Плати се за писање

Зарадите новац стварањем јединственог садржаја за стреаминг платформе. Напишите чланке и узмите новац за сваки приказ. Користите нашу платформу за објављивање чланака и прича из вашег свакодневног живота. Чекамо цопивритере и плаћамо садржај!

Је платформа за стримовање на којој корисници деле занимљиве чланке, слике и видео записе, покрећу стримове, упознају пријатеље и ћаскају. Тражимо талентоване ауторе спремне да креирају свој јединствени садржај.

Плаћамо сваки приказ ваше публикације и дозвољавамо постове за које корисници плаћају. Можете да добијете до 0,04 УСД за приказ.

Зарадите новац писањем путем Интернета

Искористите сав потенцијал платформе да зарадите новац. Отворени су вам сви путеви монетизације: објављујте бесплатне чланке и зарађујте на приказима или учините да ваш садржај буде плаћен за кориснике. Пасивни приход можете да примите и путем нашег придруженог програма

Платите за читање

Плаћање за гледање постова. Сваких 50 прегледа садржаја плаћамо бесплатно за кориснике.

Предавање кратке приче

Награда за позивање цопивритера. Позовите друге ауторе на нашу платформу и остварите 10% награде од њиховог прихода.

Платите за писање

Уновчавање текста путем претплата. Створите ексклузивни садржај и учините га доступним путем претплате. Одредите цену месечне претплате.

Где предати кратке приче за новац

Монетизација путем промета претраживача. Придружите се придруженом програму, позовите кориснике на веб локацију и остварите 30% од куповине на платформи.

Писање кратких прича

Разноврстан садржај је добродошао. Сада активно промовишемо постове о хумору, спорту, рачунарским играма, еспорту, цоспаи-у и анимеу, девојкама, кувању, сликама и стриповима.

Издавач кратких прича

Квалитетни постови помажу вам да зарадите више. Занимљива слика или видео и привлачан, детаљан опис привлаче више прегледа и повећавају ауторски приход

Зарадите новац писањем путем Интернета

Лако се подиже новац. Минимална сума за подизање је 10 УСД. Подигните новац на Виса или Мастерцард, ПаиПал, Иоомонеи, КИВИ новчаник, Сепа или Битсафе рачуне или креирајте рачун (рачун за плаћање).

Мислите да је то превише добра ствар?
Погледајте нас одмах и будите плаћени за писање већ данас!