Full screen

Periscopi

Benvingut a Flirtymania, una comunitat de vídeos en directe

{{alt_image-gallery}}

Emet en directe, comparteix imatges i vídeos

Flirtymania és l’alternativa perfecta periscopi per reproduir en directe i compartir altres mitjans amb els usuaris.

No cal registrar-se

A Flirtymania , podeu veure qualsevol contingut de forma anònima i registrar-vos només quan vulgueu publicar el vostre contingut

Guanyeu diners amb la vostra afició

Podeu obtenir ingressos pel vostre amor per la creació de contingut mitjançant la transmissió i la càrrega de contingut multimèdia mitjançant el nostre model de subscripció.

{{alt_image-mobile-app}}{{alt_image-mobile-app-mobile}}

Més de 200 adhesius per a cada ocasió

Aprofiteu al màxim el vostre temps a Flirtymania amb adhesius divertits per a tots els ànims i esdeveniments. Aquesta és la millor alternativa periscopi per condimentar les teves converses, tant personals com privades, mitjançant aquests divertits i emocionants adhesius. Acomiadeu-vos dels avorrits xats i prepareu-vos per a converses fantàstiques.

Més de 1500 xats de vídeo en directe

Flirtymania us ofereix la millor alternativa de transmissió en directe del periscopi amb la seva exclusiva plataforma anomenada U LIVE. Podeu trobar centenars de transmissions en directe i retransmissions úniques per a la vostra dosi diària de diversió. A part d’aquestes reproduccions en directe interminables, també podeu explorar fotos i vídeos de molts creadors de contingut a Flirtymania .

{{alt_girl-in-dress}}

Xateja amb el món

Amb usuaris de més de 80 països, Flirtymania us ofereix l'oportunitat de conèixer gent nova de tot el món. Troba noies interessants i fes nous amics en línia amb la nostra gran base d'usuaris a tot el món. Podeu provar les vostres habilitats amb noies de diferents països i divertir-vos amb les que més us agraden!

{{alt_image-private-call}}

Inicieu la vostra feina d’emissora de càmera web avui mateix

Simplement xateja amb els usuaris i guanya diners

{{alt_woman-dark-body}}