Δωρεάν ιστότοποι συνομιλίας 2022

Ιστοσελίδες συνομιλίας

Μην χάνετε χρόνο αναζητώντας δωρεάν ιστότοπους συνομιλίας. Συγκρίναμε και δημιουργήσαμε τη λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους δωρεάν συνομιλίας.

#1
Flirtymania

Το Flirty mania είναι πλέον μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνομιλίες κάμερας web με χιλιάδες άτομα στο διαδίκτυο κάθε ώρα της ημέρας. Είτε θέλετε να γνωρίσετε νέους φίλους, να βρείτε μια ημερομηνία, να γνωρίσετε την αγάπη της ζωής σας είτε να μιλήσετε με τους ξένους, η φλερτ μανία σας επιτρέπει να το κάνετε εύκολα.

Περισσότερες λεπτομέρειες
#2
Περισκόπιο

Το Periscope είναι μια αμερικανική εφαρμογή ζωντανής ροής βίντεο για Android και iOS που αναπτύχθηκε από τους Kayvon Beykpour και Joe Bernstein και αποκτήθηκε από το Twitter πριν από την κυκλοφορία του το 2015. Οι Beykpour και Bernstein βρήκαν την ιδέα για το Periscope ενώ ταξίδευαν στο εξωτερικό το 2013.

Περισσότερες λεπτομέρειες
#3
Νιρβάμ

Το Nirvam είναι μια κοινότητα με πάνω από 3 εκατομμύρια μέλη στην Ιταλία, που δραστηριοποιείται από το 2005, ένας διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών μεταξύ ανθρώπων από όλο τον κόσμο, ενωμένος με την κοινή επιθυμία για αναζήτηση φιλίας, αγάπης, συναντήσεων, χώρων και τρόπων κοινής διασκέδασης. Είναι, επομένως, ένα εικονικό μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να συναντηθούν, να κάνουν φίλους, να ανταλλάξουν απόψεις, να μιλήσουν για τα ενδιαφέροντά τους και, γιατί όχι, να βρουν έναν σύντροφο ψυχής.

Περισσότερες λεπτομέρειες
{{alt_hispano}}
#4
Συνομιλήστε με το Hispano

Chat Hispano ένα ανοιχτό δίκτυο Chat Hispano είναι το μεγαλύτερο δίκτυο συνομιλίας στα ισπανικά και στόχος του είναι να έρθει σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Θέλουμε όλοι να μπορούν να μοιράζονται εμπειρίες, ιδέες και έργα. Και αυτό που θεωρεί απαραίτητο.

Περισσότερες λεπτομέρειες
#5
Συνομιλία άνω των 40 ετών

Το Chat Over 40 for Gentildonne e Gentiluomini είναι μια δωρεάν ιταλική συνομιλία χωρίς εγγραφή, ανώνυμη, δωρεάν, εύκολη στη χρήση, γρήγορη πρόσβαση, με διαδικτυακή διαδικτυακή συνομιλία.

Περισσότερες λεπτομέρειες
#6
Czateria

Η δωρεάν συνομιλία στο INTERIA.PL (CZATeria) λειτουργεί σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης. Κάντε νέους φίλους, κάντε ανώνυμες συνομιλίες, στείλτε φωτογραφίες στους συνομιλητές σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Δωρεάν ιστότοποι συνομιλίας

Συγκρίνετε ιστότοπους συνομιλίας μέσω βίντεο και συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε από τις χιλιάδες αίθουσες συνομιλίας βίντεο για να μιλήσετε με άτομα σε όλο τον κόσμο.

Συζητήστε ιστότοπους όπως το omegle

Όλες οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις omegle σε έναν εύκολο ιστότοπο. Εξερευνήστε όλες τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις omegle και δείτε τα πλεονεκτήματά της.