често задавани въпроси

Как да се регистрирам като модел?

За да печелите пари в нашите чат стаи, не се нуждаете от специална сметка. Просто започнете да излъчвате, да събирате зрители и да получавате монети.

Как да се регистрирам като агенция?

Създавайте профили за всеки модел и им позволявайте да се излъчват като обикновени потребители.

Колко сметки мога да имам?

Само един. Не са разрешени няколко профила на потребител. Моля, уверете се, че използвате само един профил на всичките си устройства, за да избегнете маркирането за няколко профила.

Необходимо ли е да бъде професионален модел?

Опитът за моделиране не е необходимо да се излъчва и да печелите пари с нас. Да бъдеш приятелски настроен и самоуверен, са единствените изисквания.

Трябва ли да сваля дрехите си?

Не, нашата услуга за видео чат е предназначена за аудитория от 12+. Взаимодействайте със зрителите си и им дайте шоу без еротичен подтекст. За да бъдете популярни на рулетката за чат Flirtymania и да направите много пари, просто говорете с вашите зрители и не оставяйте изстрела за дълго.

Има ли някакви правила или ограничения за потоците?

Нашите зрители предпочитат хубави потоци с добро осветление. Зрителите на Flirtymania.live могат да са на 12 години, така че, моля, дръжте дрехите си, докато сте на камера.

Говорете с вашите зрители и бъдете приятелски настроени.

Еротичните потоци са забранени в обществените чат стаи. Потокът ви може да бъде преместен в секцията за възрастни или блокиран.

Сексът на камерата, девиантните сексуални действия (сурови БДСМ, зоофилия, педофилия), самоубийствата и пропагандата за употреба на наркотици са строго забранени. Нарушаването на тези правила води до незабавно блокиране от администрацията.

Моделите трябва да са на 18 или повече години. Зрителите трябва да са на 12 или повече години.

На какъв език да говоря?

Зависи от незабавното ви зрителско присъствие. Започнете с английски; той е най-разпространения език сред нашите потребители. По-късно можете да се опитате да научите някой фраза или две на родния си език, ако те се интересуват.

Защо виждам знака на „вълната с ръка“? Правя ли нещо нередно?

Вие не правите нищо лошо. Ние настояваме да имаме уникално съдържание и тази проста вълна гарантира, че нашите модели не използват ботове, повторения и други записи на трети лица.

Ами ако бях забранен?

Свържете се с нашия екип за техническа поддръжка. Може да бъдете помолени да дефинирате по-ясно какво е предаването ви или да докажете възрастта си, като изпратите ID.

Всички заявки от модели се прехвърлят във VIP услугата и се адресират възможно най-бързо. Заявките се обработват в реда, в който са получени, но могат да възникнат закъснения по време на висок обем на обажданията.

Свържете се с Flirtymania Support

Мога ли да работя само в режим на живо?

Запишете собственото си излъчване, за да печелите пари, дори когато не сте в чата. Включете записа в главното меню. Записаните предавания могат да бъдат намерени в чат стаята.

Как да привличам зрителите в потока си?

Опитайте нещо съвсем ново, покажете талантите си и, най-важното, говорете с вашите зрители. Можете също да добавите описание към потока си и да поканите потребители в обществена стая за чат. Всички популярни потоци се класират по-високо автоматично и привличат повече зрители.

Разпространете връзката към потока си чрез социални медии, уебсайтове, форуми, за да печелите повече.

Как да започна да печеля пари?

Когато съберете достатъчно зрители (100 или повече), платената функция на излъчване се включва автоматично. Първо, всички предавания са безплатни за зрителите, но вие все още ще получавате монети и зрителите могат да ви изпращат допълнителни подаръци.

Моделите не могат да рекламират ресурси на трети страни, да канят потребители или да използват начини на плащане от трети страни по време на платени излъчвания.

Колко мога да спечеля?

Колкото повече зрители излъчват, толкова повече се плаща. Привлечете нови зрители, за да спечелите повече пари!

Платени ли са частни разговори?

Да! Докато получавате повече зрители, ще получавате повече за предавания и частни обаждания. Няма ограничения или скрити такси.

Какви са монетите? Какво струват те?

Coin е вътрешната валута на уебсайта. Потребителите ги купуват, за да ви плащат, купуват подаръци и плащат харесвания. Монетите имат фиксиран курс от 1 до 6000 монети. Валутата се показва в монети.

Къде мога да видя баланса на монетата?

Броят на монетите в профила ви се показва над главното меню. Пълна история на дейността може да бъде намерена в чат стаята ви.

Каква е минималната сума за теглене?

В момента $ 20 е минималната сума за теглене.

Колко често мога да тегля средства?

Ние нямаме никакви ограничения за това колко често можете да теглите пари. Можете да поискате плащане по всяко време, след като достигнете минимален баланс от $ 20.

Какви са методите за оттегляне?

В момента можете да използвате Bitcoin Wallet или Yandex.Money.

Колко време отнема изтеглянето на пари?

Прехвърлянето обикновено пристига в рамките на 2-3 дни.

Мога ли да блокирам потребител?

Можете да включите в черния списък потребител, за да им попречите да ви притеснява. Можете също да деблокирате потребители по всяко време.

Мога ли да попреча на хората от дадена страна да гледат моя поток?

Да. Деактивирайте една или няколко държави в настройките.

Може ли потребител да ме добави в своите любими?

Разбира се. След като потребителят се абонира за вас, те ще получат известие, когато излъчвате предаването ви. Всички абонати виждат любимите си предавания в специално меню.

Възможно ли е да се излъчва от мобилен телефон?

Да, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението за Android или iOS.

Има ли безплатен чат? Заплаща ли се?

По подразбиране всички предавания са безплатни. Молим потребителите да плащат само след като потокът има 100 зрители или повече.

Какво да правя, ако камерата не работи или чатът е замразен?

Първо рестартирайте браузъра или приложението. Ако това не помогне да се свържете с нашия екип за техническа поддръжка и да опишете проблема подробно. Прикачете скрийншота, ако е възможно.

Свържете се с Flirtymania Support