Paga per escriure

Guanyeu diners creant contingut únic per a plataformes de transmissió. Escriviu articles i obtingueu diners per a cada visualització. Utilitzeu la nostra plataforma per publicar articles i històries de la vostra vida quotidiana. Estem esperant redactors i paguem pel contingut.

{{alt_image-gallery}}

És una plataforma de transmissió on els usuaris comparteixen articles, fotos i vídeos interessants, llancen reproduccions, es troben amb amics i xaten. Cerquem autors amb talent i preparats per crear el seu propi contingut únic.

Pagem per cada visualització de la vostra publicació i permetem publicacions que paguen els usuaris. Podeu obtenir fins a 0,04 dòlars per obtenir una visualització.

Guanyeu diners escrivint en línia

Utilitzeu tot el potencial de la plataforma per guanyar diners. Totes les vies d’obtenció d’ingressos estan obertes: publiqueu articles gratuïts i guanyeu visualitzacions o pagueu el vostre contingut per als usuaris. També podeu rebre ingressos passius a través del nostre programa d’afiliació

{{alt_image-story}}

Paga’t per llegir

Pagament per visualitzar publicacions. Pagem per cada 50 visualitzacions del contingut gratuïtament per als usuaris.

Enviant una història curta

Recompensa per convidar redactors. Convideu altres autors a la nostra plataforma i obtingueu una recompensa del 10% dels seus ingressos.

Paga per escriure

Monetització de text mitjançant subscripcions. Creeu contingut exclusiu i feu-lo disponible mitjançant subscripció. Estableix el preu de la subscripció mensual.

On enviar històries curtes per diners

Monetització mitjançant el trànsit dels motors de cerca. Uniu-vos al programa d’afiliació, convideu els usuaris al lloc web i obteniu un 30% de les seves compres a la plataforma.

{{alt_text-post-mobile}}

Escriure contes curts

S'admeten diversos continguts. Ara estem promocionant activament publicacions sobre humor, esports, jocs d’ordinador, esports, cospay i anime, noies, cuina, imatges i còmics.

Editorial de contes

Les publicacions d’alta qualitat us ajuden a guanyar més. Una imatge o un vídeo atractiu i una descripció enganxosa i detallada atrauen més visualitzacions i augmenten els ingressos de l'autor

{{alt_text-post}}
{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Guanyeu diners escrivint en línia

Fàcil de treure diners. La suma mínima de retirada és de 10 dòlars. Retireu diners a Visa o Mastercard, PayPal, Yoomoney, cartera QIWI, comptes Sepa o Bitsafe o creeu una factura (factura de pagament).

Creus que és massa bo?
Consulteu-nos ara i cobreu per escriure avui.