Saat maksaa kirjoittaa

Ansaitse rahaa luomalla ainutlaatuista sisältöä suoratoistoalustoille. Kirjoita artikkeleita ja hanki rahaa jokaisesta näkymästä. Käytä foorumiamme lähettääksesi artikkeleita ja tarinoita jokapäiväisestä elämästäsi. Odotamme copywritereitä ja maksamme sisällöstä!

On suoratoistoalusta, jossa käyttäjät jakavat hienoja artikkeleita, kuvia ja videoita, käynnistävät suoratoistoja, tapaavat ystäviä ja keskustelevat. Etsimme lahjakkaita kirjoittajia, jotka ovat valmiita luomaan oman ainutlaatuisen sisällön.

Maksamme jokaisesta julkaisusi katselusta ja sallimme viestit, joista käyttäjät maksavat. Voit saada jopa 0,04 dollaria katselua varten.

Ansaitse rahaa kirjoittamalla verkossa

Käytä kaikki alustan mahdollisuudet ansaita rahaa. Kaikki kaupallistamistiet ovat avoinna sinulle: julkaise ilmaisia artikkeleita ja ansaitse näyttökertoja tai tee sisällöstäsi maksullinen käyttäjille. Voit saada passiivisia tuloja myös kumppaniohjelmamme kautta

Maksa lukemisesta

Maksu viestien katselemisesta. Maksamme jokaisesta 50 sisällön katselukerrasta ilmaiseksi käyttäjille.

Lähetetään novelli

Palkinto copywritereiden kutsumisesta. Kutsu muita kirjoittajia foorumillemme ja saa 10% palkkion heidän tuloistaan.

Saat maksun kirjoittamisesta

Tekstin kaupallistaminen tilausten kautta. Luo ylellistä sisältöä ja tee se saataville tilauksen kautta. Aseta kuukausitilauksen hinta.

Mistä lähettää novelleja rahalle

Kaupallistaminen hakukoneiden liikenteen kautta. Liity kumppaniohjelmaan, kutsu käyttäjät verkkosivustolle ja hanki 30% alustan ostoksista.

Novellien kirjoittaminen

Monipuolinen sisältö on tervetullut. Nyt mainostamme aktiivisesti viestejä huumorista, urheilusta, tietokonepeleistä, esportista, cospaysta ja animesta, tytöistä, ruoanlaitosta, kuvista ja sarjakuvista.

Novellien kustantaja

Laadukkaat viestit auttavat sinua ansaitsemaan enemmän. Kiinnostava kuva tai video ja tarttuva, yksityiskohtainen kuvaus houkuttelevat lisää katselukertoja ja lisäävät tekijän tuloja

Ansaitse rahaa kirjoittamalla verkossa

Helppo nostaa rahaa. Pienin nostosumma on 10 dollaria. Nosta rahaa Visa- tai Mastercard-, PayPal-, Yoomoney-, QIWI-lompakko-, Sepa- tai Bitsafe-tileille tai luo lasku (maksulasku).

Luuletko, että se on liikaa hyvää?
Tarkista meidät nyt ja saat maksun kirjoittamisesta tänään!