Патреон

Кога станува збор за да бидете свој шеф, која страница е подобра? Флертиманија или Патреон?

{{alt_image-private-call}}

Алтернатива на патреон

Не ви е потребна биографија за диплома од Харвард или милја долга за да бидете успешни. Вашиот талент и креативност ќе се исплатат на Флертиманија . Без оглед на вашиот јазик, возраст или талент, Флертиманија е таму за да ве поддржи.

$500–$5000

Не држете се до еден извор на плаќање како што е Patreon.

Секоја секунда се брои

Заработете ја секоја секунда кога пренесувате преку Интернет. Ако имате возбудена и интерактивна публика, тогаш платете се уште повеќе!

Платени претплати

Со секој прегледувач и претплатник, добивате 100% од претплатата!

Приватноста се исплаќа

Посетувајте приватни повици и убивајте со секоја минута!

Добијте благодарност во форма на подароци

Гледано е дека гледачите ќе ви се заблагодарат за работата со 1 клик !.

Интерактивна публика

Вашата публика ќе ви помогне да излезете во вашите преноси во живо кога ќе останете без идеи! Кога сте подготвени да извршите задача, тие монети ќе се влеваат во вашата сметка.

Не заштедувајте за надоместоци за претплати

Уметникот ги заслужува парите што ги внесуваат. На Флертиманија добивате 100% од претплатата!

Веднаш штом ќе се поправи износот на претплата, почнувате да се плаќате. Без провизии, без скриени такси, само правилно плаќање!

{{alt_image-subscription}}

Како ќе остварите профит?

  • За разлика од Патреон, добивате 100% плаќања без провизии

  • Исплата до 40 УСД месечно од една претплата

  • Можете лесно да го вклучите поставувањето на вашето ниво.

Кое е задоволството за авторите?

  • Бонус: разговор со авто-преведувач!

  • Бонус: брзо претплатете се на неколку кликања!

  • Во зависност од тоа од каде сте, може да бидете платени на најмногу 10 различни начини! Не држете се до платформите со непријатности како Patreon кога Flirtymania ви ја нуди секоја опција!

Зошто да изберете платена претплата?

  • Добивате квалитетна HD содржина

  • Поминете низ привлечен опис

  • Лесно пронајдете ги соодветните ознаки

{{alt_posts-mobile}}

Офлајн, Интернет и цело време

Ставете ги најжешките фотографии, напишете ги најсреќните описи и започнете да паѓате во пасивни приходи!

Плаќаат за клик

Секој корисник плаќа за да ги види вашите фотографии! На секои 50 прегледи плаќа услугата Флертиманија.

Сподели за прегледи

Споделете ги врските за Флертиманија низ вашите социјални медиуми, кругот на пријатели и професионалната мрежа и ангажирајте поголема публика од претходно !.

{{alt_posts}}

Тематски поток

Флертиманија ви нуди креативна слобода за темирање на вашиот тек како што сакате! Без разлика дали станува збор за нова облека, игра со улоги или позадина, станете креативни! Флертиманија нема да се обиде во ниту еден момент да го цензурира или ограничи вашиот креативен процес !.

{{alt_image-cat-3-grey}}

Здравствен навивач

Дали се наоѓате себеси и немате време за тренинг? Започнете да вежбате и да заработувате монети!

Реално шоу

Внесете ги гледачите во вашето секојдневие! Покажете им наоколу, ангажирајте ја вашата публика и заработете парички !!

Ужинка

Однесувајте се кон вашите гледачи и себеси преку грижи преку преноси во живо, центрирани околу храната!

{{alt_go-live-mobile}}

Прво удобност

На Флертиманија можете да започнете пренос во живо со само неколку кликања! Без комплициран процес или чекори.

Вграден авто-преведувач

Не се бори со речник, само остави автоматскиот превод да ја заврши целата работа!

Комбинирање на услуги

Флертиманија нуди слобода и луксуз за стриминг од повеќе уреди и страници одеднаш!

{{alt_go-live}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Лесно повлекување

Користете услуги VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари од 30 УСД на ден!

Добијте 100% од вашиот приход на Флертиманија .

{{alt_country-blacklist-mobile}}

Безбедно и анонимно

Флертиманија ја разбира потребата на некои корисници за приватност. Ако не сте задоволни од нивото на приватност што го имате, променете ги поставките за да одговараат на нивото со кое ви одговара најмногу. На Флертиманија, не мора да се борите да ја добиете приватноста што толку заслужено ја заслужувате ..

Создадете совршено маскирање, добијте кул маска и изберете непарен прекар и сте подготвени!

{{alt_country-blacklist}}

Не верувајте ни, проверете ги самите двајцата! Пронајдете ги најдобрите опции во Флертиманија!