Alternativa de periscopi per a adults 

Benvingut a Flirtymania, una comunitat de vídeos en directe amb més de 18 anys

Noia amb un jersei blancNoies impressionants

Emet en directe, comparteix imatges i vídeos

Flirtymania és l’alternativa perfecta periscopi per reproduir en directe i compartir altres mitjans amb els usuaris.

No cal registrar-se

A Flirtymania, podeu veure qualsevol contingut de forma anònima i registrar-vos només quan vulgueu publicar el vostre contingut.

Guanyeu diners amb la vostra afició

Podeu obtenir ingressos pel vostre amor per la creació de contingut transmetent i carregant contingut multimèdia mitjançant el nostre model de subscripció.

Dona amb jaquetaDona amb jaqueta

Més de 200 adhesius per a cada ocasió

Aprofiteu al màxim el vostre temps a Flirtymania amb adhesius divertits per a tots els ànims i esdeveniments. Aquesta és la millor alternativa periscopi per donar gust a les teves converses, tant personals com privades, mitjançant aquests divertits i emocionants adhesius. Digueu adéu als vostres avorrits xats i prepareu-vos per a converses fantàstiques.

Més de 1500 xats de vídeo en directe

Flirtymania us ofereix la millor alternativa de transmissió en directe del periscopi amb la seva exclusiva plataforma anomenada U LIVE. Podeu trobar centenars de transmissions en directe i retransmissions úniques per a la vostra dosi diària de diversió. A part d’aquestes reproduccions en directe interminables, també podeu explorar fotos i vídeos de molts creadors de contingut a Flirtymania

Noies en vídeo xatDona amb els ulls blaus

Xateja amb el món

Amb usuaris de més de 80 països, Flirtymania us ofereix l'oportunitat de conèixer gent nova de tot el món. Troba noies interessants i fes nous amics en línia amb la nostra gran base d'usuaris a tot el món. Podeu provar les vostres habilitats amb noies de diferents països i divertir-vos amb les que més us agraden!

La dona pèl-roja somriuNoia pèl-roja amb una tassa

Inicieu la vostra feina d’emissora de càmera web avui mateix

Simplement xateja amb els usuaris i guanya diners. No hi ha corrents eròtiques? no hi ha problemes administratius ni de retirada.