Platite za pisanje

Zaradite novac stvaranjem jedinstvenog sadržaja za streaming platforme. Napišite članke i dobit ćete novac za svaki prikaz. Koristite našu platformu za objavljivanje članaka i priča iz vašeg svakodnevnog života. Čekamo copywritere i plaćamo sadržaj!

Je platforma za streaming na kojoj korisnici dijele sjajne članke, slike i video zapise, pokreću prijenose, upoznaju prijatelje i razgovaraju. Tražimo nadarene autore spremne za stvaranje vlastitih jedinstvenih sadržaja.

Plaćamo za svaki prikaz vaše publikacije i dopuštamo postove za koje korisnici plaćaju. Za prikaz možete dobiti do 0,04 USD.

Zaradite novac pisanjem putem Interneta

Iskoristite sav potencijal platforme da zaradite novac. Otvoreni su vam svi putevi unovčavanja: objavljujte besplatne članke i zarađujte na prikazima ili učinite da vaš sadržaj bude plaćen za korisnike. Pasivni prihod možete dobiti i putem našeg pridruženog programa

Platite za čitanje

Plaćanje za gledanje postova. Svakih 50 pregleda sadržaja plaćamo besplatno za korisnike.

Predavanje kratke priče

Nagrada za pozivanje copywritera. Pozovite druge autore na našu platformu i ostvarite 10% nagrade od njihovog prihoda.

Platite za pisanje

Unovčavanje teksta putem pretplata. Stvorite ekskluzivni sadržaj i učinite ga dostupnim putem pretplate. Odredite cijenu mjesečne pretplate.

Gdje predati kratke priče za novac

Monetizacija putem prometa na pretraživačima. Pridružite se pridruženom programu, pozovite korisnike na web stranicu i ostvarite 30% od kupovine na platformi.

Pisanje kratkih priča

Raznovrstan sadržaj je dobrodošao. Sada aktivno promoviramo objave o humoru, sportu, računarskim igrama, esportu, cospayu i animeu, djevojkama, kuhanju, slikama i stripovima.

Izdavač kratkih priča

Kvalitetni postovi pomažu vam da zaradite više. Zanimljiva slika ili video i privlačan, detaljan opis privlače više pregleda i povećavaju autorski prihod

Zaradite novac pisanjem putem Interneta

Lako se podiže novac. Minimalna suma za podizanje je 10 USD. Podignite novac na Visa ili Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI novčanik, Sepa ili Bitsafe račune ili kreirajte račun (račun za plaćanje).

Mislite da je to previše dobra stvar?
Pogledajte nas odmah i budite plaćeni za pisanje danas!