Fizetj az írásért

Keressen pénzt egyedi tartalom létrehozásával a streaming platformok számára. Írjon cikkeket, és pénzt kapjon minden nézetért. Használja platformunkat cikkek és történetek közzétételéhez a mindennapi életéből. Várjuk a szövegírókat és fizetünk a tartalomért!

Olyan streaming platform, ahol a felhasználók jó cikkeket, képeket és videókat osztanak meg, streameket indítanak, ismerősökkel találkoznak és csevegnek. Tehetséges szerzőket keresünk, akik készen állnak saját egyedi tartalmuk létrehozására.

Fizetünk a kiadvány minden egyes megtekintéséért, és engedélyezzük azokat a bejegyzéseket, amelyekért a felhasználók fizetnek. Akár 0,04 USD-t is kaphat egy megtekintésért.

Keressen pénzt online írással

Használja ki a platform minden lehetőségét, hogy pénzt keressen. Az összes bevételszerzési út nyitva áll az Ön számára: ingyenes cikkeket tehet közzé, keresésekkel kereshet, vagy fizetheti tartalmát a felhasználókért. Partnerprogramunkon keresztül passzív jövedelmet is kaphat

Fizetj az olvasásért

Fizetés a bejegyzések megtekintéséért. A tartalom minden 50 megtekintéséért ingyenesen fizetünk.

Novella beküldése

Jutalom a copywriterek meghívásáért. Hívjon meg más szerzőket platformunkra, és kapjon 10% -os jutalmat a jövedelméből.

Fizessen az írásért

Szöveges bevételszerzés előfizetéssel. Készítsen exkluzív tartalmat, és tegye elérhetővé előfizetéssel. Állítsa be a havi előfizetés árát.

Hol lehet novellákat beküldeni pénzért

Bevételszerzés a keresőmotor forgalmán keresztül. Csatlakozzon az affiliate programhoz, hívja meg a felhasználókat a weboldalra, és szerezzen 30% -ot a platformon vásárolt vásárlásból.

Novellák írása

A változatos tartalmakat szívesen látjuk. Most aktívan népszerűsítjük a humorral, sporttal, számítógépes játékokkal, esporttal, cospay-vel és anime-val, lányokkal, főzéssel, képeken és képregényekkel kapcsolatos bejegyzéseket.

Novellakiadó

A jó minőségű bejegyzések segítenek többet keresni. Egy vonzó kép vagy videó és fülbemászó, részletes leírás több nézetet vonz és növeli a szerző jövedelmét

Keressen pénzt online írással

Könnyű pénzt felvenni. A minimális kifizetési összeg 10 USD. Vegyen fel pénzt Visa vagy Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI pénztárca, Sepa vagy Bitsafe számlákra, vagy készítsen számlát (fizetési számla).

Túl sok jó dolognak tartod?
Nézzen meg minket most, és kapjon pénzt, ha ma írunk!