Site-uri de chat gratuite 2022

Site-uri de chat

Nu pierdeți timpul căutând site-uri de chat gratuite. Am comparat și am făcut lista celor mai bune site-uri gratuite de chat.

#1
Flirtymania

Flirty mania este acum unul dintre chat-urile cu cea mai rapidă creștere a webcam-ului cu mii de oameni online de fiecare dată în zi. Fie că doriți să cunoașteți noi prieteni, să găsiți o întâlnire, să cunoașteți dragostea vieții voastre sau doar să vorbiți cu străini, Flirt mania vă permite să o faceți cu ușurință.

Mai multe detalii
#2
Periscop

Periscope este o aplicație americană de streaming video live pentru Android și iOS dezvoltată de Kayvon Beykpour și Joe Bernstein și achiziționată de Twitter înainte de lansare în 2015. Beykpour și Bernstein au venit cu ideea pentru Periscope în timp ce călătoreau în străinătate în 2013.

Mai multe detalii
#3
Nirvam

Nirvam este o comunitate cu peste 3 milioane de membri în Italia, activă din 2005, un site de întâlniri online între oameni din toate colțurile, uniți de dorința comună de a căuta prietenie, dragoste, întâlniri, spații și moduri de distracție comună. Este, așadar, un loc virtual în care utilizatorii se pot întâlni, face prieteni, pot face schimb de opinii, pot vorbi despre interesele lor și, de ce nu, pot găsi un suflet pereche.

Mai multe detalii
{{alt_hispano}}
#4
Chat Hispano

Chat Hispano o rețea deschisă Chat Hispano este cea mai mare rețea de chat în spaniolă și obiectivul său este de a pune în contact cât mai mulți oameni posibil. Vrem ca toată lumea să poată împărtăși experiențe, idei și proiecte. Și ceea ce consideră necesar.

Mai multe detalii
#5
Discutați peste 40

Chat Peste 40 de ani pentru Gentildonne e Gentiluomini este un chat italian gratuit, fără înregistrare, anonim, gratuit, ușor de utilizat, acces rapid, cu chat web online.

Mai multe detalii
#6
Czateria

Chatul gratuit în INTERIA.PL (CZATeria) funcționează în fiecare browser. Faceți-vă prieteni noi, purtați conversații anonime, trimiteți fotografii interlocutorilor dvs.

Mai multe detalii

Site-uri de chat gratuite

Comparați site-urile de chat video și alăturați-vă oricăreia dintre mii de camere de chat video pentru a vorbi cu oameni din întreaga lume.

Site-uri de chat precum omegle

Toate cele mai bune alternative omegle într-un singur site ușor. Explorați toate alternativele omegle disponibile și vedeți avantajele sale.