Bëhuni paguar për të biseduar me përdoruesit e Flirtymania

Regjistrohu si një agjenci, shtoni profile të transmetuesit dhe mbani shënimet e performancës së tyre.

Merrni më shumë nga platforma Flirtymania live streaming

Merrni sa më shumë që fitoni - asnjë kthim mbrapsht kurrë.

App Flirtymania punon në të gjitha pajisjet: PC, tableta dhe smartphones.

250,000

Përdoruesit aktivë mujorë

$ 500

Të ardhurat mesatare për transmetues, në javë

+ 10%

Rritja e audiencës në muaj

$ 10

Shuma minimale e tërheqjes

Gëzoni platformën e ndërtuar për të gjeneruar të ardhura

Flirtymania është një chat cam legjitime. Ne kemi rishqyrtuar kamera në internet dhe kemi shtuar teknika të reja të fitimit të kapelave të bardha. Transmetuesit shkojnë drejtpërdrejt, bashkëveprojnë me përdoruesit dhe kryejnë veprime jo të rritur në kamera. Të gjitha veprimet paguhen nga shikuesit.

Mesazhe dhe biseda private

Përdoruesit u paguajnë transmetuesve të mesazheve. Bisedat private (cam2cam) sjellin monedha të transmetuesve çdo minutë.

Paguaj per pamjen

Ju jeni në gjendje të fitoni një të ardhur pasive me një përmbajtje të publikuar nga transmetuesit tuaj. Të gjitha klipet dhe fotot ju sjell para, sa herë që shikohen.

Shfaqje live interaktive

Streamdo transmetim i drejtpërdrejtë ka një skenar dhe një numër aktivitetesh të lidhura për t'u realizuar nga një transmetues.

Donacionet dhe dhuratat

Shikuesit priren të falënderojnë transmetuesit për përmbajtjen e tyre duke u dërguar atyre stimuj monetarë.

Të dhënat e tua janë të sigurta

Qëndro anonim

Mbajini të dhënat tuaja private me cilësimet tona të sigurisë. Informacioni personal i transmetuesit nuk do të rrezikohet.

Bllok vendi

Përdoruesit ose vendet e veçanta të listës së zezë për të parandaluar vëmendjen e padëshiruar.

Lëshime të thjeshta dhe të leverdishme për para

Tërhiqni të ardhurat tuaja duke bërë një transferim bankar ose duke dërguar paratë tuaja në një kartë krediti ose e-portofol. Ju gjithashtu mund të paguhen në cryptocurrency.

Ju mund të krijoni një llogari në ePayments, të regjistroni një portofol Bitcoin ose të merrni pagesa direkt në Visa / Mastercard

Trajto monetizimi nga e gjithë bota

Flirtymania përdoret në 251 vende dhe mbështet 12 gjuhë (më shumë gjuhë po vijnë).

Gjuhët e mbështetura:

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, çekisht, rusisht, turqisht, japonisht, hebraisht, arabisht, italisht dhe holandisht.

Përkthimi automatik

E gjithë përmbajtja e shkruar, përfshirë përshkrimet dhe mesazhet, përkthehet automatikisht në gjuhën e përdoruesit. Transmetuesit mund të komunikojnë lehtësisht me përdoruesit pa ditur ndonjë gjuhë të huaj.

Krijo një llogari dhe filloni të bëni para

1.

Regjistrohu si agjenci - është e shpejtë dhe e lehtë

2.

Shtoni transmetuesit duke përdorur lidhjen tuaj dhe filloni transmetimin

3.

Ndërtoni një audiencë për të rritur biznesin tuaj të kamerave

Regjistro tani