Platite za pisanje

Zaradite novac stvaranjem jedinstvenog sadržaja za streaming platforme. Napišite članke i dobit ćete novac za svaki prikaz. Koristite našu platformu za objavljivanje članaka i priča iz vašeg svakodnevnog života. Čekamo copywritere i plaćamo sadržaj!

Je platforma za streaming na kojoj korisnici dijele sjajne članke, slike i videozapise, pokreću streamove, susreću se s prijateljima i razgovaraju. Tražimo nadarene autore spremne za stvaranje vlastitih jedinstvenih sadržaja.

Plaćamo svaki prikaz vaše publikacije i dopuštamo postove za koje korisnici plaćaju. Za prikaz možete dobiti do 0,04 USD.

Zaradite novac pisanjem putem interneta

Iskoristite sav potencijal platforme da zaradite novac. Otvoreni su vam svi putevi unovčavanja: objavite besplatne članke i zaradite na prikazima ili učinite da vaš sadržaj bude plaćen za korisnike. Pasivni prihod možete dobiti i putem našeg pridruženog programa

Platite za čitanje

Plaćanje za gledanje postova. Svakih 50 pregleda sadržaja plaćamo besplatno za korisnike.

Predavanje kratke priče

Nagrada za pozivanje copywritera. Pozovite druge autore na našu platformu i ostvarite 10% nagrade od njihovog prihoda.

Platite za pisanje

Unovčavanje teksta putem pretplata. Stvorite ekskluzivni sadržaj i učinite ga dostupnim putem pretplate. Odredite cijenu mjesečne pretplate.

Gdje predati kratke priče za novac

Unovčavanje putem prometa na tražilicama. Pridružite se pridruženom programu, pozovite korisnike na web stranicu i ostvarite 30% od kupnje na platformi.

Pisanje kratkih priča

Raznolik sadržaj je dobrodošao. Sada aktivno promoviramo postove o humoru, sportu, računalnim igrama, esportu, cospayu i animeu, djevojkama, kuhanju, slikama i stripovima.

Izdavač kratkih priča

Kvalitetni postovi pomažu vam da zaradite više. Zanimljiva slika ili video i privlačan, detaljan opis privlače više pregleda i povećavaju autorski prihod

Zaradite novac pisanjem putem interneta

Lako se podiže novac. Minimalni iznos za podizanje je 10 USD. Povucite novac na Visa ili Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI novčanik, Sepa ili Bitsafe račune ili izradite račun (račun za plaćanje).

Mislite da je to previše dobra stvar?
Pogledajte nas odmah i primite plaću za pisanje već danas!