Câștigă prin aducerea utilizatorilor la chatroulette sau pur și simplu adăugându-l pe site-ul tău!

{{alt_image-gallery}}

Program afiliat de chat video

Invitați spectatorii și fetele care doresc să câștige prin streaming. Vă vom ajuta să obțineți beneficii maxime de fiecare plumb - motivând conținutul, licitațiile și trimiterea prin poștă.

Flirtymania funcționează în browsere atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile. Folosiți orice tip de trafic doriți pentru promovare

7 ani

de muncă la piață

3000

utilizatorii zilnic

$ de 10

venitul mediu din 1 plumb

de la 200 $

pe lună de la un webmaster angajat sau un radiodifuzor angajat

Plata funcțională

Există o mulțime de fluxuri gratuite în videochatul nostru. Cu toate acestea, cel mai tare conținut este disponibil numai după plată.

{{alt_image-paid-actions-grey}}

Apeluri private și obișnuite

Apelurile private și chaturile video sunt plătite pe minut.

Interactiv

Utilizatorii plătesc pentru activități, astfel încât să le poată cere fetei să se toarne cu apă sau să sară.

Fluxuri și conținut

Veți plăti pentru vizionarea fluxurilor, fotografiilor și videoclipurilor populare.

Abonamente plătite

Transformați-vă spectatorii în fani și primiți 100% din taxa de abonament.

{{alt_affiliate-mobile}}

Cum să câștigi bani aici

Partenerii noștri câștigă din fiecare achiziție făcută de utilizatorii afiliați. De asemenea, veți fi plătit pentru wembasters și difuzori afiliați.

Ușor de pornit

Distribuie link-ul dvs. personal de afiliere sau încorporează videochatul nostru pe site-ul dvs. pentru a începe să câștigați.

30%

din plățile utilizatorilor afiliați, fără limite de timp

10%

de la plățile afiliaților și ale webmasterilor afiliați

{{alt_affiliate}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Ușor de retras

Utilizați serviciile VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, serviciile Bitsafe sau obțineți o factură pentru a retrage bani.

Puteți cheltui banii câștigați într-un chat video.

Promovați-vă videochatul pe o piață familiară

12 limbi

Partenerii noștri au o gamă largă de țări pentru promovare. Aplicația este tradusă în toate limbile populare, inclusiv în cele din Orientul Mijlociu.

{{c4f2_headline}}

Autotranspunerea mesajelor în limba receptorului permite combinarea traficului din diferite țări, fără probleme de înțelegere.

Traducător încorporat

Autotranspunerea mesajelor în limba receptorului permite combinarea traficului din diferite țări, fără probleme de înțelegere.

pretty girl

Lansați propriul site web

Puteți construi videochatul nostru pe site-ul dvs. sau îl puteți crea de la zero; nu este necesară o marcă, alegeți doar un nivel de vârstă pentru conținutul dvs.: 12+, 14+, 16+ sau 18+.

{{alt_image-private-call}}

Disponibil pentru toate platformele

Flirtymania este un chat video adaptiv care funcționează în orice browser de pe toate dispozitivele. Amestecați traficul de pe mai multe computere, smartphone-uri sau tablete pentru a încerca diverse oferte.

Conexiune Google Analytics

Adăugați contor Google Analytics la paginile vizitate de recomandare pentru a obține informații despre conversii și cumpărături.

Câștigă prin revizuire

Colaborăm cu proprietarii de site-uri care postează reclame și link-uri către aplicația noastră. Putem oferi termeni profitabili chiar și pentru o sursă mică, cu un public activ și activ.

Scrie-ne la: support@flirtymania.com

Am pregătit toate materialele promoționale pentru ca dvs. să începeți cu ușurință. Acum nu trebuie să pierzi timpul pentru a le crea singur. Descărcați pachetul de care aveți nevoie și începeți promovarea!