Preguntes freqüents

Com m'inscric com a emissora?

Per guanyar diners a les nostres sales de xat, no necessiteu un compte especial. Només cal començar a emetre's, recopilar espectadors i rebre monedes.

Com puc registrar-me com a agència?

Creeu comptes per a cada emissora i permeti que es transmetin com a usuaris habituals.

Quants comptes puc tenir?

Només un. No es permeten múltiples comptes per usuari. Assegureu-vos que només feu servir un compte a tots els vostres dispositius per evitar que es marqui per a diversos comptes.

Cal ser emissora professional?

L'experiència de modelatge no és necessària per emetre i guanyar diners amb nosaltres. L’únic requisit de ser amable i confiar en si mateix.

He de treure la roba?

No, el nostre servei de xat de vídeo està dissenyat per a una audiència de més de 12 anys. Interactuar amb els espectadors i oferir-los un espectacle sense cap subtext eròtic. Per ser popular a la ruleta de xat de Flirtymania i guanyar molts diners només heu de xerrar amb els vostres espectadors i no us deixeu gaire.

Hi ha regles o restriccions als fluxos?

Els nostres espectadors prefereixen corrents bonics amb bona il·luminació. Els espectadors de Flirtymania.live poden tenir 12 anys, així que mantingueu la roba mentre esteu a la càmera.

Xategeu amb els vostres espectadors i sigueu amables.

Els fluxos eròtics estan prohibits a les sales de xat públiques. El vostre flux es pot moure a la secció d’adults o bloquejar-lo.

Queda totalment prohibit el sexe a la càmera, els actes sexuals desviats (durs BDSM, zoofília, pedofília), el suïcidi i la propagació de drogues. La violació d'aquestes normes provoca un bloqueig immediat per part de l'administració.

Les emissores han de tenir 18 o més anys. Els espectadors han de tenir com a mínim 12 anys.

Quin idioma he de parlar?

Depèn del vostre públic immediat. Comenceu amb l’anglès; és el llenguatge més comú entre els nostres usuaris. Més endavant podeu intentar ensenyar a algú una frase o dues a la vostra llengua materna si estan interessats.

Per què veig el signe "onda la mà"? Estic fent alguna cosa malament?

No estàs fent res dolent. Insistim en tenir contingut únic i aquesta senzilla onada garanteix que les nostres emissores no utilitzin bots, reemplaçaments i altres enregistraments de tercers.

I si fos prohibit?

Poseu-vos en contacte amb el nostre equip de suport tècnic. És possible que se us demani que definiu amb més claritat el propòsit de la vostra retransmissió o que proveu la vostra edat enviant un identificador.

Totes les sol·licituds de les emissores es transfereixen al servei VIP i s’adrecen el més ràpidament possible. Les sol·licituds es gestionen en l'ordre de recepció, però es poden produir retards en moments de gran volum de trucada.

Contacteu amb el servei d'assistència de Flirtymania

Puc treballar només en mode directe?

Graveu la vostra pròpia emissió per guanyar diners, fins i tot quan no esteu a la sala de xat. Canvieu la gravació al menú principal. Les emissions gravades es poden trobar a la vostra sala de xat.

Com puc atraure els espectadors al meu stream?

Proveu alguna cosa nova, mostreu els vostres talents i, el més important, xategeu amb els vostres espectadors. També podeu afegir una descripció al vostre flux i convidar els usuaris a una sala de xat pública. Tots els fluxos populars es classifiquen més alt automàticament i atrauen més espectadors.

Distribuïu l’enllaç al vostre flux mitjançant mitjans de comunicació social, llocs web, fòrums per guanyar més.

Com puc començar a guanyar diners?

Quan recopileu prou espectadors (100 o més), la funció de difusió de pagament s'activa automàticament. Al principi, totes les emissions són gratuïtes per als espectadors, però encara rebreu monedes i els espectadors us poden enviar regals addicionals.

Les emissores no poden publicitar recursos de tercers, ni convidar usuaris ni utilitzar mètodes de pagament de tercers durant les emissions de pagament.

Quant puc guanyar?

Com més espectadors tingui la vostra emissió, més es pagarà. Atreure nous espectadors per guanyar més diners!

Es paguen les trucades privades?

Sí! A mesura que obtingueu més espectadors, rebreu més informació sobre les emissions i les trucades privades. No hi ha restriccions ni taxes ocultes.

Quines són les monedes? Què valen?

La moneda és la moneda interna del lloc web. Els usuaris els compren per pagar-te, comprar regals i donar-li els seus favorits. Les monedes tenen una tarifa fixa d’1 a 6000 dòlars. La moneda es mostra a les monedes.

On puc veure el meu saldo de monedes?

El nombre de monedes del vostre compte es mostra damunt del menú principal. Es pot trobar un historial complet d’activitat a la vostra sala de xat.

Quina és la quantitat mínima de retirada?

Actualment, 30 dòlars és l’import mínim de retirada.

Amb quina freqüència puc retirar fons?

No tenim restriccions sobre la freqüència amb què es poden retirar diners. Podeu sol·licitar el pagament en qualsevol moment, un cop s’arribi al saldo mínim de 30 dòlars.

Quins són els mètodes de retirada?

De moment, podeu utilitzar Bitcoin Wallet o Yandex.Money.

Quant de temps triga a retirar diners?

El traspàs sol arribar en 2-3 dies.

Puc bloquejar un usuari?

Podeu fer una llista negra d’un usuari per evitar que us molestin. També podeu desbloquejar usuaris en qualsevol moment.

Puc evitar que la gent d’un determinat país vegi la meva secció?

Sí. Inhabiliteu un o diversos països de la configuració.

Es pot afegir un usuari als seus favorits?

És clar. Una vegada que un usuari us subscrigui, rebrà una notificació quan la vostra transmissió es publicarà. Tots els subscriptors veuen les seves emissions favorites en un menú especial.

És possible emetre's des d'un telèfon mòbil?

Sí, només cal que baixeu l’aplicació per Android o iOS.

Hi ha un xat gratis? Es paga?

De manera predeterminada, totes les emissions són gratuïtes. Demanem als usuaris que només paguin una vegada que el flux tingui 100 espectadors o més.

Què he de fer si la càmera no funciona o que el xat està congelat?

Reinicieu primer el navegador o l’aplicació. Si això no ajuda a contactar amb el nostre equip d'assistència tècnica i descriure el problema en detall. Adjunteu captures de pantalla si és possible.

Contacteu amb el servei d'assistència de Flirtymania