Bliv betalt for at skrive

Tjen penge ved at oprette unikt indhold til streamingplatforme. Skriv artikler og få penge til hver visning. Brug vores platform til at sende artikler og historier fra dit daglige liv. Vi venter på tekstforfattere og betaler for indhold!

Er en streamingplatform, hvor brugerne deler seje artikler, billeder og videoer, starter streams, møder venner og chatter. Vi leder efter talentfulde forfattere, der er klar til at skabe deres eget unikke indhold.

Vi betaler for hver visning af din publikation og tillader indlæg, som brugerne betaler for. Du kan få op til $ 0,04 for en visning.

Tjen penge på at skrive online

Brug hele platformens potentiale til at tjene penge. Alle indtægtsgenereringsveje er åbne for dig: post gratis artikler og tjen gennem visninger eller gør dit indhold betalt for brugere. Du kan også modtage passiv indkomst via vores tilknyttede program

Bliv betalt for at læse

Betaling for visning af stillinger. Vi betaler for hver 50 visninger af indholdet gratis for brugerne.

Afsender novelle

Belønning for at invitere tekstforfattere. Inviter andre forfattere til vores platform og få en 10% belønning fra deres indkomst.

Bliv betalt for at skrive

Tekstindtjening via abonnementer. Opret eksklusivt indhold, og gør det tilgængeligt via abonnement. Indstil prisen på det månedlige abonnement.

Hvor skal man indsende noveller for penge

Indtægtsgenerering gennem søgemaskintrafik. Deltag i affiliate-programmet, inviter brugerne til webstedet og få 30% af deres køb på platformen.

Skriv noveller

Diverse indhold er velkomne. Nu promoverer vi aktivt indlæg om humor, sport, computerspil, esports, cospay og anime, piger, madlavning, billeder og tegneserier.

Forfatter til novelle

Indlæg af høj kvalitet hjælper dig med at tjene mere. Et spændende billede eller video og en fængende, detaljeret beskrivelse tiltrækker flere visninger og øger forfatterens indkomst

Tjen penge på at skrive online

Let at trække penge. Den mindste udbetalingssum er $ 10. Træk penge til Visa- eller Mastercard-, PayPal-, Yoomoney-, QIWI-tegnebog-, Sepa- eller Bitsafe-konti, eller opret en faktura (betalingsregning).

Tror du, det er for meget af en god ting?
Tjek os nu og få betalt for at skrive i dag!