Preguntes freqüents

Com puc registrar-me com a model?

Per guanyar diners a les nostres sales de xat, no necessiteu un compte especial. Només cal començar a emetre's, recopilar espectadors i rebre monedes.

Com puc registrar-me com a agència?

Crear comptes per a cada model i deixar que es difonguin com a usuaris habituals.

Quants comptes puc tenir?

Només un. No es permeten múltiples comptes per usuari. Assegureu-vos que només feu servir un compte a tots els vostres dispositius per evitar que es marqui per a diversos comptes.

És necessari ser un model professional?

L’experiència de modelar no és necessària per emetre i guanyar diners amb nosaltres. Ser simples i segurs de si mateixos són els únics requisits.

He de treure la roba?

No, el nostre servei de xat de vídeo està dissenyat per a un públic de més de 12 anys. Interactueu-vos amb els vostres espectadors i doneu-los un espectacle sense cap subtexte eròtic. Per ser popular a la ruleta de xat de Flirtymania i fer molts diners, només cal que xategeu amb els vostres espectadors i no deixeu el tret durant molt de temps.

Hi ha regles o restriccions als fluxos?

Els nostres espectadors prefereixen corrents bonics amb bona il·luminació. Els espectadors de Flirtymania.live poden tenir 12 anys, així que mantingueu la roba mentre esteu a la càmera.

Xategeu amb els vostres espectadors i sigueu amables.

Els fluxos eròtics estan prohibits a les sales de xat públiques. El vostre flux es pot moure a la secció d’adults o bloquejar-lo.

Queda totalment prohibit el sexe a la càmera, els actes sexuals desviats (durs BDSM, zoofília, pedofília), el suïcidi i la propagació de drogues. La violació d'aquestes normes provoca un bloqueig immediat per part de l'administració.

Els models han de tenir 18 anys o més. Els espectadors han de tenir 12 anys o més.

Quin idioma he de parlar?

Depèn del vostre públic immediat. Comenceu amb l’anglès; és el llenguatge més comú entre els nostres usuaris. Més endavant podeu intentar ensenyar a algú una frase o dues a la vostra llengua materna si estan interessats.

Per què veig el signe de «moure la mà»? Estic fent alguna cosa malament?

No esteu fent res dolent. Insistim en tenir un contingut únic i aquesta ona senzilla garanteix que els nostres models no utilitzin bots, repeticions i altres enregistraments de tercers.

I si fos prohibit?

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip de suport tècnic. És possible que se us demani que definiu amb més claritat el propòsit de la vostra retransmissió o que proveu la vostra edat enviant un identificador.

Totes les sol·licituds dels models es transfereixen al servei VIP i s'adrecen al més aviat possible. Les sol·licituds es manegen en l’ordre en què es reben, però els retards es poden produir en moments de volum elevat de trucades.

Contacteu amb el servei d'assistència de Flirtymania

Puc treballar només en mode directe?

Graveu la vostra pròpia emissió per guanyar diners, fins i tot quan no esteu a la sala de xat. Canvieu la gravació al menú principal. Les emissions gravades es poden trobar a la vostra sala de xat.

Com puc atraure els espectadors al meu stream?

Proveu alguna cosa nova, mostreu els vostres talents i, el més important, xategeu amb els vostres espectadors. També podeu afegir una descripció al vostre flux i convidar els usuaris a una sala de xat pública. Tots els fluxos populars es classifiquen més alt automàticament i atrauen més espectadors.

Distribuïu l’enllaç al vostre flux mitjançant mitjans de comunicació social, llocs web, fòrums per guanyar més.

Com puc començar a guanyar diners?

Quan recopileu espectadors suficients (100 o més), la funció de retransmissió de pagament s'encén automàticament. Al principi, totes les emissions són gratuïtes per als espectadors, però encara rebreu monedes i els espectadors us poden enviar regals addicionals.

Els models no poden publicar recursos de tercers, convidar usuaris o utilitzar mètodes de pagament de tercers durant les emissions retribuïdes.

Quant puc guanyar?

Com més espectadors tingui la vostra emissió, més es pagarà. Atreure nous espectadors per guanyar més diners!

Es paguen les trucades privades?

Sí! A mesura que obtingueu més espectadors, rebreu més informació sobre les emissions i les trucades privades. No hi ha restriccions ni taxes ocultes.

Quines són les monedes? Què valen?

La moneda és la moneda interna del lloc web. Els usuaris els compren per pagar-te, comprar regals i donar-li els seus favorits. Les monedes tenen una tarifa fixa d’1 a 6000 dòlars. La moneda es mostra a les monedes.

On puc veure el meu saldo de monedes?

El nombre de monedes del vostre compte es mostra damunt del menú principal. Es pot trobar un historial complet d’activitat a la vostra sala de xat.

Quina és la quantitat mínima de retirada?

Actualment, $ 20 és l’import mínim per retirar-se.

Amb quina freqüència puc retirar fons?

No tenim cap restricció sobre la freqüència amb què podeu retirar diners. Podeu sol·licitar el pagament en qualsevol moment, un cop arribeu a un saldo mínim de 20 dòlars.

Quins són els mètodes de retirada?

De moment, podeu utilitzar Bitcoin Wallet o Yandex.Money.

Quant de temps triga a retirar diners?

El traspàs sol arribar en 2-3 dies.

Puc bloquejar un usuari?

Podeu fer una llista negra d’un usuari per evitar que us molestin. També podeu desbloquejar usuaris en qualsevol moment.

Puc evitar que la gent d’un determinat país vegi la meva secció?

Sí. Inhabiliteu un o diversos països de la configuració.

Es pot afegir un usuari als seus favorits?

És clar. Una vegada que un usuari us subscrigui, rebrà una notificació quan la vostra transmissió es publicarà. Tots els subscriptors veuen les seves emissions favorites en un menú especial.

És possible emetre's des d'un telèfon mòbil?

Sí, només cal que baixeu l’aplicació per Android o iOS.

Hi ha un xat gratis? Es paga?

Per defecte, totes les emissions són gratuïtes. Demanem als usuaris que paguin només una vegada que el flux tingui 100 espectadors o més.

Què he de fer si la càmera no funciona o que el xat està congelat?

Reinicieu el navegador o l’aplicació primer. Si això no ajuda, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de suport tècnic i descriviu el problema en detall. Adjunta captures de pantalla si és possible.

Contacteu amb el servei d'assistència de Flirtymania