Fiți plătit pentru a scrie

Câștigați bani creând conținut unic pentru platformele de streaming. Scrie articole și primește bani pentru fiecare vizualizare. Utilizați platforma noastră pentru a posta articole și povești din viața dvs. de zi cu zi. Așteptăm redactori și plătim pentru conținut!

Este o platformă de streaming în care utilizatorii împărtășesc articole interesante, poze și videoclipuri, lansează fluxuri, se întâlnesc cu prietenii și conversează prin chat. Căutăm autori talentați gata să-și creeze propriul conținut unic.

Plătim pentru fiecare vizualizare a publicației dvs. și permitem postările pentru care utilizatorii plătesc. Puteți obține până la 0,04 USD pentru o vizualizare.

Faceți bani scriind online

Folosiți tot potențialul platformei pentru a câștiga bani. Toate drumurile de generare de bani îți sunt deschise: postează articole gratuite și câștigă prin vizualizări sau îți plătește conținutul pentru utilizatori. De asemenea, puteți primi venituri pasive prin intermediul programului nostru de afiliere

Fiți plătit pentru a citi

Plata pentru vizualizarea postărilor. Plătim pentru fiecare 50 de vizualizări ale conținutului gratuit pentru utilizatori.

Trimiterea unei nuvele

Recompensă pentru invitarea redactorilor. Invitați alți autori pe platforma noastră și obțineți o recompensă de 10% din venitul lor.

Fiți plătit pentru scriere

Generarea de bani prin text prin abonamente. Creați conținut exclusiv și faceți-l disponibil prin abonament. Setați prețul abonamentului lunar.

Unde să trimiteți nuvele pentru bani

Generarea de bani prin traficul motorului de căutare. Alăturați-vă programului de afiliere, invitați utilizatorii pe site și obțineți 30% din achizițiile pe platformă.

Scrierea de nuvele

Conținutul divers este binevenit. Acum promovăm în mod activ postări despre umor, sport, jocuri pe computer, esports, cospay și anime, fete, gătit, poze și benzi desenate.

Editor de nuvele

Postările de înaltă calitate vă ajută să câștigați mai mult. O imagine sau un videoclip captivant și o descriere detaliată și atrăgătoare atrag mai multe vizualizări și măresc veniturile autorului

Faceți bani scriind online

Ușor de extras bani. Suma minimă de retragere este de 10 USD. Retrați bani în Visa sau Mastercard, PayPal, Yoomoney, portofel QIWI, conturi Sepa sau Bitsafe sau creați o factură (factură de plată).

Crezi că este prea mult un lucru bun?
Verificați-ne acum și primiți plăți pentru a scrie astăzi!