Bodite plačani za pisanje

Zaslužite z ustvarjanjem edinstvene vsebine za pretočne platforme. Napišite članke in si priskrbite denar za vsak ogled. Uporabite našo platformo za objavljanje člankov in zgodb iz vašega vsakdanjega življenja. Čakamo na tekstopisce in plačamo vsebino!

Je pretočna platforma, kjer uporabniki delijo zanimive članke, slike in videoposnetke, zaženejo pretočne predmete, srečajo prijatelje in klepetajo. Iščemo nadarjene avtorje, ki so pripravljeni ustvariti lastno edinstveno vsebino.

Plačamo za vsak ogled vaše publikacije in dovoljujemo objave, za katere uporabniki plačujejo. Za ogled lahko dobite do 0,04 USD.

Zaslužite s pisanjem po spletu

Izkoristite ves potencial platforme za zaslužek. Na voljo so vam vse ceste za monetizacijo: objavite brezplačne članke in zaslužite s pogledi ali pa vsebino plačajte za uporabnike. Preko našega partnerskega programa lahko prejemate tudi pasivni dohodek

Bodite plačani za branje

Plačilo za ogled objav. Vsakih 50 ogledov vsebine plačamo brezplačno za uporabnike.

Predložitev kratke zgodbe

Nagrada za povabilo tekstopiscev. Povabite druge avtorje na našo platformo in si zagotovite 10-odstotno nagrado od njihovega dohodka.

Bodite plačani za pisanje

Vrednotenje besedila prek naročnin. Ustvarite ekskluzivno vsebino in jo omogočite prek naročnine. Določite ceno mesečne naročnine.

Kam oddati kratke zgodbe za denar

Monetizacija prek prometa iskalnikov. Pridružite se partnerskemu programu, povabite uporabnike na spletno mesto in si zagotovite 30% nakupa na platformi.

Pisanje kratkih zgodb

Raznolika vsebina je dobrodošla. Zdaj aktivno promoviramo objave o humorju, športu, računalniških igrah, esportu, cospayu in animeju, dekletih, kuhanju, slikah in stripih.

Založnik kratkih zgodb

Kakovostne objave vam pomagajo zaslužiti več. Privlačna slika ali video in privlačen, podroben opis pritegneta več ogledov in povečata avtorjev dohodek

Zaslužite s pisanjem po spletu

Enostaven dvig denarja. Minimalna vsota za dvig je 10 USD. Dvignite denar na račune Visa ali Mastercard, PayPal, Yoomoney, QIWI, denarnice Sepa ali Bitsafe ali ustvarite račun (račun za plačilo).

Mislite, da je to preveč dobro?
Preverite nas zdaj in prejmite plačilo za pisanje danes!