Alternativa periscopi

Benvingut a Flirtymania, una comunitat de vídeos en directe

Emet en directe, comparteix imatges i vídeos

Flirtymania és l'alternativa de periscopi perfecta per reproduir en directe i compartir altres mitjans amb els usuaris!

No cal registrar-se

A Flirtymania, pots veure qualsevol contingut de manera anònima i registrar-te només quan vulguis publicar el teu contingut

Guanyeu diners amb la vostra afició

Podeu obtenir ingressos pel vostre amor per la creació de contingut mitjançant la transmissió i la càrrega de contingut multimèdia mitjançant el nostre model de subscripció.

Més de 200 adhesius per a cada ocasió

Aprofita al màxim el teu temps a Flirtymania amb adhesius divertits per a cada estat d'ànim i esdeveniment. Aquesta és la millor alternativa periscopi per animar les teves converses, tant personals com privades, a través d'aquests adhesius divertits i emocionants. Digues adéu als teus xats avorrits i prepara't per a converses increïbles!

Més de 1500 xats de vídeo en directe

Flirtymania us ofereix la millor alternativa de transmissió en directe periscopi amb la seva plataforma exclusiva anomenada U LIVE. Pots trobar centenars d'emissions i emissions en directe úniques per a la teva dosi diària de diversió! A part d'aquestes infinites reproduccions en directe, també pots explorar fotos i vídeos de molts creadors de contingut a Flirtymania.

Xateja amb el món

Amb usuaris de més de 80 països, Flirtymania t'ofereix l'oportunitat de conèixer gent nova d'arreu del món. Troba noies atractives i fes noves amistats en línia amb la nostra gran base d'usuaris arreu del món. Pots provar les teves habilitats amb noies de diferents països i divertir-te amb les que més t'agradin!

Inicieu la vostra feina d’emissora de càmera web avui mateix

Simplement xateja amb els usuaris i guanya diners