Κερδίστε χρήματα με τους χρήστες στο Chatroulette ή απλά προσθέστε το στο site σας!

chat with a webcam broadcaster

Πρόγραμμα θυγατρικών συνομιλίας μέσω βίντεο

Προσκαλέστε τους θεατές και τα κορίτσια που θέλουν να κερδίσουν με streaming. Θα σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από κάθε οδηγό - παρακινώντας από το περιεχόμενο, τους πλειστηριασμούς και την αποστολή αλληλογραφίας.

Το Flirtymania λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης τόσο σε υπολογιστή όσο και σε φορητές συσκευές. Χρησιμοποιήστε όποιο τύπο κυκλοφορίας θέλετε για προώθηση

7 χρόνια

της εργασίας στην αγορά

3000

καθημερινά

$ 10

μέσο εισόδημα από 1 μόλυβδο

από $ 200

ανά μήνα από έναν υπεύθυνο webmaster ή ραδιοτηλεοπτικό φορέα

Πληρώστε λειτουργικά

Υπάρχουν πολλές δωρεάν ροές στην συνομιλία μέσω βίντεο. Ωστόσο, το πιο καυτό περιεχόμενο είναι διαθέσιμο μόνο μετά την πληρωμή.

chat with a webcam broadcaster

Ιδιωτικές και συνήθεις κλήσεις

Οι ιδιωτικές κλήσεις και οι συνομιλίες με βίντεο καταβάλλονται ανά λεπτό.

Διαδραστικό

Οι χρήστες πληρώνουν για δραστηριότητες, ώστε να μπορούν να ζητήσουν από το κορίτσι να ρίξει με νερό ή άλμα.

Ροές και περιεχόμενο

Πληρώνετε για την παρακολούθηση δημοφιλών ροών, φωτογραφιών και βίντεο.

Συνδρομές επί πληρωμή

Μετατρέψτε τους θεατές σας σε θαυμαστές και λάβετε το 100% της χρέωσης συνδρομής.

install flirtymania plus on ios

Πώς να κερδίσετε χρήματα εδώ

Οι συνεργάτες μας κερδίζουν από κάθε αγορά που πραγματοποιείται από τους συνεργάτες τους. Επίσης, θα πληρώσετε για τους συνεργαζόμενους συνεργάτες και τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Εύκολο να ξεκινήσει

Διανομή του προσωπικού σας συνδέσμου θυγατρικών ή ενσωμάτωση της συνομιλίας μέσω βίντεο στον ιστότοπό σας για να ξεκινήσετε να κερδίζετε.

30%

από τις πληρωμές των χρηστών θυγατρικών, χωρίς χρονικά όρια

10%

από τις πληρωμές θυγατρικών ραδιοτηλεοπτικών φορέων και webmasters

install flirtymania plus on ios
install flirtymania plus on ios
install flirtymania plus on ios

Εύκολο να αποσύρεται

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες VISA, Mastercard, PayPal, Yandex, QIWI, SEPA, Bitsafe ή λάβετε τιμολόγιο για ανάληψη χρημάτων.

Μπορείτε να ξοδέψετε τα κερδισμένα χρήματα σε μια συνομιλία μέσω βίντεο.

Προωθήστε τη συνομιλία μέσω βίντεο σε μια γνωστή αγορά

12 γλώσσες

Οι εταίροι μας έχουν μια ευρεία επιλογή χωρών για προβολή. Η εφαρμογή μεταφράζεται σε όλες τις δημοφιλείς γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Μέσης Ανατολής.

{{c4f2_headline}}

Η αυτόματη μετάφραση μηνυμάτων στη γλώσσα του δέκτη επιτρέπει τη συνδυασμένη κίνηση από διαφορετικές χώρες χωρίς προβλήματα στην κατανόηση.

Ενσωματωμένος μεταφραστής

Η αυτόματη μετάφραση μηνυμάτων στη γλώσσα του δέκτη επιτρέπει τη συνδυασμένη κίνηση από διαφορετικές χώρες χωρίς προβλήματα στην κατανόηση.

pretty girl

Ξεκινήστε τη δική σας τοποθεσία web κάμερας

Μπορείτε να δημιουργήσετε τη συνομιλία μέσω βίντεο στον ιστότοπό σας ή να την δημιουργήσετε από την αρχή. δεν χρειάζεστε branding, επιλέγετε μόνο μια ηλικιακή βαθμολογία για το περιεχόμενό σας: 12+, 14+, 16+ ή 18+.

chat with a webcam broadcaster

Διατίθεται για όλες τις πλατφόρμες

Το Flirtymania είναι μια προσαρμοστική συνομιλία μέσω βίντεο που λειτουργεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε όλες τις συσκευές. Ανακατέψτε την κυκλοφορία από πολλούς υπολογιστές, smartphone ή tablet για να δοκιμάσετε διάφορες προσφορές.

Σύνδεση του Google Analytics

Προσθέστε τον μετρητή Google Analytics στις σελίδες που επισκέφθηκε η παραπομπή για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις μετατροπές και τις αγορές.

Κερδίστε με την αναθεώρηση

Συνεργαζόμαστε με τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που δημοσιεύουν διαφημίσεις και συνδέσμους στην εφαρμογή μας. Μπορούμε να προσφέρουμε κερδοφόρους όρους ακόμα και για μια μικρή πηγή με ζωντανό και ενεργό κοινό.

Γράψτε μας στο: support@flirtymania.com

Έχουμε ετοιμάσει όλα τα υλικά προώθησης για να ξεκινήσετε εύκολα. Τώρα δεν χρειάζεται να χάσετε χρόνο για να τα δημιουργήσετε μόνοι σας. Κατεβάστε το πακέτο που χρειάζεστε και ξεκινήστε να προωθείτε!