Често Задавани Въпроси

Как да се регистрирате като модел?

За да се печелят пари в нашите чат-стаи, не се нуждае от специален профил. Просто започнете излъчване, събиране на зрителите и получаване на монети.

Как да се регистрирате като агенция?

Създаване на акаунти за всеки модел и позволете да се излъчва както за обикновените потребители.

Колко сметки мога да имам?

Само един. Няколко акаунта на потребителя не се допускат. Моля, уверете се, че използвате само един акаунт на всички устройства, за да се избегне поставяне на етикети за множество акаунти.

Трябва ли да бъде професионален модел?

Опит за симулация не е необходимо за излъчване и печелене на пари с нас. Да се държа приятелски и по-уверени в себе си, единствените изисквания.

За мен е задължително да съблече?

Не, нашите услуги за видео чат е оценен на публиката 12+. Взаимодействие със своите зрители и дай им шоу и без никакво еротична конотация. За да бъде популярна на Flirtymania чат рулетка и да печелят много пари, просто общувайте със своите зрители и не оставяйте изстрел от дълго време.

Има ли някакви правила или ограничения за теми?

Нашите зрители предпочитат красиви потоци с добро осветление. Назад.живи зрителите могат да бъдат на 12 години, така че, моля, дръжте дрехите на камерата.

Общувайте със своите зрители и бъдете приятелски настроени.

Еротично излъчване са забранени в публични чатове. Вашият поток може да бъде преместен в зряла секция или блокирани.

Секс на камерата, девиантные сексуални действия (трудно бдсм, зоофилия, педофилия), самоубийството и пропаганда на употребата на наркотици, е строго забранено. Неспазването на тези правила води незабавно блокиране от страна на администрацията.

Модел трябва да бъде над 18 години. Зрителите трябва да бъде не по-малко от 12 години.

На какъв език ми говори?

Това зависи от вашия директно на зрителя. Започнете с английски език; това е най-разпространеният език сред нашите потребители. Да можете по-късно се опита да научи някой дума или две в родния си език, ако те интересува.

Защо аз виждам знак "помаши ръка"? Аз правя нещо, което не е така?

Вие още & rsquo;T правя нищо лошо. Ние настояваме за уникално съдържание и тази проста вълна гарантира, че нашите модели не използват ботове, уволнения и други трети страни записи.

Че, ако ми забрани?

Свържете се с нашия отдел за техническа поддръжка. Може да бъдете помолени да определят по-ясно, за да ви излъчване, или да докаже възрастта си, чрез изпращане на ID.

Всички запитвания от модели, се предават на VIP услугата и се считат за възможно най-бързо. Заявки се обработват в същия ред, в който те са получени, но закъснението могат да възникнат по време на голям обем повиквания.

Свържете Се С Подкрепата На Видеобеседа

Мога ли да работи само в режим на живо?

Напишете своя собствена излъчване, за да печелят пари, дори и ако вие не сте в чата. Включване на запис в менюто. Записани излъчване може да намерите във вашия чата.

Как да се привлекат зрители към моя поток?

Опитайте нещо ново, покажете своите таланти и най-важното, пообщайтесь със своите зрители. Можете също така да добавите описание в своя поток и поканете потребители в общия чат. Все по-популярни потоци автоматично се класират по-горе и да се привличат повече зрители.

Распространяйте линк към вашия поток чрез социалните мрежи, уеб-сайтове, форуми, за да печелят повече.

Как да започнете да печелите пари?

При събиране на достатъчно количество зрители (100 и повече) функция платено излъчване се включва автоматично. Първо всички предавания са безплатни за зрителите, но вие все още ще получите монети, а зрителите могат да ви изпратим допълнителни подаръци.

Модел не може да се рекламира трети страни ресурси, покани потребителите или използват трети начини на плащане по време на платени предавания.

Колко мога да спечеля?

Колкото повече зрители на предаването, толкова повече ви плащат. Привличане на нови зрители, за да печелят повече пари!

Частни разговори се заплащат?

Да! С нарастването на броя на зрителите ще получават повече за предавания и частни разговори. Няма никакви ограничения или скрити такси.

Какво е това монети? Колко струват те?

Монети-това е вътрешна валута на сайта. Потребителите да ги купуват, за да ви плащат, купуват подаръци и да се даде платени лайки. Монетите са с фиксиран залог от $1 до 7000 монети. Валута в монети.

Къде мога да видя своя баланс монети?

Брой монети в профила ви се показва над основното меню. Пълна история на активност може да се намери в чата.

Каква е минималната сума за теглене на средства?

В момента минималната сума за теглене е $ 20.

Колко често мога да теглите средства?

Нямаме никакви ограничения за това колко често можете да теглите пари. Можете да поискате плащане по всяко време, след като се достигне минимално салдо от $20.

Какви са методите за оттегляне?

В този момент, Можете да използвате биткоин в чантата си или Yandex.На пари.

Колко време е необходимо, за да изтегли пари?

Превод обикновено идва в рамките на 2-3 дни.

Възможно ли е блокиране на потребител?

Можете да направите потребител в черния списък, за да те не смущават ви. Можете също така да отключите потребителите по всяко време.

Мога ли да се забрани на хората от дадена страна да разглеждате моят поток?

Отговорът е Да. Изключете една или няколко страни в настройките.

Може ли потребителят да ме добавите в любими?

Да, разбира се. След като потребителят се присъединява към вас, те ще получат известие, когато си излъчване е на живо. Всички абонати да виждат любимите си предавания в специално меню.

Възможно ли е излъчване от мобилен телефон?

Да, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението за Android или iOS.

Има безплатен чат? Това е платено?

По подразбиране всички излъчват безплатно. Ние изискваме от потребителите да плащат само след като поток е 100 зрители или повече.

Какво да правя, ако камерата не работи, или чат замразен?

Първо рестартирайте браузъра или приложението. Ако това не помогне, обърнете се към нашия отдел за техническа поддръжка и подробно описание на проблема. Прикачване на снимки на екрани, ако е възможно.

Свържете Се С Подкрепата На Видеобеседа