Paga per escriure

Guanyeu diners creant contingut únic per a plataformes de transmissió. Escriviu articles i obtingueu diners per a cada visualització. Utilitzeu la nostra plataforma per publicar articles i històries de la vostra vida quotidiana. Estem esperant redactors i paguem pel contingut.

És una plataforma de transmissió on els usuaris comparteixen articles, fotos i vídeos interessants, llancen reproduccions, es troben amb amics i xaten. Cerquem autors amb talent i preparats per crear el seu propi contingut únic.

Pagem per cada visualització de la vostra publicació i permetem publicacions que paguen els usuaris. Podeu obtenir fins a 0,04 dòlars per obtenir una visualització.

Guanyeu diners escrivint en línia

Utilitzeu tot el potencial de la plataforma per guanyar diners. Totes les vies d’obtenció d’ingressos estan obertes: publiqueu articles gratuïts i guanyeu visualitzacions o pagueu el vostre contingut per als usuaris. També podeu rebre ingressos passius a través del nostre programa d’afiliació

Paga’t per llegir

Pagament per visualitzar publicacions. Pagem per cada 50 visualitzacions del contingut gratuïtament per als usuaris.

Enviant una història curta

Recompensa per convidar redactors. Convideu altres autors a la nostra plataforma i obtingueu una recompensa del 10% dels seus ingressos.

Paga per escriure

Monetització de text mitjançant subscripcions. Creeu contingut exclusiu i feu-lo disponible mitjançant subscripció. Estableix el preu de la subscripció mensual.

On enviar històries curtes per diners

Monetització mitjançant el trànsit dels motors de cerca. Uniu-vos al programa d’afiliació, convideu els usuaris al lloc web i obteniu un 30% de les seves compres a la plataforma.

Escriure contes curts

S'admeten diversos continguts. Ara estem promocionant activament publicacions sobre humor, esports, jocs d’ordinador, esports, cospay i anime, noies, cuina, imatges i còmics.

Editorial de contes

Les publicacions d’alta qualitat us ajuden a guanyar més. Una imatge o un vídeo atractiu i una descripció enganxosa i detallada atrauen més visualitzacions i augmenten els ingressos de l'autor

Guanyeu diners escrivint en línia

Fàcil de treure diners. La suma mínima de retirada és de 10 dòlars. Retireu diners a Visa o Mastercard, PayPal, Yoomoney, cartera QIWI, comptes Sepa o Bitsafe o creeu una factura (factura de pagament).

Creus que és massa bo?
Consulteu-nos ara i cobreu per escriure avui.