Krijg betaald om te schrijven

Verdien geld door unieke inhoud te maken voor streamingplatforms. Schrijf artikelen en ontvang geld voor elke weergave. Gebruik ons platform om artikelen en verhalen uit uw dagelijkse leven te posten. We wachten op copywriters en betalen voor inhoud!

Is een streamingplatform waar gebruikers coole artikelen, foto's en video's delen, streams starten, vrienden ontmoeten en chatten. We zijn op zoek naar getalenteerde auteurs die klaar staan om hun eigen unieke inhoud te creëren.

We betalen voor elke weergave van uw publicatie en staan posts toe waarvoor gebruikers betalen. U kunt maximaal $ 0,04 krijgen voor een weergave.

Verdien geld door online te schrijven

Gebruik al het potentieel van het platform om geld te verdienen. Alle wegen om inkomsten te genereren staan voor u open: plaats gratis artikelen en verdien door middel van weergaven of laat uw inhoud betalen voor gebruikers. U kunt ook passief inkomen ontvangen via ons partnerprogramma

Krijg betaald om te lezen

Betaling voor het bekijken van berichten. We betalen voor elke 50 views van de inhoud gratis voor gebruikers.

Kort verhaal indienen

Beloning voor het uitnodigen van copywriters. Nodig andere auteurs uit op ons platform en ontvang een beloning van 10% van hun inkomen.

Krijg betaald voor schrijven

Sms-inkomsten genereren via abonnementen. Maak exclusieve inhoud en maak deze beschikbaar via een abonnement. Stel de prijs van het maandelijkse abonnement in.

Waar u korte verhalen kunt indienen voor geld

Inkomsten genereren via zoekmachineverkeer. Word lid van het partnerprogramma, nodig gebruikers uit op de website en ontvang 30% van hun aankopen op het platform.

Korte verhalen schrijven

Diverse inhoud is welkom. Nu promoten we actief posts over humor, sport, computerspellen, esports, cospay en anime, meisjes, koken, foto's en strips.

Uitgever van korte verhalen

Met posts van hoge kwaliteit kun je meer verdienen. Een boeiende foto of video en een pakkende, gedetailleerde beschrijving trekken meer kijkers en verhogen het inkomen van de auteur

Verdien geld door online te schrijven

Makkelijk om geld op te nemen. Het minimale opnamebedrag is $ 10. Geld opnemen naar Visa of Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI-portemonnee, Sepa- of Bitsafe-accounts of maak een factuur (betalingsfactuur).

Denk je dat het teveel van het goede is?
Bekijk ons nu en word vandaag betaald om te schrijven!