Dapatkan dengan membawa pengguna ke chatroulette atau tambahnya di laman web anda!

{{alt_image-gallery}}

Program afiliasi sembang video

Jemput penonton dan anak perempuan yang ingin mendapatkan melalui streaming. Kami akan membantu anda untuk mendapat manfaat maksimum dari setiap lead - motivating oleh kandungan, lelongan dan mel.

Flirtymania berfungsi dalam penyemak imbas pada kedua-dua PC dan peranti mudah alih. Gunakan jenis trafik yang anda mahukan untuk promosi

7 tahun

kerja di pasaran

3000

pengguna setiap hari

$ 10

pendapatan purata dari 1 pendahuluan

dari $ 200

sebulan dari webmaster atau penyiar yang terlibat

Bayar berfungsi

Terdapat banyak aliran percuma dalam sembang video kami. Walau bagaimanapun, kandungan paling hangat hanya tersedia selepas pembayaran.

{{alt_image-paid-actions-grey}}

Panggilan peribadi dan biasa

Panggilan peribadi dan sembang video dibayar setiap minit.

Interaktif

Pengguna membayar untuk aktiviti supaya mereka dapat meminta gadis itu untuk menuangkan dirinya dengan air atau melompat.

Aliran dan kandungan

Anda membayar untuk menonton aliran, foto dan video yang popular.

Langganan berbayar

Ubah penonton anda menjadi peminat dan terima 100% daripada yuran langganan.

{{alt_affiliate-mobile}}

Bagaimana untuk mendapatkan wang di sini

Rakan kongsi kami mendapat dari setiap pembelian yang dibuat oleh pengguna gabungan mereka. Anda juga akan dibayar untuk penyewa dan penyiar.

Mudah dimulakan

Mengedarkan pautan afiliasi peribadi anda atau membenamkan sembang video kami ke laman web anda untuk mula memperoleh pendapatan.

30%

daripada bayaran pengguna sekutu, tiada had masa

10%

dari penyiaran penyiaran dan pembayaran webmaster

{{alt_affiliate}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Mudah untuk menarik balik

Gunakan perkhidmatan VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe atau dapatkan invois untuk mengeluarkan wang.

Anda boleh menghabiskan wang yang diperoleh dalam sembang video.

Menggalakkan sembang video anda di pasaran yang biasa

12 bahasa

Rakan kongsi kami mempunyai pelbagai pilihan negara untuk promosi. Aplikasi ini diterjemahkan ke dalam semua bahasa yang popular, termasuk orang Timur Tengah.

{{c4f2_headline}}

Autotranslating mesej ke dalam bahasa penerima membolehkan untuk menggabungkan trafik dari negara-negara yang berbeza tanpa masalah dalam memahami.

Penterjemah terbina dalam

Autotranslating mesej ke dalam bahasa penerima membolehkan untuk menggabungkan trafik dari negara-negara yang berbeza tanpa masalah dalam memahami.

pretty girl

Lancarkan tapak webcam anda sendiri

Anda boleh membina sembang video kami ke dalam laman web anda atau membuatnya dari awal; tiada penjenamaan yang diperlukan, hanya pilih rating umur untuk kandungan anda: 12+, 14+, 16+ atau 18+.

{{alt_image-private-call}}

Tersedia untuk semua platform

Flirtymania adalah sembang video adaptif yang berfungsi di mana-mana penyemak imbas pada semua peranti. Campurkan lalu lintas dari beberapa komputer, telefon pintar atau tablet untuk mencuba pelbagai tawaran.

Sambungan Google Analytics

Tambah kaunter Google Analitis ke halaman yang dilawati oleh rujukan untuk mendapatkan info mengenai penukaran dan pembelian.

Dapatkan dengan mengkaji semula

Kami bekerjasama dengan pemilik tapak yang menyiarkan iklan dan pautan ke aplikasi kami. Kami boleh menawarkan istilah yang menguntungkan walaupun untuk sumber kecil dengan penonton yang aktif dan aktif.

Tulis kami di: support@flirtymania.com

Kami telah menyediakan semua bahan promosi untuk anda bermula dengan mudah. Sekarang anda tidak perlu membuang masa untuk membuatnya sendiri. Muat turun pakej yang anda perlukan dan mula mempromosikan!