Платете се за разговор

Пријавете се како агенција, додајте профили на радиодифузери и следете ги нивните перформанси.

chat with a webcam broadcaster

Извлечете ја максимално платформата за пренос во живо

Добијте онолку колку што заработувате - без поврат на средства што некогаш сте го направиле.

Апликацијата Флертиманија работи на сите уреди: компјутери, таблети и паметни телефони.

250.000

Месечни активни корисници

500 долари

Просечен приход по радиодифузер, неделно.

+ 10%

Раст на публиката месечно

10 долари

Минимален износ на повлекување

earn money with online videochat flirtymania com

Пораки и приватни разговори

Корисниците плаќаат на радиодифузерите за пораки. Приватните разговори (cam2cam) носат монети на радиодифузерите секоја минута.

Плаќаат по видување

Вие сте во можност да остварите пасивен приход со содржина објавена од вашите радиодифузери. Сите клипови и фотографии ви носат пари секој пат кога ќе се гледаат.

Платени претплати

Претворете ги своите гледачи во обожаватели и добијте 100% од претплатата.

Донации и подароци

Гледачите имаат тенденција да им се заблагодарат на радиодифузерите за нивната содржина испраќајќи им парични стимулации.

install flirtymania plus on ios

Вашите податоци се безбедни

Остани анонимни

Чувајте ги вашите податоци приватни со нашите безбедносни поставки. Личните информации на радиодифузерот нема да бидат загрозени.

Земја блок

Црна листа одредени корисници или земји за да се спречи несаканото внимание.

install flirtymania plus on ios
install flirtymania plus on ios
install flirtymania plus on ios

Едноставни и практични пари

Повлечете ја вашата заработка со давање на жичен трансфер или со испраќање на вашите пари на кредитна картичка или е-паричник. Можете исто така да се плаќа во криптовалентност.

Може да креирате сметка во ePayments, да регистрирате паричник PayPal, Yandex, QIWI или да примате плаќања директно на Visa / Mastercard

Монетизирајте сообраќај од целиот свет

Флертиманија се користи во 251 земја и поддржува 12 јазици (доаѓаат повеќе јазици).

Поддржани јазици:

Англиски, германски, француски, шпански, чешки, руски, турски, јапонски, хебрејски, арапски, италијански и холандски.

Автоматски превод

Целата пишана содржина, вклучувајќи описи и пораки, автоматски се преведува на јазикот на корисникот. Радиодифузерите можат лесно да комуницираат со корисниците, без да познаваат странски јазици.

pretty girl

Направете сметка и почнете да правите пари

1.

Пријавете се како агенција - тоа е брзо и лесно

2.

Додадете радиодифузери користејќи ја вашата врска и започнете со стриминг

3.

Изградете публика за да го развивате бизнисот со веб-камери.