Patreon

Kur bëhet fjalë për të qenë shefi juaj, cila faqe është më e mirë? Flirtymania apo Patreon?

{{alt_image-private-call}}

Alternativa e Patreonit

Ju nuk keni nevojë për një diplomë të Harvardit ose rezyme të gjatë milje për të qenë të suksesshëm. Talenti dhe kreativiteti juaj do të paguajnë në Flirtymania . Cilado qoftë gjuha, mosha apo talenti juaj, Flirtymania është aty për t'ju mbështetur.

$500–$5000

Mos i qëndro burimit të vetëm të pagesës si Patreon.

Çdo sekondë ka rëndësi

Fito çdo sekondë kur transmeton në internet. Nëse keni një audiencë të entuziazmuar dhe interaktive, atëherë paguheni edhe më shumë!

Abonimet e paguara

Me çdo shikues dhe pajtimtar, ju merrni 100% të pajtimit!

Privatësia paguan

Merrni pjesë në thirrjet private dhe bëni një vrasje me çdo minutë!

Merrni faleminderit në formën e dhuratave

Shikuesit janë të garantuar që do t'ju falënderojnë për punën tuaj me 1 klikim !.

Audienca interaktive

Publiku juaj do t'ju ndihmojë të dilni në transmetimet tuaja të drejtpërdrejta kur keni mbaruar idetë! Kur të jeni gati për të bërë një detyrë, ato monedha do të derdhen në llogarinë tuaj.

Mos u kurseni në tarifat e pajtimeve

Artisti meriton paratë që sjellin. Në Flirtymania ju merrni një 100% të tarifave të pajtimit!

Sapo fiksohet shuma e pajtimit, ju filloni të paguheni. Asnjë komision, asnjë tarifë e fshehur, vetëm pagesa e duhur!

{{alt_image-subscription}}

Si do të bëni një fitim?

  • Ndryshe nga Patreon, ju merrni pagesa 100% pa komisione

  • Pagesa deri në 40 dollarë në muaj nga një pajtim i vetëm

  • Ju mund ta ndërroni vendosjen e nivelit tuaj me lehtësi.

Cila është kënaqësia për autorët?

  • Bonus: bisedoni me një përkthyes automatik!

  • Bonus: pajtohuni shpejt në disa klikime!

  • Në varësi të vendit nga jeni, mund të paguheni në deri në 10 mënyra të ndryshme! A nuk rrinë në inconveniencing platforma si Patreon kur Flirtymania ju ofron çdo opsion!

Pse të zgjidhni një pajtim me pagesë?

  • Ju merrni përmbajtje HD cilësore

  • Kaloni nëpër një përshkrim tërheqës

  • Gjeni lehtësisht etiketat përkatëse

{{alt_posts-mobile}}

Jashtë linje, në internet dhe gjatë gjithë kohës

Vendosni fotot tuaja më të nxehta, shkruani përshkrimet më fatale dhe filloni të fitoni të ardhura pasive!

Paguaj për klikim

Çdo përdorues paguan për të parë fotot tuaja! Çdo 50 shikime paguhen nga shërbimi Flirtymania.

Ndani për shikime

Ndani lidhjet e Flirtymania nëpër mediat tuaja sociale, rrethin e miqve dhe rrjetin profesional dhe angazhoni një audiencë më të madhe se çdo më parë !.

{{alt_posts}}

Rryma tematike

Flirtymania ju ofron lirinë krijuese për të transmetuar temën tuaj në mënyrën që ju pëlqen! Pavarësisht nëse është një veshje e re, lojë me role ose sfond, bëhuni krijues! Flirtymania nuk do të përpiqet të censurojë ose kufizojë procesin tuaj krijues në asnjë moment !.

{{alt_image-cat-3-grey}}

Fanatik Shëndeti

Gjeni veten që nuk keni kohë për stërvitje? Filloni të punoni dhe të fitoni monedha!

Shfaqja e realitetit

Sillni shikuesit në jetën tuaj të përditshme! Tregojuni atyre përreth, angazhoni audiencën tuaj dhe fitoni monedha !!

Rostiçeri

Drejtojini shikuesit tuaj dhe veten tuaj duke shijuar përmes transmetimeve të drejtpërdrejta përqendruar rreth ushqimit!

{{alt_go-live-mobile}}

Së pari rehatia

Flirtymania mund të filloni një transmetim të drejtpërdrejtë me vetëm disa klikime! Asnjë proces ose hapa të ndërlikuar.

Transmetues i integruar automatik

Mos u mundoni me një fjalor, thjesht lini që përkthimi automatik të bëjë të gjithë punën!

Kombinimi i Shërbimeve

Flirtymania ofron lirinë dhe luksin e transmetimit nga disa pajisje dhe faqe në të njëjtën kohë!

{{alt_go-live}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Tërheqje e lehtë

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para më shumë se 30 dollarë në ditë!

Merrni 100% të të ardhurave tuaja në Flirtymania .

{{alt_country-blacklist-mobile}}

I sigurt dhe anonim

Flirtymania kupton nevojën e disa përdoruesve për privatësi. Nëse nuk jeni të kënaqur me nivelin e privatësisë që keni, ndryshoni cilësimet për t'iu përshtatur një niveli me të cilin jeni më të kënaqur. Në Flirtymania, nuk keni pse të luftoni për të marrë privatësinë që meritoni me aq të drejtë ..

Krijoni maskimin e përsosur, merrni një maskë të ftohtë dhe zgjidhni një pseudonim të çuditshëm dhe jeni gati!

{{alt_country-blacklist}}

Mos na besoni, shikoni të dy për veten tuaj! Gjeni opsionet më të mira në Flirtymania!