophilia, la pedofília), el suïcidi i el consum de drogues de propaganda estan estrictament prohibits. La infracció d'aquestes normes causes immediates bloc per l'administració.

Models ha de ser 18 anys d'edat o més. Els espectadors han de ser de 12 o més.

En quina llengua he de parlar?

Depèn de la seva immediata el nombre d'espectadors. Començar amb l'anglès; és el llenguatge més comú entre els nostres usuaris. Podeu posteriorment tractar d'ensenyar a algú en una frase o dos en la seva llengua materna si estan interessats.

Per què vaig veure la «ona de la mà» signe? Estic fent alguna cosa malament?

Que no’t fent alguna cosa malament. Insistim en el fet de tenir un contingut únic i aquesta simple ona assegura que els nostres models són no utilitzar els bots, les repeticions, i altres 3a festa enregistraments.

El que si em va prohibir?

En contacte amb el nostre equip de suport tècnic. Vostè podria preguntar per a més definir clarament que la seva difusió és sobre o per demostrar la seva edat mitjançant l'enviament d'ID.

Totes les peticions a partir de models que es transfereixen al servei VIP i està dirigit tan aviat com sigui possible. Les sol·licituds es tramiten en l'ordre en què es reben, però retards es produeixen en moments d'alta trucada de volum.

Contacte Flirtymania Suport

Puc treballar en el mode viu?

Gravar els teus propis difusió de fer diners, fins i tot quan vostè no està en el xat. Canviar l'enregistrament en el menú principal. Gravar les emissions es troben a la sala de xat.

Com puc atraure espectadors a la meva torrent?

Proveu una cosa nova marca, mostra el seu talent i, el més important, xat amb els espectadors. També podeu afegir una descripció al teu tauler d'activitat i convidar els usuaris a un públic la sala de xat. Tots popular corrents es classifiquen superior automàticament i atreure més visitants.

Distribuir l'enllaç al teu tauler d'activitat a través de mitjans socials, webs, fòrums per guanyar més.

Com puc començar a guanyar diners?

Quan vostè recollir prou espectadors (100 o més), la paga de difusió funcionar automàticament es converteix en. En un primer moment, totes les emissions són gratuïtes per als espectadors, però que encara es reben les monedes i els espectadors poden enviar additonal regals.

Els Models no són admesos per anunciar tercers recursos, convidar els usuaris, o l'ús de tercers mètodes de pagament durant pagament de les emissions.

Quant puc guanyar?

El més espectadors la seva difusió ha, el que més paguin. Atraure nous espectadors per fer més diners!

Són privades les trucades de pagament?

Sí! Com obtenir més visitants que rebrà més de les emissions i privat trucades. No hi ha restriccions o càrrecs ocults.

Quines són les monedes? Què és el que val?

La moneda és la moneda interna de la web. Els usuaris comprar-los per tal de pagar-li, comprar regals, i donar-li agrada pagar. Les monedes tenen un tipus fix de $1 a 7000 monedes. La moneda es mostra en les monedes.

On puc veure el meu moneda equilibri?

El nombre de monedes en el vostre compte es mostra sobre el menú principal. Una història plena d'activitat es troben a la sala de xat.

Quina és la quantitat mínima de retir?

Actualment, $20 és la quantitat mínima de retir.

Quantes vegades puc retirar fons?

No disposem de cap restriccions sobre com sovint es pot retirar diners. Vostè pot demanar el pagament en qualsevol moment, un cop s'arriba a un saldo mínim de $20.

Quins són els mètodes de retirada?

De moment, podeu utilitzar Bitcoin Cartera o Yandex.Diners.

Quant de temps es triga a retirar diners?

La transferència normalment arriba dins de 2-3 dies.

Puc bloquejar un usuari?

Podeu llista negra d'un usuari per a prevenir-los de molestar-te. Vostè també pot desbloquejar els usuaris en qualsevol moment.

Puc evitar que la gent d'un país determinat de veure els meus corrent?

Sí. Desactivar un o diversos països en la configuració.

Pot un usuari afegir-me a la seva preferits?

Per descomptat. Una vegada que un usuari es subscriu a vostè, rebran una notificació quan la seva difusió va en viu. Tots els subscriptors veure el seu favorit d'emissions en un menú especial.

És possible difusió des d'un telèfon mòbil?

Sí, tot el que necessita fer és descarregar l'aplicació per a Android o per a iOS.

Hi ha un xat gratis? Es va pagar?

Per defecte totes les emissions són gratuïtes. Hem de demanar als usuaris de pagar només una vegada a la riera compta amb més de 100 espectadors o més.

Què he de fer si la càmera no funciona o el xat està congelat?

Reiniciar el navegador o l'aplicació de la primera. Si això no’t ajudar en contacte amb el nostre equip de suport tècnic i descriure el tema en detall. Adjuntar captures de pantalla si és possible.

Contacte Flirtymania Suport