Bëhuni një transmetues i kamerave të Flirtymania

Fito nga 500 dollarë në javë. Në çdo kohë, kudo.

Flirtymania është një projekt i pavarur me kamera. Transmetuesit marrin të gjitha pagesa, nuk kanë nevojë për agjenci apo ndërmjetës.

Pa CV ose intervista - ju kontrolloni të ardhurat tuaja vetë. Aplikacioni është në dispozicion në 17 gjuhë në të gjitha platformat e njohura, përfshirë ato mobile. Transmetoni me iOS, Android ose laptopin tuaj. Të zhvishesh për shikuesit nuk është aspak e nevojshme.

$500–$5000

Të ardhurat e një transmetuesi të suksesshëm në javë

Fito para online

Ju fitoni para sekondën e parë që filloni transmetimin. Sa më aktiv të jetë audienca juaj, aq më të larta janë të ardhurat tuaja përfundimtare.

chat with a webcam broadcaster

Abonimet e paguara

Shndërroni shikuesit tuaj në adhurues dhe merrni 100% të tarifës së pajtimit.

Thirrjet video

Thirrja private është më shumë para çdo minutë.

Dhurata nga shikuesit

Për t'ju falënderuar, shikuesit mund t'ju dërgojnë monedha me 1 klik.

Detyrat nga shikuesit

Zgjidhni detyrat që ju jeni gati për të kryer dhe shikuesit do t'ju dërgojnë monedha për të parë shfaqjen.

Kushtet ekskluzive për krijuesit e talentuar

Ne do të dyfishojmë gjithçka që fitoni në Flirtymania dhe do t'ju ofrojmë mbështetje nga zhvilluesit tanë - në rast se keni më shumë se 5000 abonentë në Twitch, YouTube, Facebook ose shërbim tjetër.

Thjesht na dërgoni lidhjen në faqen tuaj dhe Flirtymania ID: hello@flirtymania.com

online chat room

Të ardhura për minutë

Do të paguheni për çdo vizitor, edhe në një rrjedhë falas.

Rrjedha e shumëfishtë

Kombinoni streaming Flirtymania me shërbime të tjera.

Mblidhni donacione pa ndërmjetës

Ne lejojmë postimin e lidhjeve për shërbimet e dhurimit dhe kuletat elektronike për të marrë dhurime drejt nga përdoruesit.

Asnjë ndalim i përmbajtjes

Ne nuk ndalojmë lojëra dhe përmbajtje të nxehtë në transmetime. Ne thjesht krijojmë kufirin e vendit dhe moshës për poste të veçanta.

Edhe offline

Profili juaj është një burim i të ardhurave pasive. Postoni foto dhe video, shtoni përshkrime me lëng dhe mblidhni pamje.

Fotografitë dhe videot

Përdoruesi paguan për secilën pamje të fotografisë ose videos suaj; secila 50 shikime paguhet nga shërbimi Flirtymania.

Angazhimi i përdoruesve

Ndani lidhjen e Flirtymania në rrjetat sociale, postojeni atë në faqen tuaj të internetit ose dërgojuni miqve tuaj individualisht. Në këtë mënyrë do të merrni interes nga blerjet e shikuesve të angazhuar.

install flirtymania plus on ios

Zgjidhni një temë për rrjedhën tuaj

Flirtymania lejon rryma tematike falë funksionit të saj të integruar. Jo më shqetësuese se çfarë të bësh para kamerës! Zgjidhni një temë dhe aktivitete që jeni gati për të kryer për monedha. Krijoni një veshje sipas kodit të veshjes dhe fitoni para duke biseduar me fansat tuaj. Lini shikuesit të drejtojnë shfaqjen tuaj.

онлайн видеочат flirtymania com

stërvitje

Nuk ka kohë për stërvitje rregullisht? Provoni të fitoni monedha ndërsa bëni joga ose pilates!

Shfaqja e realitetit

Zbuloni jetën tuaj të përditshme, por bëjeni më të lumtur të argëtoni fansat tuaj - kryeni detyra që kërkojnë shikuesit tuaj!

snack

Mori një dhëmb të ëmbël? Fitoni monedha duke e trajtuar veten me ëmbëlsira dhe biskota! Shfaqni shikuesit se sa shumë i doni carbs!

Bisedoni të qetë

Në Flirtymania një rrymë mund të fillohet në dy klikime. Provoni dhe shihni se sa e lehtë është!

Përkthyes automatik i integruar

Shkruajuni të huajve në gjuhën tuaj amtare dhe përkthyesi i integruar i automjetit do të bëjë pjesën tjetër.

Kombinimi i shërbimeve të kamerave në internet

Punoni dhe fitoni në disa site dhe pajisje në të njëjtën kohë. Completelyshtë plotësisht e sigurt.

Tërheqje e lehtë

Shuma minimale e tërheqjes është 30 dollarë. Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Pagesa pa kthim prapa. Merrni 100% të të ardhurave, Flirtymania merr përsipër rimbursimet.

I sigurt dhe anonim

Qëndrimi anonim është jashtëzakonisht i rëndësishëm për shumë vajza. Me Flirtymania ju mund të zgjidhni nivelin e anonimitetit me të cilin jeni më të kënaqur. Thjesht përdorni cilësimet e intimitetit për të bllokuar përdorues të caktuar dhe lista të zeza të vendeve të veçanta.

Shtoni prekjet e mbarimit në maskimin tuaj - zgjidhni një pseudonim të pazakontë (që do të fshehë identitetin tuaj) dhe një maskë të përsosur elegant.

Nuk mund të besosh se është kaq e lehtë?
Kontrolloni atë dhe filloni të fitoni sot!

Si të fitosh para?

Këshilla për modelet e kamerave në internet

Video Chat Rooms — Flirtymania iOS Social Networking
4.3 ( 9468 ratings )
Free 0