Periscoop alternatief

Welkom bij Flirtymania - een live videogemeenschap

Ga live, deel foto's en video

Flirtymania is het perfecte periscoopalternatief om live te streamen en andere media te delen met de gebruikers!

Aanmelden is niet nodig

Op Flirtymania kun je alle inhoud anoniem bekijken en je alleen aanmelden als je je inhoud wilt plaatsen

Verdien geld met uw hobby

U kunt geld verdienen met uw liefde voor het maken van inhoud door media te streamen en te uploaden via ons abonnementsmodel.

200+ stickers voor elke gelegenheid

Haal het meeste uit je tijd op Flirtymania met grappige stickers voor elke stemming en elk evenement. Dit is het beste alternatief voor een periscoop om je gesprekken, zowel persoonlijk als privé, op te fleuren door middel van deze leuke en opwindende stickers. Zeg vaarwel tegen je saaie chats en bereid je voor op geweldige gesprekken!

1500+ live videochats

Flirtymania biedt je het beste alternatief voor periscoop live streaming met zijn exclusieve platform genaamd U LIVE. Je kunt honderden unieke livestreams en uitzendingen vinden voor je dagelijkse dosis plezier! Afgezien van deze eindeloze livestreams, kun je ook foto's en video's van veel makers van inhoud op Flirtymania bekijken.

Chat met de wereld

Met gebruikers uit meer dan 80 landen biedt Flirtymania je de mogelijkheid om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Vind hete meiden en maak online nieuwe vrienden met ons grote, wereldwijde gebruikersbestand. Je kunt je vaardigheden uitproberen met meisjes uit verschillende landen en plezier hebben met degenen die je het leukst vindt!

Start vandaag nog met uw webcam-uitzender

Chat gewoon met gebruikers en verdien geld