Безплатни сайтове за чат 2022

Сайтове за чат

Не губете време в търсене на безплатни сайтове за чат. Сравнихме и направихме списък с най-добрите безплатни сайтове за чат.

#1
Флиртимания

Flirty mania сега е един от най-бързо развиващите се уеб чатове с хиляди хора онлайн по всяко време на деня. Независимо дали искате да срещнете нови приятели, да намерите среща, да срещнете любовта на живота си или просто да говорите с непознати, Flirt mania ви позволява лесно да се справите.

Повече информация
#2
Перископ

Periscope е американско приложение за видео стрийминг на живо за Android и iOS, разработено от Kayvon Beykpour и Joe Bernstein и придобито от Twitter преди старта през 2015 г. Beykpour и Bernstein излязоха с идеята за Periscope, докато пътуваха в чужбина през 2013 г.

Повече информация
#3
Нирвам

Nirvam е общност с над 3 милиона членове в Италия, действаща от 2005 г., онлайн сайт за запознанства между хора от всички краища, обединен от общото желание да търси приятелство, любов, срещи, пространства и начини за общо забавление. Следователно това е виртуално място, където потребителите могат да се срещат, да се сприятеляват, да обменят мнения, да говорят за своите интереси и, защо не, да намерят сродна душа.

Повече информация
{{alt_hispano}}
#4
Чат Испано

Chat Hispano отворена мрежа Chat Hispano е най-голямата мрежа за чат на испански език и нейната цел е да свърже колкото се може повече хора. Искаме всички да могат да споделят опит, идеи и проекти. И това, което счита за необходимо.

Повече информация
#5
Чат над 40

Чат над 40 за Gentildonne e Gentiluomini е безплатен италиански чат без регистрация, анонимен, безплатен, лесен за използване, бърз за достъп, с онлайн уеб чат.

Повече информация
#6
Казатерия

Безплатният чат в INTERIA.PL (CZATeria) работи във всеки браузър. Направете нови приятели, провеждайте анонимни разговори, изпращайте снимки на събеседниците си.

Повече информация

Безплатни сайтове за чат

Сравнете сайтовете за видео чат и се присъединете към някоя от хилядите ни стаи за видео чат, за да говорите с хора от цял свят.

Сайтове за чат като omegle

Всички най-добри алтернативи на omegle в един лесен сайт. Разгледайте всички налични алтернативи на omegle и вижте предимствата му.