Станете телевизионен оператор на Flirtymania

Печелете от $ 500 на седмица. По всяко време и навсякъде

Flirtymania е независим проект за уеб камера. Предавателите получават всички плащания, не са необходими агенции или посредници.

Без автобиографии или интервюта - вие сами контролирате доходите си. Приложението е достъпно на 17 езика на всички популярни платформи, включително мобилни. Поток чрез iOS, Android или вашия лаптоп. Събличането на зрителите изобщо не е необходимо.

$500–$5000

Успешен доход на телевизионен оператор седмично

Печелете пари онлайн

Печелите пари първата секунда, когато започнете да стриймвате. Колкото по-активна е вашата аудитория, толкова по-висок е вашият краен доход.

Чат разговор

Зрителите плащат за всяко съобщение, така че получавате монети за всеки коментар.

Видео разговори

Частното обаждане е повече пари всяка минута.

Подаръци от зрителите

За да ви благодарят, зрителите могат да ви изпратят монети в 1 клик.

Задачи от зрителите

Изберете задачите, които сте готови за изпълнение и зрителите ще ви изпратят монети, за да видят шоуто.

Дори офлайн

Вашият профил е източник на пасивен доход. Публикувайте снимки и видеоклипове, добавете сочни описания и събирайте изгледи.

Снимки и видеоклипове

Потребителят плаща за всеки преглед на вашата снимка или видеоклип; на всеки 50 гледания се плаща от услугата Flirtymania.

Ангажиране на потребители

Споделете връзката Flirtymania в социалните мрежи, публикувайте я на уебсайта си или изпратете поотделно на приятелите си. По този начин ще получите интерес от покупките на ангажирани зрители.

Изберете тема за вашия поток

Flirtymania позволява тематични потоци благодарение на вградения си функционал. Повече не се притеснявайте какво да правите пред камерата! Изберете тема и дейности, които сте готови да изпълнявате за монети. Създайте тоалет според дрес-кода и спечелете пари в чат с феновете си. Нека зрителите да ръководят вашето шоу.

тренировка

Нямате време да тренирате редовно? Опитайте да печелите монети, докато правите йога или пилатес!

Риалити шоу

Разкрийте ежедневието си, но го направете по-смешно да забавлявате феновете си - изпълнявайте задачи, които вашите зрители искат!

Лека закуска

Имаш ли сладък зъб? Печелете монети, като се почерпите с торти и бисквитки! Покажете на зрителите колко обичате въглехидратите!

Чатете удобно

Във Flirtymania поток може да се стартира с два клика. Опитайте и вижте колко е лесно!

Вграден автоматичен преводач

Пишете на чужденците на родния си език и вграденият автоматичен преводач ще свърши останалото.

Комбиниране на услуги за уеб камера

Работете и печелете на няколко сайта и устройства едновременно. Напълно безопасно е.

Лесно изтегляне

Можете да обменяте всеки 6000 монети за 1 долар. Минималната сума за теглене е 10 долара.

Просто се регистрирайте в ePayments, създайте свой собствен биткойн или Yandex.Wallet и заявете плащания по всяко време, когато пожелаете. Можете дори да изтеглите всеки ден.

Плащане без възстановяване на суми. Вземете 100% от доходите, Flirtymania поема възстановяванията.

Сигурен и анонимен

Да останеш анонимен е изключително важно за много момичета. С Flirtymania можете да изберете нивото на анонимност, което ви е най-удобно. Просто използвайте настройките за поверителност, за да блокирате определени потребители и да включите в черен списък определени страни.

Добавете завършващите щрихи към маскировката си - изберете необичаен прякор (който ще скрие вашата идентичност) и перфектна стилна маска.

Не мога да повярвам, че е толкова лесно?
Вижте го и започнете да печелите още днес!

Чести въпроси

Как да се регистрирам като разпространител на уеб камера?

За да започнете работа нямате нужда от специален акаунт. Просто отворете приложението и започнете излъчване. Само жени на 18 и повече години могат да работят във видео чатове. Моля, бъдете готови да докажете възрастта си с правилна идентификация.

Трябва ли да бъда професионален телевизионен оператор?

Нашите зрители са щастливи да срещнат всички лесни и хубави момичета. Не ви трябват професионални инструменти за работа във видео чат.

Необходимо ли е да си гола?

Абсолютно не! Нашият сайт позволява на зрителите на възраст 12 и повече години, така че еротичните излъчвания не са позволени.